- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi HarleyQyinn
-
öncelikle günaydın neyi ters anladınız anlamadım ama ben de 8 yıllık bir öğretmenim.. öğrencilerin sürekli kendi taraflarından bakmalarından bıktığım için fikrinize katılmıştım.. demek ki aynı fikirde olmamam gerekirmiş sizinle..üslubunuzu hiç beğenmedim ve bir öğretmene yakıştıramadım neyse iyi günler
Gunaydin. Ben dalga gectiniz sandim. Ozur dilerim hocam.
sanırım yazılı konuştuğumuz için arada böyle yanlış anlaşılmalar oluyor..
ziyanı yok Antalya'dan tekrar günaydın iyi günler dilerim :) sanırım siz de öğretmensiniz..
Herkes kendi açısından haklı. Ama şu var ki üniversite sınavında obp etkili. Bu arkadaşın önüme geçmesini istemem ki benim hedefim de tıp. O yüzden katsayısı yüksek olan bir ders, yıl sonu ortalamasını da çok etkilediğinden birçok kişinin puanı yükseliyorsa benimde yükselsin isterim.
Biliyorsunuz ki cuma günü karne alınacak. Ben lise 2 yi bitirdim ve size kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. İngilizcem ilk dönem zayıftı. Bu dönem gayret edip düzelttim. Sorun şu ki ben sınav notlarını gittikçe arttırdım ve ortalamam 56'ydı. Öğretmen performans notlarıyla bunu 57 yaptı. Bir arkadaşımın ing notunu ise -ki bu arada kendisi çok yağcıdır- 59'dan 72 ye çıkardı. Garip olan şudur ki bu arkadaş ing notlarını gittikçe düşürdü. Bu yaptığı haksızlık değil midir? Derse katılımdan bahsedebilirsiniz belki ama bu arkadaşla ders içi durumlarımız neredeyse aynı. Yani ders içine arkadaşıma anca benden 5 puan fazla verebilir ki bana 60 ona 90 vermesi de ne oluyor anlamış değilim. Gerçekten çok kırgınım ve konuşup konuşmamak arasında kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?