Olayın böyle gelişmiş olma ihtimali sıfır. Öğretmenin neyine gerek sizin çocuğunuzun terlemesi. Buna niye bu kadar sinirlensin? Ben de birinci sınıf velisiyim bu sene. Velilerin inanılmaz talepleri olabiliyor öğretmenden. Ben de son zamanlarda sık sık mesaj atıyorum, hocam biraz hasta gibiydi, kötüleşirse beni arar mısınız vs vs. Yani bu şekilde yaparak öğretmeni darlıyoruz el birliğiyle. Çocuklar da bu sene sürekli bronşit oluyor ne hikmetse, atletini değiştirmesini isteyen bile oluyor. Hal böyle olunca öğretmenlerin sırtına yük bindirmiş oluyoruz.
Bence sizin çocuğunuzu birkaç defa uyardı öğretmeni, terlediği için sınıfa gitmesini söyledi. Kızınız gitmedi. Öğretmeni de artık sesini yükselterek uyardı. Gözüm görmesin falan pek inandırıcı değil.
Bazı yorumlara da inanamadım. Benim de oğlum deyince içim titriyor, gerçekten gün boyunca aklımdan çıkmıyor, çok düşkünüm. Ama benim ‘paşamın’ okulda neler yapabileceğini tahmin edemem. Uyarılması gerekiyorsa uyarılır, kızılması gerekiyorsa kızılır. Ne demek kimse kışt diyemez. O ‘paşalı , prensesli’ büyütülen çocuklarınızın içinden okulda canavar çıkıyor. Milletin çocuğuna neler ediyorlar sayenizde.