Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne/mağdur sözlü

Hahahahhahaha ya ben sadece birkaç aydır işsizim. 3 senedir para biriktiriyorum zaten. Evlilik ortaklık , istersen ben yapayım düğünü evi

Daha fol yok yumurta yok derken? Sözledik , atladın galiba .

Dalga geçeceğiniz birşey değil.
Dalga geçen ben değilim ama dayanamayıp cevap vereceğim.
Kusura bakmayın da artık iş o noktaya gelmiş, alaycı yorumlara hiç kızmayın.
Diğer konunuzda size sayfalarca yorum yaptık, ayrılın bu adamdan size koca olmaz dedik onca akıllı, tecrübeli kadın.
Siz üzerine bir konu daha açıp ev,düğün muhabbeti yapıyorsunuz.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz anlaşılan.
Yüksek lisans yapmış bir mühendis olduğunuza inanamıyorum.

Üçüncü gözün gördüğü şu. Bu adam ana kuzusu. Annesi de iyi niyetli degil. Evlilik aşamasındaki oğluna iyi bir anne evimi değiştir daha büyük ev olsun demez. Siz o eve yerleşip beraber yasayacaksiniz gibi. Ayrica size değer vermiyor. Sözlüyken hakaret eden evlendiginde ne yapmaz. Şimdiden senin ailen, benim ailem muhabbetine girmiş bile.
Tavsiyem yolun başindayken bu işten vazgeçin, yolunuza bakın. İleride çok pişman olursunuz.

Ortada sömuren bir anne yok, hayirli bi evlat var...cok cok mantikli biri helal olsun

ilerde daha cok sorun yapıcak anasıyla alakalı ya bırak şu cocugu anamda anam anamda anam hiç birimizin anası yok sanki anlamıyorum bu erkeklerin ana aşkını be.

Annesine bir şeyler alması etmesi güzel bir şey ama size bu kadar söz hakkı vermeyen bu kadar her lafı ağzınıa tıkayan birini ömür boyu zor çekersiniz. Tabii ki de kadın bu yaşa kadar büyütmüş etmiş boşandıysa bir de ekstra çocuk her sıkıntısını görmüştür annesinin. Onu rahat yaşatmak istemesi çok güzel bir şey. Ama ömür boyu bunu çekemeyeceğnizi düşünüyorsanız sallayın gitsin.

Böylesine annesini savunan adamdan hayır gelmez. Üstelik ne olursa olsun her durumda benim param ben çalışım ben yaptım sen çalışmıyorsun diyen adam. Seven insan hemen evlenmek ister ama sizinki iki yıl daha bekle ne olacak mantığında. Peki iki yıl daha bekledin diyelim . Hadi o parayı da annesine verdi. Sizi bıraktı sonra. Yanda yurtdışında gözü dışarı kaydı. O zaman ne olacak. Kendinize yazık etmeyin. Hep derim keşke biri evlenmeden önce beni uyarsaydı

Böyle konular okuyunca kızlarımızı okutma çabalarımızın yersiz olduğunu düşünüp üzülüyorum. İsrafmış gibi geliyor. Annenizin babanızın kaş kaldırmasını bile kaldıramayıp isyan eden okumuş kızlarımız elin adamı ve ailesine kendi ailesini paspas ediyor gerçekten mana veremiyorum. Dört değil on yıl olsun kendinize bu kadar değer vermeyen bir aileye gelin gitme çabasını hiç anlamıyorum. Ailenizin size verdiği emekler, devletin kaynaklarını kullanarak belki de hakkını vererek okuyacak bir insanın yerini almak. Ne bileyim nutkum tutuluyor. Erkek doğada az bulunur bir maden değil konu sahibi. Kendinize ailenize bunu yapmayın her insan hakedildiği gibi sevilmek değer görmek ister. Sizin değeriniz bu olamaz. Bu yazdıklarım iki konunuza cevap. Ama karşı tarafın da daha sözlükten harcamalarına bu kadar karışamazsınız onu da belirteyim. Sizin yuvanız için elini cebine atmadığı noktada konuşursunuz. Ama olayımız yuva kurmak için tek hevesli insan siz gözüküyorsunız. Keşke aklınız başınıza gelse ama sanmıyorum.

Annesini düşünecekmiş tabiki, arkadaşlar dolar gözlü diyor , haddim değilmiş, onlar gibi düşünen insanlar dolu.

sadece bu konunu okuyanların öyle yorum yapması normal.
kadın ağzıyla söylemiş seni istemediğini evliliğin gerçekleşmemesi içinde elinden geleni yapıyor.
sokma akıllı sözlünde ipleri annesinin elinde olan bir kukla.
o kadar sinmişsin ki vallahi alçak topuktu diyorsun.
alçak yüksek ne farkeder allasen.

Diğer konudan sonra bu ne alaka. Önceki konunda devam etmeyeceğim diyorsun şimdi yok annesi sömürüyor yok bekle diyor. Ayrılmaya niyetin yok anlaşılan. Sen de burada insanların duygularını sömürme bence.

Zaten evi vardı, anlayamadığınız şey dubleks olan daha büyük bir eve geçirdi. Annesine yardım etmesin diyen kimse yok. Bütün birikimini evlenme arefesinde olan insan harcar mı?
Yahu beraber mi kazandınız, size ne? Siz de birikiminizi ortaya koymayın, işe girin. Beraber ne kadar birikirse öyle evlenin ya da borçla evlenip ödeyin. Evlendikten sonra verse kızmakta haklısınız ama şimdi katşı taraf haklı, paragöz gözüküyorsunuz.

Ben tek erkek çocuklu bir aileye gelin gitmek istemezdim. Ayrıca o annenin maddi manevi yükü hep omuzlarınızda olacak, devlet memuru anne oğlu evlenecek diye kenarıyla köşeye hiç mi altın koymamış inanmak imkansız yani, az bile olsa koyardı çok ilginç
Neyse sen önüne bak bu işten en zararlı sen çıkacaksın 4 sene emeklerim diyorsun da ne emeği allah aşkına uzaktan uzağa aşk yaşamışsınız birbirinizi beklediniz sözde ama paylaşımız azalmış böyle uzaktan değil yakından aşk yaşayacağın birini bul

"Oğlunu maddi ve manevi sömüren anne" nasıl bir başlıktır Allah aşkına. Buna siz karar veremezsiniz, oğlunu büyütürken yanında mıydınız kadının.
Evlat yetiştirmek kolay değil. Ana oğul arasına girmeyin, evlenmeden önceki paranın hesabını yapmayın, evlendikten sonrasına bakın. Nişanlınız için değerli olduğunuzu düşünmüyorsanız evlenmeyin, her fırsatta annesini suçlamak gereksiz, nişanlınız vermese annesi alamaz.

Diğer konunda tüm kk kadınları akıl verdı. Ama siz yine anlamamış yenıden konu açmışsınız.

Sende ki sorun kv de degil sözlün. Öteki konunda herkes bırak dedi ama sen halaaa aynısın.

Boşuna konu açıp durma. Seni istemeyen bir aileye girmek için çırpınıp duruyorsun. Evlen de gör. Sonra hergün konu acacaksın.

Pesss valla, iki konu arası da kelalaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…