- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.213
- 798
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Bence de bi yanlis anlama var ama olan kiza olmuseee beden dersi koşuşturmak için zaten terlenecek elbet. Kızın yanlış anlamış olabilir mi hoca belki hastalanacağından korkmuştur.
Beden dersinde lermis terledigi için sınıfa gondermisTErledi diye cik disari gozum gormesin seni dememistir bwnce
Öğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyorBöyle saçma sapan bir şey için öğretmenle konuşmayın rica ediyorum. Kızınız terlemiş, öğretmen de hasta olacağından endişelenerek çıkışmış ve sınıfa yollamış rüzgarsız bir yerde oturup soğusun diye. Her şeyi mesele yapmayın ki minnoş kalpleriniz kırılmasın
Herkes görüş demiş de ona istinaden yazdım. Öğretmenin seni terli görünce sorumluluk hissetmiş. neden dikkat etmedim Ayşeye, hasta olacak şimdi diye endişelenmiş, o yüzden sesini yükseltmiş diyebilirsinizÖğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyor
Öğretmeni savunacak olanlara karşı ben dimdik burdayımKizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Ben öğretmenim dersten öğrenci atmak suç! Davranış yanlış ama yine de öğretmenle konuşun neden böyle yapmış ne olmuş teyit edin 1. Sınıf zaten her yönüyle zor bu daha da zorlastirmis üzüldüm kizceyeKizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Dış alanda olduğu için bağırarak konuşmuş olabilir. İlk yazdığınızda öfke nöbeti geçirmiş gibi yazmıştınız.Ya evet zaten hocamiz da öyle söyledi çok terlemisdinhasta olur diye dedim diyor ama kzim da sesi çok yükseldi diyor
Okula gönderin tabii ki. Her şey çocukların keyfine bırakılmamalı.Öğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyor
yarı n yüzyüze görüşmeye gidecegim
Öğretmen ile görüşeceğim demedim ki Kızıma karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim dedim.okula gitmek istemiyor
Yok artıkÇocuk bir büyük gibi tavranması düşünmesini bekleyemez 6 yaşında daha.bence buraya yazdıklarınızı direkt öğretmeniyle konuşun. kızınız incinmiş özür dilesin gerekirse telefonda koşsun izah etsin. çocuklarda birer birey.bundan sonra öğretmenide bu şekilde çocuklarla konuşamayacağıni anlasın
Bence öğretmeniyle halledin idareyi karıştırmayın.yine kızınız etkilenir.
Öğretmeni kurduğu cümleyi onaylamış.terledigi için bir çocuğa "çık dışarı gözüm görmesin seni" demesi normalmi?çocuk okula gitmek istemiyor.ogregmenlerin hakkı ödenemez ama 6 yaşındaki bir çocukta bu kadar ağır bir cümle kurup arkadaşlarının yanında rencide etmesi doğru değil.Yok artıkironi mi bu
beden eğitiminde fazla ses olduğu için uzaktan veya yakından yüksek sesle söyledi ve kız abarttı bu kadar.Öğretmeni kurduğu cümleyi onaylamış.terledigi için bir çocuğa "çık dışarı gözüm görmesin seni" demesi normalmi?çocuk okula gitmek istemiyor.ogregmenlerin hakkı ödenemez ama 6 yaşındaki bir çocukta arkadaşlarının yanında rencide etmesi doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?