Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Ops ogretmen Nurten kendi kararlarini veremiyorsa kendi hayatini yasayamaz isci Ahmet adam gibi adamsa herturlu mutlu olur iyi seyirler Nurten ogretmen
Ablam kararını verdi vermesine de babamı yok sayamam diyor.7 senedir evlenmediler de ayrılmadılar da..annem diğer ablam ben orta yolu bulmaya çalıştık da baktık ikisinden de adım yok vazgeçtik.

Ne yemesi yediricem diye korkuyo olabilir en fazla :)
Maaş farkları kadının fazla kazandığı durumlarda tersine göre bira daha sorun olabiliyor galiba.
E onlar yemeyecekce bu durum ablanizdan baskasini ilgilendirmemeli..

Pozitif ayrimcilik diyosunuz yani

adam işçi de ne iş yapıyor? asgari ücret mi kazanıyor? yaşlar kaç?7 senede evlenilmediyse hangi sebep olursa olsun; bu saatten sonra evlilik pek iyi görünmüyor bence.bu kadar uzamış ilişkilerin sonunda evlilik olsa da kısa sürüyor genelde.

500 e çalışan işçi mi kaldı ya?

Ahmet bıraksın öğretmeni, başka bir şehre taşınsın, sigortalı iş bulsun.

7 senedir mesleki farkını aşamayan ilişkiden bir cacık olmaz. İkisi de daha iyi seçenekleri olmadığı için birbirlerine katlanıyorlar gibi.

Yaşlar kaç bu arada?

Şimdi bir öğretmen 3bin filan alıyor, işçi ise yevmiyeli çalışsa min. 80tl+sigorta, ayda 26 gün çalışsa, eder 2080tl gibi bir para. Ama 80tl min. Dikkat çekerim. 125tl+sigorta+yemek parası verdiğim işçi de var. Hani öyle olsa 26 günde eder 3250tl.

Ailene göre 2500tl fark, 2500tl fark değil bence!

O fark; kültür, bilgi, birikimdir. Para değil, okumuşluktur. Bilgi zenginliğidir, genel kültürdür.

Kızım olacak, ona iyi bir gelecek hazırlamak için elimden geleni yapacağım. Onun bir işçiyle evlenmesini istemezdim. Çünkü biliyorum ki o Adam eziklenecek, sonra ablanı ezecek. Egosunu tatmin etmek için kötü şeyler bile yapabilir, Allah korusun.

Fabrikada motor parçaları yağlanmasının son aşamasındaymış.tam ayrıntısını ben bile bilmiyorum.4 yıllık üni mezunu görgülü saygılı efendi bi çocuk.ablam maaşını hiç söylemez ben de sormam.geçenlerde cüzdanındaatm fişi gördüm 2700 temmuz maaşı yazıyordu.
Bir de ben para istemiştim geçen 1000 lira ek ders yatacak o zaman göndersem olur mu dedi.ek dersin de her ay yattığını biliyorum.toplamda o kadar vardır yani değil mi.haftaiçi kursa kalıyorum diyo onunla birlikte mi bilmiyorum tam.
Ahmet de sorun etmiyo galiba.çocuğun durumu aileden iyi.aldığıno yiyo.yarın ayrı eve çıkarlarsa ne olur bilemem.

Şu bazı öğretmenlerin/memurların burnunun kaf dağına ulaşabilmesine şaşıyorum. Kim ne diyor nasıl algı yaratıyorsa kendilerini Türkiye'nin sayılı zenginlerinden sanıyorlar.

Nurten maaşa değil de karaktere baktığı zaman doğru kararı verebilir ancak. Tabi anlayabilirse..

500 mü?çocuk asgari ücrete çalışıyo diye biliyorum.
Ablam 33,çocuğun da ay küçüklüğü var herhalde.

Bence sorun olur. Eğitim açısından denkliğe önem veririm, herşeyden önce tabiki karakter önemli ama erkeğin daha iyi maaş kazanması gerektiğine inanıyorum ben,bu benim şahsi fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…