- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.374
- 598
Sağolsun hanımefendi bana özelden ulaştı eşiyle eski çalışma arkadaşıymış öğretmenim,ordan fotoğraf falan arttım teyit ettirdikten sonra numarasını vermiş kendisiYorumlarda göremedimNereden, nasıl buldunuz? Gözünüz aydın
Bende öğretmenim. İsim olarak biliyordum kendisini. Özelden de konuşmuştuk konu sahibi ile. O olduğunu teyit ettik. Öyle mutlu son oldu.Yorumlarda göremedimNereden, nasıl buldunuz? Gözünüz aydın
Süper ya. Teknolojinin, medyanın gözünü seveyimSağolsun hanımefendi bana özelden ulaştı eşiyle eski çalışma arkadaşıymış öğretmenim,ordan fotoğraf falan arttım teyit ettirdikten sonra numarasını vermiş kendisi
Harika bir olaya vesile oldunuz. İyi ki buradaymışsınız hocam. Saygılar... ❤Bende öğretmenim. İsim olarak biliyordum kendisini. Özelden de konuşmuştuk konu sahibi ile. O olduğunu teyit ettik. Öyle mutlu son oldu.
İnşallahSüper ya. Teknolojinin, medyanın gözünü seveyimGörüştükten sonra da güncelleyin burayı
Ahahaa en son Müge'ye kadar giderdi galiba konuİnşallahyıllardır nereleri aramadım kimlerin sosyal medya profillerine saatlerce bakmadım ki
Ayy dünya çok küçük gerçekten.İnşallahyıllardır nereleri aramadım kimlerin sosyal medya profillerine saatlerce bakmadım ki
ayyy harika... ne güzel bir haber buO da beni hatırlamış,fotoğraf attım onu görmüş,Numarasını vermiş aramam için, şimdi mesaj attım,kendisi müsait olunca arayacağımı söyledimbakalım inşallah arayacağım hatta izni olursa adresine de giderim çiçekleri elimle vermek istiyorum
Çok heyecanlıyım
Açıkçası bana da çok mantıklı gelmemişti ama her yolu deneyen biri olarak KK nü denemedim dememek için denedimAyy dünya çok küçük gerçekten.
Siz buraya konu açınca ne alaka KK da mı bulacak diye düşünmüştüm resmen tanıdığı birini bulmuşsunuz.
Burası demekki ifşa olunacak bir platform aynı zamanda.
Vay anasını sayın seyirciler. Dünya küçükmüş hakikaten de.Bende öğretmenim. İsim olarak biliyordum kendisini. Özelden de konuşmuştuk konu sahibi ile. O olduğunu teyit ettik. Öyle mutlu son oldu.
Yaa siz harikasınız ❤❤Rica ederim. Bende çok mutlu oldum sizin adınıza.
Böyle hikayeleri dinlemek okumak çok üzücü çevremde de bunları yaşayan çok var ama ben hiçbir öğretmenim de görmedim yaşamadım.Ay cok sevindim sizim adınıza. İnsallah bende ilkokul ogretmenimi bulurum birgun. Sinifta 38 kisiydik genelimiz ayni mahallede oturuuoruz ilkokul zamanlari oyledir biliyorsunuz. Hepimiz evlendik barklandik meslek sahibi olduk ara ara bircoguyla karsilasiyoruz hepimizde ayni dusunce. Genel olarak haftanin uc gunu durduk yere dahi tokadi basan saclarimizi ceken sopayla ellerimizi kanatan bahiran hakaret eden o kadini hangimiz bulsak yolacagiz .instgrami varda yazip basima bela almak istemiuorum nursuz manyak kadin.
Senin adına çok sevindim çiçeğim, maşallah sanaBöyle hikayeleri dinlemek okumak çok üzücü çevremde de bunları yaşayan çok var ama ben hiçbir öğretmenim de görmedim yaşamadım.
Diğerleri de genel olarak sevgi doluydu yakındılar bize ama Filiz hocam başkaydı..
Misal,Bir kış günüydü, Filiz öğretmenimin bana ve kardeşime bot alması hem ayağımı hem içimi ısıtmıştı..(halbuki babamız zenginlik içinde yaşıyor ama çocuklarına alacağı botun fuzuli olduğunu düşünüyordu)
Belki de bana söylediği o cümle ile tutundum hayata didindim en ümitsiz anlarımda o cümle ile ayaklandım..
Vazgeçmedim okumam gerektiğini ayaklarımın üzerinde durmam gerektiğini ondan gördüm..
içime doğmuştu burdan birinin yardımı ile bulacağınız ilk mesajımda yazmışımmerhaba
sizi çok iyi anlıyorum
hayatımıza böyle güzel dokununanları unutmamak ahde vefa çok güzel birşey
sizde öğretmen mişsiniz MEBden ulaşmayı muhakkak düşünmüşsünüzdür vardır bilgisi verirler mi bilmem
emekli de olmuştur muhtemelen
İnşallah bir bilen vardır belki burdan bile çıkabilir
Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum
peki, ne dedi nerdeymiş ne durumda eskişehir izmir doğrumuymuş burda tahmin edilen yerler gitmiş mi görevlendirmeyleSağolsun hanımefendi bana özelden ulaştı eşiyle eski çalışma arkadaşıymış öğretmenim,ordan fotoğraf falan arttım teyit ettirdikten sonra numarasını vermiş kendisi
bende burdan bulacak demiştimAyy dünya çok küçük gerçekten.
Siz buraya konu açınca ne alaka KK da mı bulacak diye düşünmüştüm resmen tanıdığı birini bulmuşsunuz.
Burası demekki ifşa olunacak bir platform aynı zamanda.
Yaa çok mutlu oldum nasıl olduDeğerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum
Mesajlaşıyoruz sanırım müsait olamadı ama mesajlarında bile o sıcaklığı aldım her şeyi hatırlıyor bir sürü küçük detaya kadariçime doğmuştu burdan birinin yardımı ile bulacağınız ilk mesajımda yazmışım
çook sevindim çook
KK kadınalrının gücü bu işte
peki, ne dedi nerdeymiş ne durumda eskişehir izmir doğrumuymuş burda tahmin edilen yerler gitmiş mi görevlendirmeyle
inş kendi ellerinizle çiçek veririsiniz
bende burdan bulacak demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?