Öğretmen kadın garson erkek evliliği.. Hanımlar bakın lütfen

Benim annem de öğretmendi. Köy okullarında okuttuğu sınıflardan doktorlar, mühendisler, öğretmenler yetişti. Gurur duyuyorum okumuş ve okutmuşluğuyla...

Aynen öyle "hocam beni tanıdınız mı" diye gelip elini öpüyorlar falan çok güzel bir his olsa gerek

Benim annem de bizi büyüttükten sonra işe girerek,küçük-orta çaplı işletmelerde personele yemek pişirip, dağıttı.
42 yaşında iş hayatına atılıp yıllarca çalışarak emekli olmayı başardı.
Okuyamamış evet ama bu onun suçu değil.
Azmi ve çalışkanlığı ile hepimize örnek oldu.
Ben de atomu parçalamıyorum.
Afrikada gönüllü de çalışmıyorum.
Sadece anaokulumuza emanet edilen
100-120 çocuğun sorumluluğunu üstleniyorum okul müdürü olarak.
Okul öncesi öğretmenliği ve PDR alt yapımla çocukların ve velilerin yaşadıkları sıkıntılara çözüm yolları üretmeye ve uygulamaya çalışıyorum.
Tüm ekibi çocuklarımıza eğitim ve hizmet vermesi için koordine ve sevk ediyorum.
Bunu işten sayıp,kabul eder mi acaba bilirkişi üyemiz?

Oha, bunu ciddi ciddi yazmış olamazsınız.

90 gün neyinize yetmiyor diyen birinin öğretmen tanıdığı bile yoktur birak eş dost aileden birini öğretmenle zerre alakasi yoktur ama cahilce konuşmakta pek basarilisin seminer kisaliyor diyede üzülüyormuş öğretmenler bari gazeteden veya internetten haberini tam okusaydin da o kisalan seminerin amacini görebilseydin .Birde bakan gibi aciklama yapmis neden atanilamadigina dair.Komik olun ama cahil olmayin artik.

Amaan boşverin, ben de öğretmen değilim ama öğretmen çocuğuyum, hiçbir mesleğin dışarıdan atıp tutulacak kadar kolay olmadığını düşünüyorum. Bol keseden atanlar da okusaymış öğretmen olsaymış madem.

Haklisiniz ama ben bu tarz insanlara tahammul edemiyorum.Öğretmenlik bunlarin diline düşmemeliydi cok üzücü.

Bana göre olmaz...
Öğretmen erkek, garson kız olsaydı olurdu...
Bir kadın olarak hep şunu gördüm..
Erkek kadını parasıyla işiyle ezmez.. Ama kadın bunu yapar... Kusura bakmayın...

Valla öyle bir evlilik yaptım ki.. Seninki benımkının yanında hiç kalır. Sen garson olmasını sıkıntı etmıyorsan ki edilecek bisey degıl bence sorun yok

Hah hay agzin bal yesin
Ananiz ev hanimi diyor,nerden biliyorsa,diplomalara bakti herhalde

Öğretmenim; senenin 3- 5 ayı yattığım yerden maaşım geliyor, kar tatili bayram tatili gırla , haftanın da anca 3 günü okula gidiyorum... kıskanıp laf edenlar var ya çatlayın siz . Keske bunları düşünecek kadar boş vaktiniz olmasa. Yazık size ...

Ben ögretmenim esim lise mezunu 10 yillik evliyiz yine basa donsem onunla evlenirdim kesin. Benim ailemde karsi cikmisti ben konustum ikna ettim. Iyi meslegi olan biriyle evlenebilirim ama mutlulugun garantisi yok. Bu adam cok iyi bak nasil ugrasiyor demistim. Ben asla aç muhtaç birakmaz demistim ikna oldular. Simdi en sevdikleri damadi esim.

Tabii ki öncelikle insanlığı karakteri değer yargıları ile degerlendireceksiniz.ama tek kriter bu değil maalesef .ne mezun olduğu o kadar değil ama ne iş yaptığı ve ne kadar kazandığı değerlendirme kriterleriniz arasında olmalı.bodoslama elememeniz gerekir bu kriterleri.samanlik seyran olmuyor yeri geldiğinde.

Reactions: 000

Öğretmenlik okumuş olmak da çok çok üst seviye değil bence.

Evlendiğimizde ben atanmış bir öğretmendim
Eşim inşaat işçisiydi
Sonra açıktan 4 senelik üniversite okumaya başladı
Aralıkta mezun olacak
Lise kpss ye girdi atandı memur oldu evlendikten 4 sene sonra

Bana da çok tepki geldi ama kulak asmadım

eğitim fakültesini bitirip evlere temizliğe gideni de gördü bu gözler burada
herkes öğretmen değil ya
her eğitim fakültesini bitiren öğretmen olmuyor eğitim fakiltesini okumuş oluyor
öğretmenim diye dolaşmamak lazım
yani adam garson işi gücü belli
sizin ki daha muamma
biliyorsunuz belki türkiye eğitim mezunları mezarlığı

İnşallah yararlı faydali olursunuz. Ama.anlamadigim konu siz neden üstünüze alindinız ? Yazımın başında ev hanımlarını asagilayan ve küçük gören lerden bahsetmiştim. Bu kesimden mısınız ,yoksa sırf anenizin öğretmen olup ev hanımı anneye sahip olanları anlamadiginiz veyahut empatiden uzak olduğunuzu mu dile getirmek istediniz ?

Hanımlar konuyu neden ısrarla amacından çıkarıyorsunuz ki? Konu sahibesinin yazdıklarına yoğunlaşmak yerine hala ev kadını-çalışan kadın-eğitimli kadın çekişmesine giriyorsunuz?
Savunurken üsluplarınız eleştirdiklerinizden farklı da değil maalesef.

Garsonluk bir zanaat değil ki işi gücü belli olsun... hayret ettim öğretmenle kıyaslamanıza

Garsonluk bir zanaat değil ki işi gücü belli olsun... hayret ettim öğretmenle kıyaslamanıza
Herkes oğretmen olamaz
Hele bizim ulkemizdeki gibi hic olmaz
Hic birsey olamiyorsan bari öğretmen ol mantiği
Garsonluk hizmet sektorudur oda hizmet eder öğretmen gibi
Ki arkadaş öğretmen değil egitim fakültesi mezunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…