- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
evet arkadaşlarım da bunu diyo. sohbet et soru sor falan ama yüzüme baktığında falan öyle cok utanıyorum ki sohbet edemiyorum önüme dönüyorum. bu kişisel sorunlarımdan da kaynaklanıyor biraz öne çıkamamam.İlgini daha fazla muhabbet ederek belirtebilirsin şu aşamada.
Baktın ki o da seninle uzun uzun konuşmaya istekli, yapacağın başka bir şey kalmaz zaten.
Hoşlanıyorsa mutlaka bir şeyler yapar. Dışarıda da görüşelim falan der.
Ben de üniversite hocamla bu şekilde ilerlemiştim.
Tabii ben aşık değildim. Ama konuşmamız uzun sürerdi.
Sıcaktım. Sonra okul dışı da görüştük hep. =)
O yüzden tavsiyemi göz önünde bulundur bence. Yaşadım çünkü.
haklısın çoğu yerde fakat mesela sen güzel yada atılgan bir kişi olabilirsin ki tanışmanız kolay olmuştur bu birincisi çünkü ben o kadar utangaç biriyim ki daha konuşamıyorum bile onunla fazlasıyla. diğer konulara gelirsek dediğim gibi zaten kendisi yorulmuş artık başlayıp biten ilişkilerden o yüzden ben bitiren taraf ya da oynayan taraf olmam onun da olacağını sanmam. ama bir görsen ruhen o kadar genç ki ve bir film hastası film koleksiyonu varmış. fiziksel olarak da yaşlı görünmüyor aslında. bu dediklerin benim için altın değerinde tabi ki ama nasıl sen buna onu tanımadan karar veremeyeceksen ben de veremem ki. tam tersi yaşıtım erkekler bana o kadar ergen ve sapık geliyorlar ki gözüme. zaten konuştuğum biri yok olsa da artık benim gibi pek ortam yapmayan kızlara pek bakan yok. benim sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar hep platonikti.Şimdi beni iyi dinle.. Bu konudaki en doğru muhattabın benim.. Neden dersen..
Liseyi bitirip üniversiteye başladığımda, okulda yalnızca 1-2 ay dersime girmiş öğretmenimle muhabbete başladık bir gün tesadüf eseri karşılaşmamızla.. Gel zaman git zaman muhabbetimiz epey ilerledi, facebook üzerinden, sonra bu iş telefona döküldü.. Çok geçmeden bana karşı ilgisini farkettim. Bende hoşlanıyordum. Ve sonunda açıldı. Aramızda 8 yaş vardı. Ben baya bir sert olarak çıkıştım. Atandığı yerde sıkıntısından benimle zaman geçirmek istediğini, beni oyuncak olarak gördüğünü söyledim. Kesinlikle öyle bir amacı olmadığını söyleyip yeminler etti hislerinin gerçek olduğunu anlayacağımı söyledi. Uzun bir süre koştu peşimden, vazgeçmedi, her hafta kaldığım yurda çiçekler böcekler gönderirdi. Sonunda kabul ettim. Uzun bir süre ilişkiimiz devam etti. Hislerinde ciddiymiş onu anladım. İstemeye geldiler, sözlendik vs. Ama bir gün, tam 1.5 yıl sonra geriye dönüp baktığımda herşeyin ne kdar yanlış ilerlediğini ve nasıl cehalete kapıldığımı gördüm. Benden 8 yaş büyüktü, sizin aranızda 10 yaş var. Ben yaşımdan dolayı anlamııyordum ama beni yaşının verdiği tecrübelerle ve bilgelikle bir güzel parmağında oynatıyordu, kuklası gibiydim. Ve ben durumun böyle olduğuunun farkına varamıyordum, çünkü çok gençtim. Muhtemelen o da zaten parmağında oynatmak için kendinden 8 yaş küçük biriyle birlikteydi. Sonra paylaşımlarımızın ne kadar az olduğunu farkettim. Benim eğlendiğim şeyler ona fazla çılgın ve saçma geliyordu, onun eğlendiği şeyler bana fazla olgun geliyordu, 27 idi yaşı. Oturup bir film izlemeye başladığımızda, öğretmenliğin verdiği gün içi yorgunluklarla sızıp kalıyordu yanımda. uyukluyordu sürekli. Ve benim hevesim sürekli kursağımda kalıyordu. Herkesten sürekli ne kadar yanıma yakışmadığını, benden ne kadar büyük durduğunu duymaktan depresyona girmiştim. Birbirine yakışan uyumlu, yaşları dengeli çiftler gördükçe kendimi yiyip bitiriyordum. "Mutsuz" bir ilişki yürütüyordum, inatla. Sonunda yapılan 1 2 yanlışlıkla birlikte yeter artık sen ne yapıyorsun Queen Bee kendine gel dedim ve bitirdim. İnan o bitirme kararı hayatımda verdiğim en doğru kararmış inan.. Onunla geçirdiğim senelerimin yorgunluğunu anca atabildim üzerimden, yaşlandırdı beni. Eski çılgınlığın, deli doluluğum, pozitifliğim kalmadı.. Şimdi hayatımda benden 2 yaş büyük, karakterime, yanıma, kalbime o kadar yakışan bir adam var ki.. Ne kadar yakışıyorsnuz, ne kadar uyumlusunuz sözlerini duydukça havalara uçuyorum. Yaşadıklarım kulağına küpe olsun. Bu denli yaş farkı olmuyor canım benim.. Kendine, ömrüne, kalbine, yaşına yakışanı bul. Böyle hayallerinden peşinden koşarken mutluluğu ıskalama.. Ne demişler davul bile dengi dengine
ayyy tam bunu yazcaktım ben de devam etmedim
Yani büyük konuşmayayım ama hoşlandığım kişi bana yuhh oha dese ben anında soğurum hoşlanma falan kalmaz
ben de duymamıştım zaten. kurs için bilgilendirmek için benim arkadaşları aradığında, arkadaşlarımın ikisi de beni aradı kızım kesin biri bizle dalga geçiyor bu öğretmen olamaz yaşıtım sanki yıllardır tanıyor gibi konuştu falan dediler. ben önce bir şaşırdım ama derse gidince anladık gayet rahat biri cidden. ama ben sevdim ve hepimiz rahat olduğumuz için oradaki o sözleri beni güldürdü çünkü ciddi olarak demedi zaten, hızım cidden onu şaşırtmıştı. senin tarzın farklı olabilir tabi ama ben de tam tersi hapishane duvarı gibi olan hocaları sevmiyorum = )Samimiyetinden dolayı öğrencisine oha yuh diyeni duymadım... anlattığın kadarıyla da adamı hiç sevmedim... sen 21 yaşındasın, senden 10 yaş büyük birini de tavsiye etmem...
aslında onu ben de düşündüm ama kendim hayatta diyemem, bir arkadaşımı gönderip demesini isteyeceğim çünkü vereceği tepkiye dayanamam. tabii kursun sonunda. o zamana kadar da ne yapacağım bilmiyorum.eğer mesleki ahlaka sahıp bır öğretmense kurs bııtene kardar zaten senınle ozel bır konusmaya girmeyecektır gırerse uzak dur zaten kurs bıtınce gerekırse açılırsın en fazla senden elektrık almadım der bıraz uzlursun gecer bu kadar basıt mı dıyeceksın bu kadar basıt
ısrar etmiş derken? kuzeniniz sevmiyor muydu kızı? ne güzel. ama ben o kız gibi cesur olabileceğimi sanmıyorum. açık açık mı demiş?:) Erkek kuzenim 30 yaşında falandı sanırım öğrencisine özel ders veriyordu ve kız kuzenime aşık olmuş kız da 20 yaşındaydı. Kız yaklaşık 2 sene ısrar etti ve kuzenimde, dediğin gibi, etik olmadığı için kabul etmedi sonunda da dayanamadı şuan sözlüler ve yazın düğünleri var inş. yani biraz konuş azcık belli et imkansız değil olabilecek şeyler güzel şeyler :)
öğretmende biz de henüz bir ilgi göremedik sanırım kendimi kandırıyorum.. laubali olsa ben bunu sezerdim zaten çünkü ilk başta bir şey hissetmiyordum daha bu hafta oluştu.8 yaş ciddi bir fark değil, olabilir.
Anlatılan kadarı ile de öğretmende bir ilgi göremedim.
Ayrıca laubali olduğunu düşünüyorum.
Basit argolar size normal gelebilir, normal hayatta neler neler söylüyoruz ancak bir öğrenme ortamı içinde çok büyük bir şeydir.
O halde bu laubaliliği hoş görüyorum yanıtın şurda şöyle dursun yarın öbür gün birlikte olursanız ve kadınlarla laubali olmaya devam ederse hiç konu açmadan buraya gel yazılanları tekrar oku canım. Yanlış anlama sen sonra üzülme diye söylüyoruz biz bunları. Sen hoşlandığın için duygularınla hareket ediyorsun ama biz daha objektif bakıyoruz.evet arkadaşlarım da bunu diyo. sohbet et soru sor falan ama yüzüme baktığında falan öyle cok utanıyorum ki sohbet edemiyorum önüme dönüyorum. bu kişisel sorunlarımdan da kaynaklanıyor biraz öne çıkamamam.
haklısın çoğu yerde fakat mesela sen güzel yada atılgan bir kişi olabilirsin ki tanışmanız kolay olmuştur bu birincisi çünkü ben o kadar utangaç biriyim ki daha konuşamıyorum bile onunla fazlasıyla. diğer konulara gelirsek dediğim gibi zaten kendisi yorulmuş artık başlayıp biten ilişkilerden o yüzden ben bitiren taraf ya da oynayan taraf olmam onun da olacağını sanmam. ama bir görsen ruhen o kadar genç ki ve bir film hastası film koleksiyonu varmış. fiziksel olarak da yaşlı görünmüyor aslında. bu dediklerin benim için altın değerinde tabi ki ama nasıl sen buna onu tanımadan karar veremeyeceksen ben de veremem ki. tam tersi yaşıtım erkekler bana o kadar ergen ve sapık geliyorlar ki gözüme. zaten konuştuğum biri yok olsa da artık benim gibi pek ortam yapmayan kızlara pek bakan yok. benim sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar hep platonikti.
ben samimi insanlardan hoşlanıyorum insan içinden geldiğini demeli tabi ki sadece o kelimeleri etmedi maşallah millet daha yeni başladı 1 sayfayı nasıl bitirdin dedi ben de amaç zaten kendini zorlayıp daha da hızlanmak değil mi dedim haklısın dedi bence karşısında çocuk yok hepimiz yetişkiniz bazılarına laubali geliyor olabilir ama ben böyle basit argoları pozitif görüyorum çünkü amacım bana yakın hissetmesi. sıradan biri olsa ben de ne oluyoruz ya? derdim.
Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
ben de duymamıştım zaten. kurs için bilgilendirmek için benim arkadaşları aradığında, arkadaşlarımın ikisi de beni aradı kızım kesin biri bizle dalga geçiyor bu öğretmen olamaz yaşıtım sanki yıllardır tanıyor gibi konuştu falan dediler. ben önce bir şaşırdım ama derse gidince anladık gayet rahat biri cidden. ama ben sevdim ve hepimiz rahat olduğumuz için oradaki o sözleri beni güldürdü çünkü ciddi olarak demedi zaten, hızım cidden onu şaşırtmıştı. senin tarzın farklı olabilir tabi ama ben de tam tersi hapishane duvarı gibi olan hocaları sevmiyorum = )
aslında onu ben de düşündüm ama kendim hayatta diyemem, bir arkadaşımı gönderip demesini isteyeceğim çünkü vereceği tepkiye dayanamam. tabii kursun sonunda. o zamana kadar da ne yapacağım bilmiyorum.
haklısın ama ben bunu laubalilik olarak değerlendirmiyorum. yalnız biri olaraktan tabi ki sohbet edecek insanlara. ama eş bulduğunda nasıl biri oluyor bunu bilemem ki. ilk başta hoşlanmıyordum zaten. sonradan son bir haftada oldu her şeyO halde bu laubaliliği hoş görüyorum yanıtın şurda şöyle dursun yarın öbür gün birlikte olursanız ve kadınlarla laubali olmaya devam ederse hiç konu açmadan buraya gel yazılanları tekrar oku canım. Yanlış anlama sen sonra üzülme diye söylüyoruz biz bunları. Sen hoşlandığın için duygularınla hareket ediyorsun ama biz daha objektif bakıyoruz.
aslında iyi bir plan. bunu da yazdım aklımın bir yanına ama hala yeni yorumlar lazım. gel gör ki heyecandan altıma etme durumum var ve yüzüne gözüne bakma konusunda çok acemiyimSenin yerinde olsaydım birkaç gün gitmezdim kursa madem merak edip arayıp soruyor .arayınca da içinden çıkamadığım kafama takılan problemlerim olduğunu söyler onunla buluşmak istediğimi söylerdim .geri çevireceğini düşünmüyorum .buluşunca yavaş yavaş anlatırdım duygularımı fikrini almak istiyorum diye .Aşk bugizleme duygularını bence .Bi bakarsın geç kalmışsın
hiç de yılıştığını görmedim. o kadar sohbetine karşılık hiç birimize saygısızlık ya da fiziksel temas gibi bir şey olmadı. zaten tam tersi beni öğrenci olarak gördüğü için sorun, başka türlü görse tanışma şansımız olabilirdi.Ben de yılışık, saygısız hocaları sevmiyorum.. kendisinde 10 yaş küçük kızları saçma sapan şakalarla parmağında oynatan hocalara deli oluyorum falan filan :)
Ben dershane hocamla cikmistim zamaninda neden olmasin diyorum onun icin ama ilk adimi atmayin. Benimkisi kitap veriyodu bana ne biliyim ozellikle yanima gelip cozemedigim bi sey felan var mi diyodu sevdigim sarkicinin cdsini almisti bi sey anlatirken omzuma dokunuyodu surekli vs vs yani bariz belli ediyodu bana ozel yaptigini ama sizin hoca sanki herkese karsi oyle gibiBaşlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
işte size kendisi belli ediyormuş zaten ya ben mi çok şanssızım çirkinim anlamadım ki ben sevsem de sevmesem de sevilmiyorum ama bazıları sevmediği umursamadığı halde seviliyor. yani dediğin gibi bana karşı fiziksel teması yok evet yanımıza geliyor napıyoruz diye ama hediye almak nerde o nerde ben nerde.. ilk adımı atma diyorsun ama sen atmadığın halde sevilmişsin ben ise seven kişiyimBen dershane hocamla cikmistim zamaninda neden olmasin diyorum onun icin ama ilk adimi atmayin. Benimkisi kitap veriyodu bana ne biliyim ozellikle yanima gelip cozemedigim bi sey felan var mi diyodu sevdigim sarkicinin cdsini almisti bi sey anlatirken omzuma dokunuyodu surekli vs vs yani bariz belli ediyodu bana ozel yaptigini ama sizin hoca sanki herkese karsi oyle gibi
hiç de yılıştığını görmedim. o kadar sohbetine karşılık hiç birimize saygısızlık ya da fiziksel temas gibi bir şey olmadı. zaten tam tersi beni öğrenci olarak gördüğü için sorun, başka türlü görse tanışma şansımız olabilirdi.
aslında iyi bir plan. bunu da yazdım aklımın bir yanına ama hala yeni yorumlar lazım. gel gör ki heyecandan altıma etme durumum var ve yüzüne gözüne bakma konusunda çok acemiyimkese kağıdı geçirip gidicem konuşmaya artık
hahah =) bundaki amaç ne kiiKurstan cik.ogrenciligindende cikmis olursun.hhahaha....sonra bekleeee...olmadi tekrar git kursa
daha ben doğum gnünü bile bilmiyorum sorayım da hediye alayım bari. ben de sigara içme yazayım ama ben sevdiğimi hayatta söyleyemem sanırım hem o özel hocasıymış biz tüm sınıfın içindeyiz kenara da çekemem ayak üstü . ne güzel ya. olmayacak bir şey değil tabi ki o da erkek sonuçta ama .. ben kendimi pek gösteren cesur tiplerden değilim.Alıntı yapamıyorum canım kusura bakma. Olay şöyle oldu 1 sene falan samimi öğretmen-öğrenci profili vardı hatta hatırlıyorum doğum doğum günü için kuzenime parfüm almış üstüne de 'canım hocam nolur sigara içme kendine zarar verme' tarzında bişey yazmış kızönceleri samimiyet kurdu yani.Bu 1-2 sene böyle sürdü.Sonra söyledi sevdiğini.Kuzenim de 'ben senin öğretmeninim olmaz öyle şey' diye tepki verdi tabi aşkını itiraf ettiğinde öğrencisi değildi.Ama konuşmalarını kesmediler ve kuzenimde etkilendi bi süre sonra ve şuan ikiside birbirini çok seviyorlar evlenecekler..Gerçekten cesaret işi ama iyi ki yapmış..Sende şimdilik samimi olmaya bak sonrası gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?