Hangi şehir ?Aynı isim ve soyisim oğlumun ilk okul öğretmeni var ama anlattığının zıttı bir tavrı vardı öğretmenin
Çocuklarda güzel iz bırakmak ne hoş umarım bir an önce bulursun
Aslında o dönem aynı sınıfta olduğun arkadaşlardan da görüşenler olabilir öğretmenle o şekilde denesen
bu konularda fenayim,itiraf edebilirimSiriuss fbı ajani gibisin yemin ederim hshdhshszhshshshkocasi aldatan kadinlara burda yollari kanitlari sen goster bul
Yaa ne garip insanlar var,üzüldüm buna. Bana yazan olsa yardımcı olurdumAyy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Neyse,Tanımıyorum ya da öğretmen değilim demesini beklerken “okulda her adı geçene yazacak mısınız rahatsız ettiniz ?” Diye tersledi beniHalbuki gayet kibarca sordum öğretmenimi arıyorum diye..
Kimseye de yazamam sanırım artık korktum
Ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce,doktorun sitesine de yorum yapmıştım,hala yazıp soru soranlar var gayet düzgün sabırla cevap veriyorum hepsineinsanlar mı kötü gergin ben mi fazla iyimserim bilemedim
Ayy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Neyse,Tanımıyorum ya da öğretmen değilim demesini beklerken “okulda her adı geçene yazacak mısınız rahatsız ettiniz ?” Diye tersledi beniHalbuki gayet kibarca sordum öğretmenimi arıyorum diye..
Ben burnumu yaptırdım 3 yıl önce,doktorun sitesine de yorum yapmıştım,hala yazıp soru soranlar var gayet düzgün sabırla cevap veriyorum hepsineinsanlar mı kötü gergin ben mi fazla iyimserim bilemedim
En başarılı olan bendimAklıma geldi .geçen yıl sosyal medyadan ilkokul arkadaşlarımı aratmistim kimini buldum kimini de tüm arkadaşlarına bakarak bulmuştum ..
bizzat öğretmeni bulamıyorsanız en yakın öğretmen arkadaşlarından bulabilirsiniz
Birde öğrenim hayatında başarı yakalamış öğrencilerin illaki arkadaşı olarak ekli oluyor ogretmenleri
Bulduğum sonuçlardan bu çıkmıştı
Mesela ne kadar doktor öğretmen arkadaşım varsa hepsinde bir çok öğretmen ekliydi :)
ne densiz insanlar varAyy bu yöntemle birine yazdım aynı okulda değişik isim ve soyismi olunca (Türkiye’de kaç kişi vardır ki o isimde) ondan başladım ona göre devam ederim dedim
Gözünüz aydınDeğerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Kendisine sizlerin de huzurunda çok teşekkür ediyorum
Rica ederim. Bende çok mutlu oldum sizin adınıza.Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Ay çok sevindim.Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
Eee ne oldu detayları da anlatın bari.Değerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
O da beni hatırlamış,fotoğraf attım onu görmüş,Numarasını vermiş aramam için, şimdi mesaj attım,kendisi müsait olunca arayacağımı söyledimEee ne oldu detayları da anlatın bari.
Kaç gündür konuyu okuyorum. Bulmanıza sevindim.
Yaa ben bile duygulandım gözlerim doldu. İnsan geçmişiyle yaşıyor iyiliklerde kötülüklerde unutulmuyor.O da beni hatırlamış,fotoğraf attım onu görmüş,Numarasını vermiş aramam için, şimdi mesaj attım,kendisi müsait olunca arayacağımı söyledimbakalım inşallah arayacağım hatta izni olursa adresine de giderim çiçekleri elimle vermek istiyorum
Çok heyecanlıyım
Yorumlarda göremedimDeğerli T turkmenkizi86 hanımefendi sayesinde buldum öğretmenimiilgilenenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?