Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

göz teması evet çok etkili ama 5 sn den fazla bakamıyorum ki :/ ben zaten her türlü söylemek istiyorum yani senin dediğin gibi olmasa da kurs bitince arkadaşımı yollamayı düşünüyordum kendisi tepkinizden çekindiği için gelemedi falan dedirtecektim en azından içimde kalmazdı hayır derse bir daha yüzünü görmem zaten konuşalım dese yine karlı çıkmış olurdum

hahah =) bundaki amaç ne kii

daha ben doğum gnünü bile bilmiyorum sorayım da hediye alayım bari. ben de sigara içme yazayım ama ben sevdiğimi hayatta söyleyemem sanırım hem o özel hocasıymış biz tüm sınıfın içindeyiz kenara da çekemem ayak üstü . ne güzel ya. olmayacak bir şey değil tabi ki o da erkek sonuçta ama .. ben kendimi pek gösteren cesur tiplerden değilim.[/QUOTE]
Arkadasini mi yollayacaksin soylesin diye. Saka dimi.

O öğretmen olupta sen de lise öğrencisi degilsin ki anladigim kadari ile halk egitim ya da başka bir yetişkin kursu bu.
Kurs bitimine kadar hisey belli etme. Kursun bitimine yakin acabilirsin kendini. Sonuc negatif olsa da sıkıntı olmaz bidaha görmezsin nasil olsa.

Arkadaş yollamak bence de çok çocuksu olur.
Ama 5 saniyeden fazla bakamıyorum diyorsun bir yandan da.
En başta bunu çöz.
Onu gözünde küçült biraz. Kendine ekstra bir güven geliştir.
Telkinlerle bunu yapabilirsin.
O zaman onun yanındayken daha aktif ve dikkat çekici olursun.
Özgüven çok önemli.
İlk basamakta utangaçlığını yen.

Arkadasini yollamak fazlasiyla cocukca degilmi. Adam sana karsi bir sey hissediyorsa bile aninda vazgecerrrrrr
haklısın ya. benim haberim yokmus gibi söylese olmaz mı? = D
orası öyle dee nasıl söyleyeceğim ben bu tarz bi konuşmayı hayatta yapamam daha yüzüne gözüne dahi bakamıyorum ki hani mesajla yazsam? ne bileyim, derse gelmesem merak edip arasa telde söylesem falan?
çok haklısın ama ben bu derdimi 21 yıldır çözemedim ki . eminim yüzümü indirmeden yüzüne kilitleyebilsem belki her şey farklı olurdu..

neden olmasın mantık ve saygı çerçevesinde olduktan sonra. eski sevgilim üniversite hocamdı. yine iki hocamızda arkadaşlarımızdan birileriyle evlendi.

Benim sevgilim de öğretmen. Bazen öğrencilerinden sizin gibi ilgilenen oluyor hatta dershane kapandığında itiraf edenler de oluyor. Ama öğretmen öğrenci ilişkinin bu tip bir gönül ilişkisine dönmesini hiç etik bulmaz. Bir gün konuşurken ben senle arkadaş ortamında tanışmasaydım da öğrencin olsaydım yine sevgilin olur muydum diye sordum. Katiyen olmaz dedi. Bizim sektörde de hoş bakılmaz bu duruma çok doğru gelmiyor dedi. Ki bu sektöre ilk başladığında öğrencileriyle arasında bir iki yaş ancak varmış ona rağmen hiç o gözle bakmadım profesyonellik bunu gerektirir dedi.
Elbette çevremde öğretmeniyle ilişki yaşayanlar oldu ama onlar KPSS kursu gibi daha yaşların yakın olduğu durumlarda geçerli. Ki bazı öğretmenler bu durumda bile etik bulmazlar. Arkadaşlarınızı falan araya katmadan önce bu duruma nasıl baktığını bir öğrenmenizi öneririm ben. Yada en azından kurs bitmeden adım atmayın yüzyüze bakacaksınız zor gelebilir sonradan size.

haaklısınız zaten tek olmasa dediğim gibi hiç yanaşmazdım bile bu işe bir de hani bu sıcak tavırları falan çok büyük ciddi duvarlar ören biri de değil sanki bizden biri dersin 4 te 3 ü sohbetle geçiyor zaten o yüzden bende bir durumlar dalgalandı hani beyin bu dur bekle sevme diyemezsin ki tabi ben normal buluyorum ama o nasıl bakıyor bunu bilemem nasıl öğrenirim onu da bilemiyorum şahsen.şimdilik kimseyi katmayacağım kursun bitimine kadar bekleyeceğim en fazla sohbet oranımı arttırırım kendime kıyafetlerime özen gösteririm. belki içim rahat etsin diye kurs sonunda söylerim söyletirim bilemiyorum nasıl yapacağım ama bir yandan da ya peki diyeceği varsa ama o da korkuyorsa falan diyorum öyle olsa ilgisini belli ederdi yani diyorum kısaca bilemiyorum doğru adım ne olur

Doğru olan dediğiniz gibi olan sanırım. Kurs bitiminde artık öğretmeniniz olmayacak netice o zaman hala duygularınız devam ederse bir adım atarsınız :)

Durum bence çok basit siz hocanızdan hoşlanıyorsunuz hoca olumlu bir şey söylediğin de hemen kendi üzerinize alıyorsunuz. O bir öğretmen ve bütün öğrencileriyle samimi olmaya çalışabilir ileri gitmemek kaydıyla ki yazdıklarınızdan size karşı bir ilgi hissetmedim normal bir öğretmen işte...

Doğru olan dediğiniz gibi olan sanırım. Kurs bitiminde artık öğretmeniniz olmayacak netice o zaman hala duygularınız devam ederse bir adım atarsınız :)
ama bunu nasıl yapacağım ki acaba telefonda yada mesajda söylesem olur mu ve yaşıtım olsa neyse ama öyle birine nasıl söylenir itiraf edilir ki? bugün yine dersimiz vardı artık giderken güzel giyinip makyaj yapmaya çalışıyorum ve bugün gözlerimi onun yüzünden gözünden almadım ama bu sefer o bana az baktı. of napacağım ben bilmiyorum ya şimdiden özledim. hayır yani ben de pek belli edemiyorum ilgimi o yüzden mi karşılık vermiyor normal davranıyor acaba

göz teması evet çok etkili ama 5 sn den fazla bakamıyorum ki :/ ben zaten her türlü söylemek istiyorum yani senin dediğin gibi olmasa da kurs bitince arkadaşımı yollamayı düşünüyordum kendisi tepkinizden çekindiği için gelemedi falan dedirtecektim en azından içimde kalmazdı hayır derse bir daha yüzünü görmem zaten konuşalım dese yine karlı çıkmış olurdum

hahah =) bundaki amaç ne kii

daha ben doğum gnünü bile bilmiyorum sorayım da hediye alayım bari. ben de sigara içme yazayım ama ben sevdiğimi hayatta söyleyemem sanırım hem o özel hocasıymış biz tüm sınıfın içindeyiz kenara da çekemem ayak üstü . ne güzel ya. olmayacak bir şey değil tabi ki o da erkek sonuçta ama .. ben kendimi pek gösteren cesur tiplerden değilim.[/QUOTE]
Buradaki amac,siz diyorsunuzbya ogrencisiyim diye acilamiyabilir bana.etik degill.yasak falannn.bende diyorumki istifa et ogrencisi olmaktann.hahahhaha

[/QUOTE]
Buradaki amac,siz diyorsunuzbya ogrencisiyim diye acilamiyabilir bana.etik degill.yasak falannn.bende diyorumki istifa et ogrencisi olmaktann.hahahhaha[/QUOTE]
Ama özlerim o zaman. Cidden öğretmenin öğrenciyle tanışmk istemesi yasak mı? Ben de istiyorum belki

benim erkek arkadaşım hocamdı öyle hiç ilgimi belli edeyim falan demedim tabi. hatta herkese karşı öyledir deyip üstüme bile alınmadım.
ilgisi varsa o belli eder. çekinecek bişey yok.

Canım genelde hep aşk konusunda olumlu yaklaşmaya çalışırım ama
Kusura bakma bir kaç cümlenden sonra okuyamadım bile.
O kadar ki saçma geldi bana bu iş.
Yani hayatına bak bence.

Şu an hala öğrencisisiniz. Kursun bitimini bekleyin önce. Ondan sonrasında önce bir ağız arayın direkt ben sizden hoşlanıyorum da olmaz yaş farkı da var diyorsunuz. Öğrettikleriniz çok işime yaradı size bir çay ısmarlayayım mı gibi arkadaşça çağırın bir yere mesela, gelirse eğer az bir umut var diyebilirim. Buluştuğunuzda da öğretmen öğrenci ilişkisine nasıl baktığını sorun çaktırmadan. Ona da olumlu baktığını derse o zaten mesajı almıştır bir adım atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…