- Konu Sahibi HarleyQyinn
-
Teşekkür ederim.Bu arada unutmuş kelimesini mizah olarak kullandım.
Proje odevi falan mi vardi ekstra dan belki bilmiyordun
Içine oturmasında haklısın, ama senin yağcılık dediğin derse ilgidir belki de.
Arkadaşın bir şekilde akılda kalmış.
Öğretmenlerinden kusursuz not vermelerini bekleme.
500 öğrenciye not veriyorum, o kadar ince eliyorum, düşünmekten 5 dakikalık işe en az 15 dakika ayırıyorum, ama yine de kim bilir kaç kişinin hakkına girdim.
Performans notlarında o kadar objektif olunamıyor.
sen nasıl ki her öğretmenini aynı derecede sevmiyorsan öğretmenin de her öğrencisini aynı ölçüde sevemez.İlle de birileri ağır basabilir.Hiçbir neden yoksa bile onu daha çok sevmiştir ve notunu yüksek vermek gelmiştir içinden.Bunu sorgulamak doğru olmaz bana göre.Ama bu durum seni çok rahatsız ettiyse git konuş,ne kaybedersin ki.Bugün akşam 17'ye kadar şansın var.Sonra sistem kapanacak
ayy bu konuyu açtın eski yaralarımı deştin
lise 1 de değerli (!!!) bir matematik hocamız vardı."Biz fen lisesinde öğrencileri öss ye değil üni.de akademik eğitime hazırlıyoruz" derdi.
ilk dönem 2 gelmişti matematiğim,ikinci dönem çok çalıştım çabaladım nerdeyse sırf matematik çalıştım diyebilirim.82 ortalamayla 4 geliyordu.Hani çok çalıştım,derslere katıldım azmettim ya kanaat notuyla 85 olur.2-5 ten ortalamam 4 gelir diye bekliyordum kiii...Karneyi aldığımda o işin öyle olmadığını bana hiç kanaat notu kullanmadığını,benim hakkımı sınıfımızda ki geveze ve dersleri sabote eden,notları benden çoook düşük olan arkadaşa fazlasıyla kullandığını gördüm.ve o günden sonra hiçbir öğretmenimden bir şey beklememeyi öğrendim.
Bu arada o yaz tatilinde değerli hocamızın bir kız evladı oldu ve kızına bu bahsettiğim arkadaşın ismini verdi..
ahh,ahhh...Zamanla alışacaksın,üzülme
ortalamam belgeye fazlasıyla yetiyor. Derdim not değil gerçekten. Ama bu haksızlık beni çok kırdı. Ben notumu yükseltmesini değil, kırgın olduğumu bilmesini isterdim
kesinlikle konuş kesinlikle...Biliyorsunuz ki cuma günü karne alınacak. Ben lise 2 yi bitirdim ve size kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. İngilizcem ilk dönem zayıftı. Bu dönem gayret edip düzelttim. Sorun şu ki ben sınav notlarını gittikçe arttırdım ve ortalamam 56'ydı. Öğretmen performans notlarıyla bunu 57 yaptı. Bir arkadaşımın ing notunu ise -ki bu arada kendisi çok yağcıdır- 59'dan 72 ye çıkardı. Garip olan şudur ki bu arkadaş ing notlarını gittikçe düşürdü. Bu yaptığı haksızlık değil midir? Derse katılımdan bahsedebilirsiniz belki ama bu arkadaşla ders içi durumlarımız neredeyse aynı. Yani ders içine arkadaşıma anca benden 5 puan fazla verebilir ki bana 60 ona 90 vermesi de ne oluyor anlamış değilim. Gerçekten çok kırgınım ve konuşup konuşmamak arasında kararsız kaldım.
Biliyorsunuz ki cuma günü karne alınacak. Ben lise 2 yi bitirdim ve size kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. İngilizcem ilk dönem zayıftı. Bu dönem gayret edip düzelttim. Sorun şu ki ben sınav notlarını gittikçe arttırdım ve ortalamam 56'ydı. Öğretmen performans notlarıyla bunu 57 yaptı. Bir arkadaşımın ing notunu ise -ki bu arada kendisi çok yağcıdır- 59'dan 72 ye çıkardı. Garip olan şudur ki bu arkadaş ing notlarını gittikçe düşürdü. Bu yaptığı haksızlık değil midir? Derse katılımdan bahsedebilirsiniz belki ama bu arkadaşla ders içi durumlarımız neredeyse aynı. Yani ders içine arkadaşıma anca benden 5 puan fazla verebilir ki bana 60 ona 90 vermesi de ne oluyor anlamış değilim. Gerçekten çok kırgınım ve konuşup konuşmamak arasında kararsız kaldım.
ne zorunuz var?...
benimle ne derdiniz var?...
bu tarz sorularla hiçbir şeye cevap bulamazsınız
öğretmen kompleksli bir ergen mi ki sizinle zoru ya da derdi olsun?
bir arkadaş bu soruları sormuş ve sorununu çözmüşCanım son dediğine katılıyorum. Hangi öğrencimle ne derdim, problemim olursa olsun vermem gerekenden düşük not vermem, ergen değiliz ki zıtlaşalım.
Biliyorsunuz ki cuma günü karne alınacak. Ben lise 2 yi bitirdim ve size kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. İngilizcem ilk dönem zayıftı. Bu dönem gayret edip düzelttim. Sorun şu ki ben sınav notlarını gittikçe arttırdım ve ortalamam 56'ydı. Öğretmen performans notlarıyla bunu 57 yaptı. Bir arkadaşımın ing notunu ise -ki bu arada kendisi çok yağcıdır- 59'dan 72 ye çıkardı. Garip olan şudur ki bu arkadaş ing notlarını gittikçe düşürdü. Bu yaptığı haksızlık değil midir? Derse katılımdan bahsedebilirsiniz belki ama bu arkadaşla ders içi durumlarımız neredeyse aynı. Yani ders içine arkadaşıma anca benden 5 puan fazla verebilir ki bana 60 ona 90 vermesi de ne oluyor anlamış değilim. Gerçekten çok kırgınım ve konuşup konuşmamak arasında kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?