- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Annenin öğretmeniyle konuşması lazım. Söylenilen cümle bir çocuk için çok ağır.beden eğitiminde fazla ses olduğu için uzaktan veya yakından yüksek sesle söyledi ve kız abarttı bu kadar.
Konu sahıbı gördüğünüz gibi bu cümlenin direkt onaylandığını söylemiyor yada ben kaçırıyorum
Nasıl yani hiç bir şey anlamadım terledi diye çocuk mu terslenir ?Kizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Öğretmen size kızınız terledi diye bağırdım mi dedi hiç inandırıcı değil bir yerde eksik bir şey var hele 1. Sınıf öğretmeni yani sogukta dışarı çıkarmıyor çoğu zaman gözüm görmesin seni vs sacmaYa
Evet terledi diye kizmiş .
Öğretmenimizde söyledi
Git sınıfa otur demekle gözüm görmesin demek ayrı hava soğuk terleyip sogursa hastalanir 1. Sınıfta 1 hafta çok önemli harf ogreniyorlar okuma yazma sokuyorlar. Olayı siz de tam bilmiyorsunuz benceBeden dersindeymis git sınıfta otur demis
Git sınıfa otur demekle gözüm görmesin demek ayrı hava soğuk terleyip sogursa hastalanir 1. Sınıfta 1 hafta çok önemli harf ogreniyorlar okuma yazma sokuyorlar. OlayıBeden dersindeymis git sınıfta otur demis
İletişim eksikliği var bence ya sana mantıklı geldi mi ?Böyle mi söylenir diyemediniz mi?
Öğretmensiniz galiba hemen savunmaya geçiyorsunuz. Saygımız sonsuz ama kimse çocuguma kış bile diyemez.Ay noluyo noluyo. Bence %80 ihtimal olayın yaşanış şekli çok başkadır. Öğretmeni darlamayın. Yok biri yazmıs ben kapıyım burdayım bağıramazlar diye. Allahım korusun tüm öğretmenleri bu veliden. Bayılıyorduk çünkü. Neyse
Çocuğunuzu böyle şeylerde okula göndermemezlik sakın yapmayın alışır.( hrp her şeyde yapar kullanır)
İlgi eksikliği hissettiği dönemlerde eve abartılı yansıtmalar yaşanabilir veya arkadaslık ilişkilerinde bir sorun çıkmıştır böyle yansıtıyordur.
Çocuk öyle algılamış gibi geldi bana.Git sınıfa otur demekle gözüm görmesin demek ayrı hava soğuk terleyip sogursa hastalanir 1. Sınıfta 1 hafta çok önemli harf ogreniyorlar okuma yazma sokuyorlar. Olayı
İletişim eksikliği var bence ya sana mantıklı geldi mi ?
beraber gidip durumu bir de öğretmenden dinleyin ."niye terledin" cümlesi normal bir tonlamayla sorulduysa ve çocuk içerlediyse destek alın, öyle her şeye içerleyen birey hayatı rahat yaşamakta zorlanır.Kizlar kizim birinci sınıf öğretmeni bugün ona bir yaramazlık yaptığı icin çık dışarı gözüm görmesin seni demiş saatlerdir ağlıyor.
Yarın okula gitmiycem diye.
Yaramazlikk dediğimde terlemiş . Öğretmeni de niye terledin demiş ama çok fazla içerlemis
Nasıl bir tutum sergilemem gerek
Bir kutu ıslak mendil harcadık o kadar ağladı çok zoruna gitmiş konuştuk baya ama asla okula gitmek istemiyor yarın göndersem mi bilemedim
Cocuğa bir şey öğretmeden yolladıysanız derler. En fazla baktılar sizle uğraşılmaz. Çocuğunuzdan elini çekerler.Öğretmensiniz galiba hemen savunmaya geçiyorsunuz. Saygımız sonsuz ama kimse çocuguma kış bile diyemez.
Cocuğa bir şey öğretmeden yolladıysanız derler. En fazla baktılar sizle uğraşılmaz. Çocuğunuzdan elini çekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?