Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize ama dedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..

Son düzenleme:

Aklini basina al bence sekerim. Daha 21 yasindasin, ogretmenin pesine dusecegine kendine bir meslek edin eyer yoksa, yada ne bileyim bir hayat kur.

kurs bitince görusmeye devam et benım kocam mesaı arkadasımdı olur boylle seyler ama bitince birşeylerın baslaması doğru olur sımdıklık sınyal de verme bence akısına bırak mesaj falan da atıyomussun devame dersın kurs bıtınce karsılıklı olursa da baslarsınız

Dersten sonra kahve içmeye davet edebilirsin..Hocan herkese aynı davranıyor, sen yoğun olduğun için mana çıkarıyorsun hareketlerinden. Davet et bir yere..Önce yakın arkadaşın da gelir, baktın olumlu elektrik aldın, bir dahakine tek başına davet edersin : )

Aklini basina al bence sekerim. Daha 21 yasindasin, ogretmenin pesine dusecegine kendine bir meslek edin eyer yoksa, yada ne bileyim bir hayat kur.

Ne alakası var? Bu işler sırayla mı oluyor, birine aşık olduysan olmuşsundur..Dur önce benim iş bulmam lazım diye düşünmezsin.

öyle bir şey hissediyorsa bile kurs bitene kadar ağzını açamaz işinden olur . Benim bir hocam vardı ben kesinlikle birşey hissetmiyordum da kendisi tutukmuş meğer 4 yaş falan vardı aramızda özel bir dil kurumunda hocaydı . Kurs bitince söylemişti bunu niye şimdi söylediniz dediğimde ozaman öğrencimdin şimdi değilsin demişti .

Bu benim fikrim Medcezir. Daha 21 yasinda, profilinde universite ogrencisi yaziyor, bilgisayar hocasina aski ilan edicegine hayatini kurtarsa Turkiye gibi biryerde daha mantikli bana gore. Terslemeye gerek yok.

Benim arkadaşım lisedeyken hocamıza aşıktı.öyle böyle değildi
Evlendi hala hocamızı unutamadı desem yeridir.
sürekli çiçek götürürdü,tavırlarından tüm sınıf biliyordu hocaya aşık olduğunu :)

Hoca evliydi tabikide :) ama inanın okadar mükemmel bir hocaydı ki.
Ben dahi arkadaşımla hocamı birbirine yakıştırıyodum :)

Götüreceğiniz birtane çiçekle hocanızı gözlemleyebilirsiniz.

Bu benim fikrim Medcezir. Daha 21 yasinda, profilinde universite ogrencisi yaziyor, bilgisayar hocasina aski ilan edicegine hayatini kurtarsa Turkiye gibi biryerde daha mantikli bana gore. Terslemeye gerek yok.

Estafurlah niye tersleyeyim..Ama aklını başına al demişsiniz kıza..21 yaşında aşık olmuş belli ki..
Adam bekar, yani imkansız bir durum da yok.
Adım atmasında ya da duygularının peşinden koşmasında hiç bir sakınca göremedim ben.
Elbet meslek, hayat tecrübesi v.s gibi şeyler aşıkken de edinilebilir..

Ben sahsen boyle cicegi burnunda kizlarimizin kendilerini incitebilecekleri yada cok da fayda gormeyebilecekleri durumda gorunce uzuluyorum. O kadar da konu okuyunca burda bazen biraz direk yazabiliyorum sanirim.

Belki de uzun sure uzak kaldim Turkiyeden hataliyim.

İlgini daha fazla muhabbet ederek belirtebilirsin şu aşamada.
Baktın ki o da seninle uzun uzun konuşmaya istekli, yapacağın başka bir şey kalmaz zaten.
Hoşlanıyorsa mutlaka bir şeyler yapar. Dışarıda da görüşelim falan der.

Ben de üniversite hocamla bu şekilde ilerlemiştim.
Tabii ben aşık değildim. Ama konuşmamız uzun sürerdi.
Sıcaktım. Sonra okul dışı da görüştük hep. =)
O yüzden tavsiyemi göz önünde bulundur bence. Yaşadım çünkü.

Şimdi beni iyi dinle.. Bu konudaki en doğru muhattabın benim.. Neden dersen..
Liseyi bitirip üniversiteye başladığımda, okulda yalnızca 1-2 ay dersime girmiş öğretmenimle muhabbete başladık bir gün tesadüf eseri karşılaşmamızla.. Gel zaman git zaman muhabbetimiz epey ilerledi, facebook üzerinden, sonra bu iş telefona döküldü.. Çok geçmeden bana karşı ilgisini farkettim. Bende hoşlanıyordum. Ve sonunda açıldı. Aramızda 8 yaş vardı. Ben baya bir sert olarak çıkıştım. Atandığı yerde sıkıntısından benimle zaman geçirmek istediğini, beni oyuncak olarak gördüğünü söyledim. Kesinlikle öyle bir amacı olmadığını söyleyip yeminler etti hislerinin gerçek olduğunu anlayacağımı söyledi. Uzun bir süre koştu peşimden, vazgeçmedi, her hafta kaldığım yurda çiçekler böcekler gönderirdi. Sonunda kabul ettim. Uzun bir süre ilişkiimiz devam etti. Hislerinde ciddiymiş onu anladım. İstemeye geldiler, sözlendik vs. Ama bir gün, tam 1.5 yıl sonra geriye dönüp baktığımda herşeyin ne kdar yanlış ilerlediğini ve nasıl cehalete kapıldığımı gördüm. Benden 8 yaş büyüktü, sizin aranızda 10 yaş var. Ben yaşımdan dolayı anlamııyordum ama beni yaşının verdiği tecrübelerle ve bilgelikle bir güzel parmağında oynatıyordu, kuklası gibiydim. Ve ben durumun böyle olduğuunun farkına varamıyordum, çünkü çok gençtim. Muhtemelen o da zaten parmağında oynatmak için kendinden 8 yaş küçük biriyle birlikteydi. Sonra paylaşımlarımızın ne kadar az olduğunu farkettim. Benim eğlendiğim şeyler ona fazla çılgın ve saçma geliyordu, onun eğlendiği şeyler bana fazla olgun geliyordu, 27 idi yaşı. Oturup bir film izlemeye başladığımızda, öğretmenliğin verdiği gün içi yorgunluklarla sızıp kalıyordu yanımda. uyukluyordu sürekli. Ve benim hevesim sürekli kursağımda kalıyordu. Herkesten sürekli ne kadar yanıma yakışmadığını, benden ne kadar büyük durduğunu duymaktan depresyona girmiştim. Birbirine yakışan uyumlu, yaşları dengeli çiftler gördükçe kendimi yiyip bitiriyordum. "Mutsuz" bir ilişki yürütüyordum, inatla. Sonunda yapılan 1 2 yanlışlıkla birlikte yeter artık sen ne yapıyorsun Queen Bee kendine gel dedim ve bitirdim. İnan o bitirme kararı hayatımda verdiğim en doğru kararmış inan.. Onunla geçirdiğim senelerimin yorgunluğunu anca atabildim üzerimden, yaşlandırdı beni. Eski çılgınlığın, deli doluluğum, pozitifliğim kalmadı.. Şimdi hayatımda benden 2 yaş büyük, karakterime, yanıma, kalbime o kadar yakışan bir adam var ki.. Ne kadar yakışıyorsnuz, ne kadar uyumlusunuz sözlerini duydukça havalara uçuyorum. Yaşadıklarım kulağına küpe olsun. Bu denli yaş farkı olmuyor canım benim.. Kendine, ömrüne, kalbine, yaşına yakışanı bul. Böyle hayallerinden peşinden koşarken mutluluğu ıskalama.. Ne demişler davul bile dengi dengine

Yani büyük konuşmayayım ama hoşlandığım kişi bana yuhh oha dese ben anında soğurum hoşlanma falan kalmaz
ayyyneen. sanıırıım bu adam olgunlaşamamış. hiç bir öğretmenin ya da o yaşta ve konum olarak iyi kötü bir yere gelmiş birinin iş ortamında böyle konustugunu duymadım

yaşımda ne varmış ki yani sevginin yaşı olmuyor ben zaten meslek edineceğim ama bunu sevgilim varken de yapabilirim
Yuh ohayı iltifat olarak mı aldın Devam edemedim okumaya.
hahah diyorum ya samimiyetin bu kadarı. öyle kelimeler demekten çekinmez ben her zaman bilgisayarda en iyi olmaya çalışıyorum. yani iyiyim diye kızmayacağına göre onun şaşkınlık ve beğeni tepkisi o demek ki sadece onları demedi tabi ki
yalnız atladığın birşey var...o bir öğretmen ve herkese aynı davranıyor.neticede para kazanmaya çalışıyor.bence farklı yorumlama davranışlarını.
özel bir kurs değil halk eğitim kursu yani alıyor mu almıyor mu bilemicem biz ödemiyoruz.
aslında cvp vermiyor msjlara, derste veriyor cevabını o yüzden artık önemli olmadığı sürece mesaj da atmıyorum. akışına bırak diyorsunuz ama ya hiçbir şey olmadan biter giderse kurs?
işte o işi nasıl yapacagız bilmiyorum acaba çok çakar mı? kurs akşam bir de karanlıkta soğukta abes kaçmaz mı acaba?
ayrıca katılıyorum aramızda bir şeyler olsa bu okumayacağım anlamına gelmez ki

Öğretmeniniz herkese eşit mesafede bence. Siz ilginizden dolayı yanlış anlamışsınız. İlla ki açılmak isterseniz kursun bitimini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…