ÇookBence bu süreçte en kıskanılan meslek grubu öğretmenler oldu
Bu akşam eşimin eniştesine dayanamadım ve bunu dedim ben de.Ben de öğretmenim öğrenci var da biz mi okula gitmiyoruz acaba ?
Geçen kayınpederim eşime diyor ki iyi tatil yapıyor o da işte bu arada ne guzel
Ne tatili dedim ders yapıyoruz canlı ders var. Canlı ders yapmak sınıfta ders yapmaktan daha zor çünkü çok geriliyorsun anlıyorlar mi anlayamiyorsun vs.
Dediginiz gibi ben de çok zor atandım evlendikten sonra atandım. Evliliğimin ilk yılı yan odada ders çalışmakla gecti millet gezip tozarken ben test çözdüm masa başında uyudum
Yatıyor diyen gitsin okusun madem
Iyi demissin çok biliyorlar ya hani bir de şöyle bir şey var memurlar da dönüşümlü çalışıyor haftada bir iki gün gidiyorlarBu akşam eşimin eniştesine dayanamadım ve bunu dedim ben de.
Adam babamın yaşındaama belki milyon defa “yatıyorsun ğooca ğaanım” dedi gevşek gevşek
Ben de okul orda enişte keşke sen de gidip okusan ve evde yatsan ben gibi dedim
Saygısızlık en son yapmak istediğim şey ama hak etti artık ve bana da tak ettirdi
İşte o tuvalet bile temizleyenlerdenimEğer öyleyse bazı branş öğretmenleri her gün yatıyor. Haftanın üç günü ders yazılıyor, nöbet boş güne yazılırsa olay çıkaranlar var. Sizinki gibi yatıyorlar diyenlere tepki veren genelde köy grubu oluyor, zaten en çok siz eziliyorsunuz köyde su yok, temizlik hakgetire, şartlar belli. Biraz uyanık olun sizde, batıda büyükşehirlerde gayet rahat şartlarda çalışan, haftada belki üç gün ancak okula gidenler var , onlar takmaz bu lafları. Siz de öyle olun hiç takmayın, okusaydın olsaydın sen de öğretmen deyin geçin altta kalmayın. Köy öğretmenleriyle uğraşıp durmasınlar ülkenin en ezilen meslek grubu onlar, insan görünce hallerini kendine şükrediyor. Asker doğuya gider ek para alır, başka mesleklerde de öyle. Öğretmen doğunun en ücra köşesine gider terör falan kimin umrunda atanayım yeter diye düşünür, üstüne Doğu tazminatı almadığı gibi bir de okulun maddi giderleri onun üstünde. Tuvalet temizleyeni var ya. Trilyon verseler zor yapılır o iş, Allah yardım etsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?