Öğretmen Nurten işçi Ahmet'e aşık olursa..

Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.

Ramazanda okullar kapalı değil miydi? Ders yoksa ek ders de yoktur. Ek ders yoksa para da yoktur. Seminere gidiyor diye ek ders ücreti alan görmedim.

insanların hayata karşı bir duruşu olmalı bence.
misal ben memurdum her zamn memur biriyle evlilik düşündüm. hayat şartlarımız aynı olsundu fikrim. hem maddi hem de yaşantılarımız yakın olmalıydı. nitekim de öyle oldu.
şimdi size Türk filmi tadında konuşamayacağım malesef. aileler olmaz diyorsa bir dinlemek gerek. davul dengi dengine bence. ha ama ileride ne olur Allah bilir. ama baştan biraz dikkat etmek gerek.

İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama
Torpili olmayan çok zor diyo.ne kadar doğru bilinmez.

Kamu yönetimi bitiren önlisans kpss giremez 4 yıllık mezunu değil demek ki

Esasen bunlar önemli değil ama 7 yılda ablan ilişkisine sahip çıkamamış

Tanıdığım öğretmen Nurten var işçi X ile evli

Lise çağında bir kızı bir oğlu var evi iki arabaları gayet yolunda bir de hayatı

Yazın otele tatile de gider şehir dışındaki ailesinin yanına da işçi X in ailesine de

Her ikisini de severim ama işçi X i daha çok okumamış olabilir ama adam gibi adamdır

Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
Yazın olmaz dediğim temmuz ve ağustosta olmaz.
Şubat ve ocak eksik olur.
Okula bir öğretmen daha gelirse ek derste dibi görebilir.
Branş öğretmeniyse tabi, sınıfsa her sene ek dersi olur.

işçi işçi de , öğretmen de bir işçi değil mi? Biraz Ahmet'in ve Nurten'in karakterine bağlı bir durum, mesleklerine değil.

Ikiside insan sonuçta bir meslek mi mesafe koyuyor araya .artı işçi ahmet ve öğretmen nurten arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum sanki öğretmen nurten kraliyet ailesinden de bir ayrıcalığı olsun

Yalnız siz bile ablanızın ne kazandığından emin değilsiniz
Tahminlerle konu açmışsınız
Ablam dahil kimseye aylık ne kadar kazanıyorsun diye sormam.
Bir kez sordum cevap vermek istemekle istememek arasında kaldığını hissettim yani net rakam vermedi.
Hatta ablam okulda anket uygulamış.aile bilgileri ile ilgili.sınıfın yarısı maaşınız bölümünü boş bırakmış.

İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama

Ahmet'te is yok. Sen kamu yonetimini bitir, on lisans mezunlarinin girdigi sinava gir. Gelecek yok bu adamda.

Ahmetin egosu karısının kendinden yüksek maaş almasını kaldırabilecek mi ?
Nurten kavga esnasında ben senden fazla kazanıyorum diye ahmeti yerebilir .
Eğitim farkları yok.
Aileler arasındaki denge nasıl ? (Kültürleri - Maddi durumlar - Aile ilişkileri)

Ahmet babanın bu yüzden karşı geldiğini biliyor mu ?

Biliyorsa bu konu için ne yaptı ?

Ramazanda okullar kapalı değil miydi? Ders yoksa ek ders de yoktur. Ek ders yoksa para da yoktur. Seminere gidiyor diye ek ders ücreti alan görmedim.
Seminer de ücretli sep

Para almadan gitmezler

hatta geçen sene Îki haftalık ücret ama ay sonu dendiği için bir gün fazla seminer vardı da sonra ona kılıf buldular para yok diye idari izin yapıp çağırmadılar

Bu işler belli olmaz. Bir süre önce eşim kamuda çalışıyordu. Ben serbest çalışıyorum. Ondan daha fazla gelirim vardı.

Şimdi ikimiz de serbest çalışıyoruz. Adam 2.5 katım daha fazla maaş alıyor.

Babam kral değil ama üçümüzün de kahramanıdır.hiç bir şeyimizi eksik etmedi.bizi kimseye muhtaç etmedi.
Zaten ablam da bunun için karar benim deyip kapıyı çarpıp gitmiyor.

İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
oo yaşlar baya bi varmış.
açıkcası bu Ahmet in bu yaşa kadar ne yaptığını merak ettim.
ailesi çok mu zengin onlara mı güveniyor.
daha iyi bir iş vs peşine niye düşmemiş.
asgari ücret alıyor o zaman büyük ihtimalle.

Kızlar herkese yetişemiyorum.
Ama şunu söyleyeyim paranın hiç önemi yok diyen insan da bana çok gerçekçi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…