- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardım etsin çok zor hakkınız ödenmezİşte o tuvalet bile temizleyenlerdenim
Okulumuza hizmetli Nisan ayında verildi yani okul bitmek üzereyken.
Yıl boyu tuvalet yıkadık.
Bahsedemezsin bu zihniyetleMerhaba herkese,
Başlığım abest gelmiş olabilir ama bugünlerde sürekli bu lafı duyar oldum,aşırı gerilip üzülüyorum...
Öğretmenim ve bu hastalık sürecinde evdeyim..
Köyde öğretmenim ve branşım okul öncesi yani öğrencilerim öyle teknolojiden anlayacak yaşta değiller anlasalar da ilgili aileleri yok.(Hepsinin numarası bende, benim de onlar da var ama ne aradığımda açan ne de dönüş yapan oldu,1 2 tanesi hariç) Bunu dememin nedeni şu ki evde de olsak bi çabamız var (en azından benim gibilerinin-köy okulunda öğretmenlik yapan-vardır) ama ailenin ilgisinin olduğu yere kadar tüm çabamız.
Sorun şu akraba eş dost (adı dost) kimle görüşsem konu biz öğretmenlerin evde olmasına bu süreçte aldığımız onlara göre “haksız kazanca” (evde olmayı biz tercih etmedik keşke hastalık olmasa da okullarımızda öğrencilerimizle olsaydık) geliyor.İster istemez geriliyorum ve savunmaya geçiyorum.
Ben çok zor süreçlerden geçip öğretmen oldum (evlendikten sonra okudum atandım vs) şuanda da köyde öğretmenim,günlük 4 saat yol gidip geliyorum,üstüne üstlük ikiz bebeklerimi ilk andan itibaren bırakmak zorunda kaldım (3.yılım) birgün olsun bunları konuşmayan insanlar bugün evde olmamı ve aldığım maaşı konuşuyor.
Cevap veriyorum asla altta kalmıyorum bu defa da adım fenaya çıkıyor onlar şaka yapmış oluyor
Midem bulanıyor bu türlerden nasıl başederim bilmem ama dertleşmek istedim![]()
Hiç takmıyorum artıkMerhaba herkese,
Başlığım abest gelmiş olabilir ama bugünlerde sürekli bu lafı duyar oldum,aşırı gerilip üzülüyorum...
Köyde öğretmenim ve branşım okul öncesi yani öğrencilerim öyle teknolojiden anlayacak yaşta değiller anlasalar da ilgili aileleri yok.(Hepsinin numarası bende, benim de onlar da var ama ne aradığımda açan ne de dönüş yapan oldu,1 2 tanesi hariç) Bunu dememin nedeni şu ki evde de olsak bi çabamız var (en azından benim gibilerinin-köy okulunda öğretmenlik yapan-vardır) ama ailenin ilgisinin olduğu yere kadar tüm çabamız.
Sorun şu akraba eş dost (adı dost) kimle görüşsem konu biz öğretmenlerin evde olmasına bu süreçte aldığımız onlara göre “haksız kazanca” (evde olmayı biz tercih etmedik keşke hastalık olmasa da okullarımızda öğrencilerimizle olsaydık) geliyor.İster istemez geriliyorum ve savunmaya geçiyorum.
Ben çok zor süreçlerden geçip öğretmen oldum (evlendikten sonra okudum atandım vs) şuanda da köyde öğretmenim,günlük 4 saat yol gidip geliyorum,üstüne üstlük ikiz bebeklerimi ilk andan itibaren bırakmak zorunda kaldım (3.yılım) birgün olsun bunları konuşmayan insanlar bugün evde olmamı ve aldığım maaşı konuşuyor.
Cevap veriyorum asla altta kalmıyorum bu defa da adım fenaya çıkıyor onlar şaka yapmış oluyor
Merhaba herkese,
Çünkü bunu söyleyenler çoğunlukla evde kendi çocuğuna bile tahammül edemeyenler. Veliler soruyor artık ne zaman açılacak okullar, biz bunlarla uğraşamıyoruz diye. Bunlar=kendi doğurduğu çocuğu.Şu an hemen hemen tüm devlet daireleri nöbete döndü. Ayda bir gün işe giden var. Tüm devlet memurları evde bir tek öğretmenler batıyor göze.
Cehalet ölçütü benim nezdimde. Öğretmenler yatıyor diyorsa eğitim görmemiş cahilin teki karşımdaki anlıyorum umursamıyorum.
Üzülmeyin hiç. Çocukların özel mesajla attıkları sorularını çözmem bile saatlerimi alıyor.
Çok doğru diyorsunuz.Sanki ne kadar tatil yapacağınızı siz belirliyormuşsunuz gibi... Niye bu kadar cahil kesimin ne dediğini umursuyorsunuz? Millet memnun olsun diye boş zamanlarınızda beleşe ek iş yapacak haliniz yok. En az 20 çocukla aynı anda saatlerce uğraşan insanların, 3 ay kesintisiz yaz tatili yapması gayet de adil. Hele şu süreçte, virüsten sebep evlere tıkıldık, siz de keyfinizden oturmuyorsunuz herhalde. Boşta olduğunuzda devlet maaşınızı kessin, çünkü boşken insan olmaktan çıkıyorsunuz, barınma, yeme, giyinme masraflarınız sıfırlanıyor, değil mi? İnsanlar kendi imkansızlıklarının acısını böyle başkalarına b.k atarak azaltamaya çalışıyorlar, başka bir şey değil. Bu gerçekten kalleşçe ama. Boş verin. Sizi haksız kazançla itham edenler, aynı imkanlara sahip olsalar gönül rahatlığıyla parayı cebe indirirlerdi, eminim.
Ögretmenim,haftanın 3 günü çalışıyorum.Çünkü okulumuzda branş hocalari tam ve gireceğim başka der yok.Okulumuz küçük.Eğer öyleyse bazı branş öğretmenleri her gün yatıyor. Haftanın üç günü ders yazılıyor, nöbet boş güne yazılırsa olay çıkaranlar var. Sizinki gibi yatıyorlar diyenlere tepki veren genelde köy grubu oluyor, zaten en çok siz eziliyorsunuz köyde su yok, temizlik hakgetire, şartlar belli. Biraz uyanık olun sizde, batıda büyükşehirlerde gayet rahat şartlarda çalışan, haftada belki üç gün ancak okula gidenler var , onlar takmaz bu lafları. Siz de öyle olun hiç takmayın, okusaydın olsaydın sen de öğretmen deyin geçin altta kalmayın. Köy öğretmenleriyle uğraşıp durmasınlar ülkenin en ezilen meslek grubu onlar, insan görünce hallerini kendine şükrediyor. Asker doğuya gider ek para alır, başka mesleklerde de öyle. Öğretmen doğunun en ücra köşesine gider terör falan kimin umrunda atanayım yeter diye düşünür, üstüne Doğu tazminatı almadığı gibi bir de okulun maddi giderleri onun üstünde. Tuvalet temizleyeni var ya. Trilyon verseler zor yapılır o iş, Allah yardım etsin size