- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.787
- 798
- 41
O kadarını bilemiyorum tabiiCidden şok oldum...
Eğer devlet memuru ise altın ve belli değerin üzerindeki hediye rusvette girer ve suçtur.
veriyorum ben hiç aksatmadan konu sınıf annesinin benim haberim olmadan makbuzu kestirmesi ve çocukla annene söyle ödesin demesi.ordan biraz uzattık sonra öğretmende toplantıda bana tepki gösterip diğer velilerin kötü bakışlarına maruz bıraktı çocuklarına ödev vermiyorm madem öyle fotokopide yaptırmıyorum diye kinlendirdi velileri.kimse konuşmuyo benleKOnu aidat vermemek mi tam okuyamadim yorumlari.
Eger aidatsa neden vermiyorsunuz? Devlet sizin cocugunuz icin su parasi,elektrik parasi,dogalgaz parasi odemiyor. Wc kagidi almiyor. Kim karsilasin bunlari veliden baska?
Kacinci sinif çocuğunuz? Sinif degistirirseniz bence ogretmeni sikayet bile edebilirsiniz.veriyorum ben hiç aksatmadan konu sınıf annesinin benim haberim olmadan makbuzu kestirmesi ve çocukla annene söyle ödesin demesi.ordan biraz uzattık sonra öğretmende toplantıda bana tepki gösterip diğer velilerin kötü bakışlarına maruz bıraktı çocuklarına ödev vermiyorm madem öyle fotokopide yaptırmıyorum diye kinlendirdi velileri.kimse konuşmuyo benle
Valla ben de öğretmenimO kadarını bilemiyorum tabii
ama resmen veliler için gösteriş mevzusu olmuştu bu, sevgililer gününde bile hediye için para toplamak istiyorlardı artık höh demiştim yani öğretmenler gününü anneler gününü yılbaşını doğumgününü kutladık tamam da sevgililer günü ne mana demiştim açıkcası bi de az buz rakamlar istemiyorlardı hani gönlünüzden kopanı verin hediye düşünelim değil, kendince hediyeyi beğenip alıp sonra hediyeye katılacak velilere mesaj atarlardı ben bunu aldım parası şu hadi verin diye hatta biri gidip 600 TL'ye saat almıştı aaaa ben bunu beğendim aldım hadi çıkarın paraları demişti resmen zaten o günden sonra yapacaksam bireysel yaptım hediyemi
ki ben durumum olsa dahi bu kadar büyük bir hediye vermeyi uygun bulmuyorum karşı tarafı zor duruma sokmak mahcup etmek bu bence
ortam egıtım yuvası mı altın gunumu bellı degılveriyorum ben hiç aksatmadan konu sınıf annesinin benim haberim olmadan makbuzu kestirmesi ve çocukla annene söyle ödesin demesi.ordan biraz uzattık sonra öğretmende toplantıda bana tepki gösterip diğer velilerin kötü bakışlarına maruz bıraktı çocuklarına ödev vermiyorm madem öyle fotokopide yaptırmıyorum diye kinlendirdi velileri.kimse konuşmuyo benle
Sinif annesinin soylediginde kotu bir sey yok ki. Ne diyecek soyle annene odesin diyecek elbette. Uzatmaniz yanlis olmus sonucta bu sinif annesine verilmis bir gorev,o kadin da keyfinden toplamiyor parayi,topladigini cebine de atmiyor. Cocugunu gercekten dusunen insan okulda kimseyle zitlasmaz. Ogretmen sinirlenmekte hakli,para konularinda puruz istemez elbette onun isi o degil. Cocuklarin egitimine yogunlasmasi gerekirveriyorum ben hiç aksatmadan konu sınıf annesinin benim haberim olmadan makbuzu kestirmesi ve çocukla annene söyle ödesin demesi.ordan biraz uzattık sonra öğretmende toplantıda bana tepki gösterip diğer velilerin kötü bakışlarına maruz bıraktı çocuklarına ödev vermiyorm madem öyle fotokopide yaptırmıyorum diye kinlendirdi velileri.kimse konuşmuyo benle
36 yaşındayım, bizim anneler okula veli toplantısından veli toplantısına uğrarlardı. =)) İhtiyaçlarımız nasıl giderilmiş, okul nasıl ayakta kalmış, öğretmenler nasıl delirmemiş, hayret. Demek ki mucizeymişiz.26 yasimdayim ilkokulda sinif annemiz vardi. Bir bitmemişler. Kadin butun tenefuslerde, igle arasinda okulda olurdu ya cocugunun peşinde, ya ogretmenin peşinde gezerdi. Tabi ki bu sinif annelerinin cocuklari her turlu el ustunde tutulur, kayirilirdi her konuda...
İnanırım. Öğretmenlerin ve öğrencilerin hepatit vs. kapmaması büyük şansGeçenlerde okuldan hocayla konuşuyordum, ödenek mı azaldı vs diye, dedi ki, yıllardır okula para vermiyor devlet, sadece liselere ve bölge yatılı ortaokullarina veriliyor dedi. Bir arıza olsa müdür tanidiklarina ağız egiyor diyor. Sınıf giderleri için geçen gün yatmış. 1171 lira. Yılda 1 kez yatıyor. Ancak gerçekten de temizlik ve başka giderler için ödenek falan yokmuş. Şuan okulumuzda hizmetli yok haftada 1 WC temizleniyor, onu da sırayla öğretmenler yapıyormuş ,
36 yaşındayım, bizim anneler okula veli toplantısından veli toplantısına uğrarlardı. =)) İhtiyaçlarımız nasıl giderilmiş, okul nasıl ayakta kalmış, öğretmenler nasıl delirmemiş, hayret. Demek ki mucizeymişiz.Niye tamamen çocuğumu ilgilendiren bir mesele için hiç tanımadığım, muhatabım olmayan bir insanı aracı olarak kullanmam gereksin? Yok kağıtmış, fotokopiymiş... Sanki devlet dairesi işletiyorlar, tek çözümü de "sınıf anneliği" gibi "ulvi" bir makam. Öğretmen tüm velilerle teker teker uğraşmak istemiyorsa, bir toplantı yapar mesela, belli şeyleri kurala bağlar, her seferinde konuşması gerekmez. Olmuyor muymuş öyle? Ay, sevgili sınıf anneleri ve olmaya gönül verenler size 3 sene veriyorum. Vazgeçin bu sevdanızdan.
Aynı şeyi söylemişiz. Üstelik ben de bir öğretmenim. Niye bana kızdınız şimdi?Öğretmenler bu işleri halledebilmek için velilerden tercihen ev hanımı gibi okula sık sık gelip gidebilecek, vakti ve enerjisi bol, çalışkan ve iletişimi kuvvetli birini sınıf annesi adı altında yardımcı gibi görevlendiriyor. Sonuçta öğretmen miyim tahsilatçı mı... ayrıca müdür de tahsilatçı değil efendim. Ancak idareci olunca maddi konular da adamların görev alanına dahil oluyor maalesef. Onlar da öğretmenleri kendi sınıflarından sorumlu tutuyor falan filan... eğer idare ve öğretmenin artı sınıf annesinin cebe oara atmadığını düşünüyorsanız aidatları ödeyin lütfen. O paralar çocuğunuza hizmet için toplanıyor başka bir şey için değil
Ekleme yapmak istedim benAynı şeyi söylemişiz. Üstelik ben de bir öğretmenim. Niye bana kızdınız şimdi?Veli de değilim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?