- 20 Mart 2014
- 62
- 7
- 26
- Konu Sahibi HarleyQyinn
-
Çabuk karar versen iyi olur karneler basılmak üzere çünkü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hak etmemissindir. Hak etmeyen ogrencime 1 not bile vermem. Calisan fazlasiyla alir. Ogretmen gozunden bakmak lazim evladim.
Lise 3'deyken bir felsefe hocamız -kendisi her aklıma geldiğinde saygıyla(!) anıyorum- derse katılan bana yazılımdan daha düşük, bütün ders ya uyuyan ya da konuşan yazılıları 3 den yüksek olmayan ama oldukça yalaka arkadaşıma 100 sözlü notu vermişti. Maalesef yapacak bir şey yok. Öğretmenler böyle.
Ablacım öğretmenimin gözüyle bakıyorum ama yine de adil bir şey göremiyorum. İng katsayısı çok yüksek. Arkadaşımın yıl sonu notu ing sayesinde neredeyse benimkiyle aynı oldu. Üniversite sınavında bu obp lerle ne olacak? Bana 1 not fazla vermiyorsa benle aynı ya da benden daha düşük bir öğrenciye de 1 not bile fazla vermeyecek. Ya da tam tersi.
Adil değil ama o öğrenciyi seviyodur, aralarında diyalog geçmiştir. Yağcıdır diyosun. Gidip devamlı öğretmenle konuşuyodur vs vs. Yapıyorlar böyle şeyler. Çan eğrisi denen bir şey yok. Onun notu yükseldikçe sennki düşmüyor nasılsa. Sen de sonuçta hakettiğinden düşük almamışsın. Sadece canı sennkini yükseltmek istememiş..
Sen arkadasinin yagcilik yaptigini dusunursun ama ogretmen onu derse cok ilgili diye gorur sozlu verilirken yazililara pek bakilmaz ders ici performansi onemlidir ogrencinin gayreti onemlidir.ama ogretmenine sunu soyleyebilirsin ben kenfimi derste aktif goruyordum derse de katiliyordum eksikliklerim nedir ki bana bu notu verdiniz tabi biraz daha yumusak dille
Öyle de iş okul notuyla bitse neyse. Öyle canı istemek veya istememek meselesiyse bu ne diyeyim benim de canım ing çalışmak istemiyor diyeyim hocayla diyalog kurayım. Sonuçta çalışan hak ettiğinden daha düşük almayacak ki. Ben fazla alıp onların önüne geçicem. Ne var bunda?
evet tam olarak canı isteme istememe meselesi bu. Senin notunu düşürmeye hakkı yok bu adamın. Ama canının istediğini yükseltebilir.
Notlarını yükselten biri mi gayret etmiştir düşüren mi?
Neyse teşekkürler ablacım. Ben derdimi anlatamadım.
Ne alakasi var bazilari derste cok iyi yaptiklari halde o an yazilida sasiriyorlar.bir de gayreti cabasi coktur ama basaramaz eger ogrenci yazili gidisatina gore degerlendirilseydi o zaman ogretmenlere niye sozlu hakki verilsin.
Ben tartışmak istemiyorum gerçekten. Ama performans notlarımız quizlere göre veriliyor. Quiz notlarımızın ort. bu arkadaşla aynı. Ona yüksek vermesi demektir ki kanaatini eklemiş. Sanırım benimkine eklemeyi unutmuş
Ben tartışmak istemiyorum gerçekten. Ama performans notlarımız quizlere göre veriliyor. Quiz notlarımızın ort. bu arkadaşla aynı. Ona yüksek vermesi demektir ki kanaatini eklemiş. Sanırım benimkine eklemeyi unutmuş
Ogretmenine yukarida dedigim gibi git guzel dille ifade et.ben de ogretmenim b7 sekilde ogrencim gelse ona anlatirim aradaki farki belki sana ikna olacagin bi aciklama yapar veya dedigin gibi unutmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?