- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Öğretmenle konuştunuz mu? Olay tam olarak nedir bilmek gerek.Kizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Ben kazık kadar 8lere bile bunu söylemiyorum 1. Sınıf öğrencisine nasıl denir ki? Hiçbir kademede olmaması gerekir aslında Olay gerçek ise şikayet bile edilmesi lazım.Ay terledi diye kızılır mı Allah aşkına tamam doğrudur kızmıştır ve söylediği çok yanlış ama terledi diye değildir eminim
Evet terledi diye kizmiş .Ay terledi diye kızılır mı Allah aşkına tamam doğrudur kızmıştır ve söylediği çok yanlış ama terledi diye değildir eminim
Böyle mi söylenir diyemediniz mi?Ya
Evet terledi diye kizmiş .
Öğretmenimizde söyledi
Kizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Mesajlasiyorduk bir şey demedim yarı n yüzyüze görüşmeye gidecegimBöyle mi söylenir diyemediniz mi?
Sınıftan kovmamis beden dersinde lermis sınıfa yollamisBirinci sınıf öğrencisi mi sınıftan kovmuş öğretmen? Yaptığı yaramazlığı orada öğretmene hakaret etmek bile olsa, bir öğrenciyi sınıftan kovamaz, okulun idaresi ve rehberliği boşa yok. Öğrenciyi, idare ve rehberliğe yönlendirir.
Öğretmenden beklemediği bir tepki aldığı için kızınız korkup, üzülmüştür. Ben sizin yerinizde olsam, çocukla şu konuda konuşurdum, hayatında böyle çok insan çıkacak, böyle insanlar gelip geçici kişiler, bu davranış karşısında ağlamak yerine daha sakin kalmaya çalışması gerektiğini, öğretmenle okulu bir bütün olarak düşünmemesi gerektiğini söylerdim.
Sabahta gidip idare şikayet edin öğretmeni. Sinirini hırsını el kadar çocuktan çıkarmamayı öğrensin. Bak bakalım farklı meslekte çalışıp, özel sektörde olsa napıyorlar böyle kendince esip gürleyen çalışanı.
Öğretmenlere psikoloji dersi çocuk gelişimi bir sürü önemli ders öğretiliyor. Bunun stajı uygulaması var. Her insanın gerçekten ters anı var, ama kendimize çenemize sahip çıkıyoruz. Ben lise öğrencisiye aynı konuyu defalarca anlatıyorum yeri geldiğinde, sınıfta dinlemiyor, sonra baştan, gerekirse daha farklı şekilde anlatıyoruz. Orada sınıfta yetkiliyiz, sorumluyuz diye öğrencileri küçümseyemeyiz, böyle onların kişiliklerine zarar veren davranışta bulunamayız, bunlar şuan küçük insan ama 10 seneye bu toplumun bir parçası olacaklar.
Dışardalarsa nasıl çık dışarı gözüm görmesin seni demiş olabilir ki? Acaba elini yüzünü yıkaması için telkin verdi de yanlış mı anlaşıldı?Sınıftan kovmamis beden dersinde lermis sınıfa yollamis
eee beden dersi koşuşturmak için zaten terlenecek elbet. Kızın yanlış anlamış olabilir mi hoca belki hastalanacağından korkmuştur.Sınıftan kovmamis beden dersinde lermis sınıfa yollamis
Ya evet zaten hocamiz da öyle söyledi çok terlemisdinhasta olur diye dedim diyor ama kzim da sesi çok yükseldi diyoreee beden dersi koşuşturmak için zaten terlenecek elbet. Kızın yanlış anlamış olabilir mi hoca belki hastalanacağından korkmuştur.
Beden dersindeymis git sınıfta otur demisDışardalarsa nasıl çık dışarı gözüm görmesin seni demiş olabilir ki? Acaba elini yüzünü yıkaması için telkin verdi de yanlış mı anlaşıldı?
Hiç öyle olmuyor bu işler maalesef idareye şikayet edin de çocuk daha çok acı çeksin. Al başka okula ver bu kez daha beterini yaşa oradan da al olan cocuga olacak yine öğretmene bir sey olmuyor hele de devlette ..Birinci sınıf öğrencisi mi sınıftan kovmuş öğretmen? Yaptığı yaramazlığı orada öğretmene hakaret etmek bile olsa, bir öğrenciyi sınıftan kovamaz, okulun idaresi ve rehberliği boşa yok. Öğrenciyi, idare ve rehberliğe yönlendirir.
Öğretmenden beklemediği bir tepki aldığı için kızınız korkup, üzülmüştür. Ben sizin yerinizde olsam, çocukla şu konuda konuşurdum, hayatında böyle çok insan çıkacak, böyle insanlar gelip geçici kişiler, bu davranış karşısında ağlamak yerine daha sakin kalmaya çalışması gerektiğini, öğretmenle okulu bir bütün olarak düşünmemesi gerektiğini söylerdim.
Sabahta gidip idare şikayet edin öğretmeni. Sinirini hırsını el kadar çocuktan çıkarmamayı öğrensin. Bak bakalım farklı meslekte çalışıp, özel sektörde olsa napıyorlar böyle kendince esip gürleyen çalışanı.
Öğretmenlere psikoloji dersi çocuk gelişimi bir sürü önemli ders öğretiliyor. Bunun stajı uygulaması var. Her insanın gerçekten ters anı var, ama kendimize çenemize sahip çıkıyoruz. Ben lise öğrencisiye aynı konuyu defalarca anlatıyorum yeri geldiğinde, sınıfta dinlemiyor, sonra baştan, gerekirse daha farklı şekilde anlatıyoruz. Orada sınıfta yetkiliyiz, sorumluyuz diye öğrencileri küçümseyemeyiz, böyle onların kişiliklerine zarar veren davranışta bulunamayız, bunlar şuan küçük insan ama 10 seneye bu toplumun bir parçası olacaklar.
TErledi diye cik disari gozum gormesin seni dememistir bwnceYa
Evet terledi diye kizmiş .
Öğretmenimizde söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?