Öğrenci öğretmen

Böyle saçma sapan bir şey için öğretmenle konuşmayın rica ediyorum. Kızınız terlemiş, öğretmen de hasta olacağından endişelenerek çıkışmış ve sınıfa yollamış rüzgarsız bir yerde oturup soğusun diye. Her şeyi mesele yapmayın ki minnoş kalpleriniz kırılmasın

Öğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyor

Öğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyor
Herkes görüş demiş de ona istinaden yazdım. Öğretmenin seni terli görünce sorumluluk hissetmiş. neden dikkat etmedim Ayşeye, hasta olacak şimdi diye endişelenmiş, o yüzden sesini yükseltmiş diyebilirsiniz

Öğretmeni savunacak olanlara karşı ben dimdik burdayım
Öğretmenlere saygım sonsuz ama çocuğuma kimse BAĞIRAMAZ
Uyarabilir bunu yapma hasta olursun çok terlemişsin demek var
Bide kaybol git gözüm görmesin demek var
Bizim nesil öğretmen ne yaparsa yapsın sesini çıkartmazdı eti senin kemiği benim tarzında söylenirdi
Ama şimdi kusura bakmasın kimse
Çocuk benim çocuğum ben doğurdum babası bile bağıramaz ben çektim zahmetini benim vucudum bozuldu ben bile bağırmıyorum çocuğuma öğretmeni asla bağıramaz
Bağırırsa da tavrımı çok net görür.

Ben öğretmenim dersten öğrenci atmak suç! Davranış yanlış ama yine de öğretmenle konuşun neden böyle yapmış ne olmuş teyit edin 1. Sınıf zaten her yönüyle zor bu daha da zorlastirmis üzüldüm kizceye

Ya evet zaten hocamiz da öyle söyledi çok terlemisdinhasta olur diye dedim diyor ama kzim da sesi çok yükseldi diyor
Dış alanda olduğu için bağırarak konuşmuş olabilir. İlk yazdığınızda öfke nöbeti geçirmiş gibi yazmıştınız.
Okula gönderin tabii ki. Her şey çocukların keyfine bırakılmamalı.

Alıntılamayı üşendim ama bir kutu ıslak mendili niye harcadınız? Konu dışı ama kullanım alanını merak ettim.

Islak mendilleri de zorunda olmadıkça lütfen kullanmayın. Doğada çözünmüyor. Plastik gibi bir şey. Çevreye zarar.

Çık dışarı gözüm görmesin lafını sorun özellikle,
Sınıfa git diye bağırsa bile hasta olmasından endişelendim diyebilir, gözüm görmesin lafı endişelenme lafı değil, bariz sinirlenmiş.
1 sınıflar öğretmenlerini neredeyse ebeveyn gibi görüyorlar çok üzülmüştür, ayrıca küçük çocuk okulun içinde tek başına ne yapmış herkes dersteyken ya başına bir şey gelse o an kimse fark edemez.
Yani beden dersi bir de terleyecek elbet ve kimse kızmasın ama öğretmen de "aman X çok terlemiş anası kadar endişeleneyim kızayım" demez. Tutarlı gelmiyor anlatılanlar öğretmen bir şeye sinirlenip kızınıza patlamış olabilir sonradan toparlayamamıştır durumu

bi öğretmen benim çocuğuma çık dışarı gözüm görmesin dese bilmiyorum neler olur. hadsiz.

Çocuk bir büyük gibi tavranması düşünmesini bekleyemez 6 yaşında daha.bence buraya yazdıklarınızı direkt öğretmeniyle konuşun. kızınız incinmiş özür dilesin gerekirse telefonda koşsun izah etsin. çocuklarda birer birey.bundan sonra öğretmenide bu şekilde çocuklarla konuşamayacağıni anlasın
Bence öğretmeniyle halledin idareyi karıştırmayın.yine kızınız etkilenir.

Ay noluyo noluyo. Bence %80 ihtimal olayın yaşanış şekli çok başkadır. Öğretmeni darlamayın. Yok biri yazmıs ben kapıyım burdayım bağıramazlar diye. Allahım korusun tüm öğretmenleri bu veliden. Bayılıyorduk çünkü. Neyse
Çocuğunuzu böyle şeylerde okula göndermemezlik sakın yapmayın alışır.( hrp her şeyde yapar kullanır)
İlgi eksikliği hissettiği dönemlerde eve abartılı yansıtmalar yaşanabilir veya arkadaslık ilişkilerinde bir sorun çıkmıştır böyle yansıtıyordur.

Yok artık ironi mi bu

Yok artık ironi mi bu
Öğretmeni kurduğu cümleyi onaylamış.terledigi için bir çocuğa "çık dışarı gözüm görmesin seni" demesi normalmi?çocuk okula gitmek istemiyor.ogregmenlerin hakkı ödenemez ama 6 yaşındaki bir çocukta bu kadar ağır bir cümle kurup arkadaşlarının yanında rencide etmesi doğru değil.

Ben bu cümleyi hiç kimseye kullanmadım bu yaşıma kadar. Bir öğretmen nasıl öğrencisine kullanır. Oğlumun öğretmeni çocukları ailelerine teslim etmeden gitmezdi. 4. Sınıfta bıraktı bunu çünkü sorumluluğu var.
Sınıf öğretmeni varsa içinizde 1. Sınıfta çocuk beden eğitimi dersinde terlerse sınıfa gönderiyor musunuz tek başına? Bu tür durumda ne yapılmalı ?

beden eğitiminde fazla ses olduğu için uzaktan veya yakından yüksek sesle söyledi ve kız abarttı bu kadar.
Konu sahıbı gördüğünüz gibi bu cümlenin direkt onaylandığını söylemiyor yada ben kaçırıyorum

Eklentiler

• IMG_5201.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…