- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama
Torpili olmayan çok zor diyo.ne kadar doğru bilinmez.
Yazın olmaz dediğim temmuz ve ağustosta olmaz.Ablam her ay ek ders oluyo derdi aa yalan mı o?
Ama annem ramazanda rapor al falan demişti.ek dersim kesilir okula gitmezsem demişti.
Ablam dahil kimseye aylık ne kadar kazanıyorsun diye sormam.Yalnız siz bile ablanızın ne kazandığından emin değilsiniz
Tahminlerle konu açmışsınız
Ramazanda okullar kapalı değil miydi? Ders yoksa ek ders de yoktur. Ek ders yoksa para da yoktur. Seminere gidiyor diye ek ders ücreti alan görmedim.
İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Ön lisans mezunlarının girdiği KPSS ye giriyo.gümrükte falan çalışabilrim diyo ama
Seminer de ücretli sepRamazanda okullar kapalı değil miydi? Ders yoksa ek ders de yoktur. Ek ders yoksa para da yoktur. Seminere gidiyor diye ek ders ücreti alan görmedim.
Babam kral değil ama üçümüzün de kahramanıdır.hiç bir şeyimizi eksik etmedi.bizi kimseye muhtaç etmedi.Ikiside insan sonuçta bir meslek mi mesafe koyuyor araya .artı işçi ahmet ve öğretmen nurten arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum sanki öğretmen nurten kraliyet ailesinden de bir ayrıcalığı olsun
Seminer de ücretli sep
Para almadan gitmezler
hatta geçen sene Îki haftalık ücret ama ay sonu dendiği için bir gün fazla seminer vardı da sonra ona kılıf buldular para yok diye idari izin yapıp çağırmadılar
Ahmet'te is yok. Sen kamu yonetimini bitir, on lisans mezunlarinin girdigi sinava gir. Gelecek yok bu adamda.
oo yaşlar baya bi varmış.İkisi de 33.
Kamu yön. bitirmiş.
Lisans mezunları önlisans sınavına girebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?