+1Öğretmen Nurten İngiltere prensesi olmadığı sürece ortada bir uyumsuzluk görmüyorum.
Saygılar..
Ablam kararını verdi vermesine de babamı yok sayamam diyor.7 senedir evlenmediler de ayrılmadılar da..annem diğer ablam ben orta yolu bulmaya çalıştık da baktık ikisinden de adım yok vazgeçtik.Ops ogretmen Nurten kendi kararlarini veremiyorsa kendi hayatini yasayamaz isci Ahmet adam gibi adamsa herturlu mutlu olur iyi seyirler Nurten ogretmen
E onlar yemeyecekce bu durum ablanizdan baskasini ilgilendirmemeli..Ne yemesi yediricem diye korkuyo olabilir en fazla :)
Maaş farkları kadının fazla kazandığı durumlarda tersine göre bira daha sorun olabiliyor galiba.
biri öğretmen olduğuna göre.öğretmenin aşağı yukarı maaşı belli.arada 2500 varsa fark eee bu çocuk ne alıyor asgarimiMaalesef aileme göre arada 2500 liralık bi fark var.ablam 7 senedir görüşüyo bu çocukla.
3000 olmadi yaa, 2700 yatmis benimÖğretmen maaşı 3000 lira, ahmet 500 lirayla hayatını nasıl sürdürüyor?
Öğretmen maaşı 3000 lira, ahmet 500 lirayla hayatını nasıl sürdürüyor?
Fabrikada motor parçaları yağlanmasının son aşamasındaymış.tam ayrıntısını ben bile bilmiyorum.4 yıllık üni mezunu görgülü saygılı efendi bi çocuk.ablam maaşını hiç söylemez ben de sormam.geçenlerde cüzdanındaatm fişi gördüm 2700 temmuz maaşı yazıyordu.bu ahmet nasıl bir işte çalışıyor.
eğitimi ne.
işin vasfı da önemli.
işçi kadrosunda olabilir ama eğitimi vardır vs.
at gözlüğü ile bakmamak lazım.
maaşta ciddi fark varmış gerçi.
öğretmenlerin maaşı bu kadar yüksek mi yahu:))
7 sene az değilmiş.
aralarında başkaca problem var mı.
Ahmet bunu sorun ediyor mu.
ablana tutumu nasıl.
vs.
soruları burada keseyim en iyisi:))
Ek dersin falan gozune gozune vuruyorsa belki olabilir bu rakam. 8. Senem 2700 aliyorum ben.ek dersim yokAdam asgari ücret alsa 1300 tl
Demek öğretmen 1300+2500=3800 alıyor
500 mü?çocuk asgari ücrete çalışıyo diye biliyorum.500 e çalışan işçi mi kaldı ya?
Ahmet bıraksın öğretmeni, başka bir şehre taşınsın, sigortalı iş bulsun.
7 senedir mesleki farkı aşamayan ilişkiden bir cacık olmaz. İkisi de daha iyi seçenekleri olmadığı için birbirlerine katlanıyorlar gibi.
Yaşlar kaç bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?