- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
bu durum kendimi bildim bileli tartışılan bir konu.
öğretmenlerin sürekli kendini açıklama ispat peşinde.
yorumları okumadım ama bu sitede çok fazla öğretmen olan var.
açıkçası şimdiki aklım olsa kesinlikle öğretmen olurdum.
bu bi gerçek yani daha rahat şartlarda çalıştıklarını düşünüyorum.
bu süreçte aylardır öğretmenler maaşlarını da alıyorlar. ben bunu haksız buluyorum. maaş alsınlar okey ama 4 alıyosa 1 alsın yani.
online eğitim verenler vs bunları kastetmiyorum ama bi tanıdığımız öğrencilerle bağını aylardır koparmış vaziyette ve aylardır tam maaş alıyor.
bu süreçte özel sektörde kaç kişi ücretsiz izne çıkarıldı kaç kişi direk işten çıkarıldı.
nerde hak hukuk ? bu sadece öğretmenler için geçerli değil elbet bi çok kamu şartlarında da var maalesef.
şunu kabul edelim ki öğretmenliği yatış olarak gören binlerce öğretmen var bu ülkede.
öğretmek aşkıyla yanıp tutuşarak bu bölümü okuyan atanan olduğu gibi.
o yüzden bu tarz yorumlar olacaktır elbet.
şu eklememi yapim: alıntılara yetişemicem yoksa. benim derdim öğretmenle değil. adaleti sağlayacak olan öğretmenler de değil devlettir.
öğretmenlerin sürekli kendini açıklama ispat peşinde.
yorumları okumadım ama bu sitede çok fazla öğretmen olan var.
açıkçası şimdiki aklım olsa kesinlikle öğretmen olurdum.
bu bi gerçek yani daha rahat şartlarda çalıştıklarını düşünüyorum.
bu süreçte aylardır öğretmenler maaşlarını da alıyorlar. ben bunu haksız buluyorum. maaş alsınlar okey ama 4 alıyosa 1 alsın yani.
online eğitim verenler vs bunları kastetmiyorum ama bi tanıdığımız öğrencilerle bağını aylardır koparmış vaziyette ve aylardır tam maaş alıyor.
bu süreçte özel sektörde kaç kişi ücretsiz izne çıkarıldı kaç kişi direk işten çıkarıldı.
nerde hak hukuk ? bu sadece öğretmenler için geçerli değil elbet bi çok kamu şartlarında da var maalesef.
şunu kabul edelim ki öğretmenliği yatış olarak gören binlerce öğretmen var bu ülkede.
öğretmek aşkıyla yanıp tutuşarak bu bölümü okuyan atanan olduğu gibi.
o yüzden bu tarz yorumlar olacaktır elbet.
şu eklememi yapim: alıntılara yetişemicem yoksa. benim derdim öğretmenle değil. adaleti sağlayacak olan öğretmenler de değil devlettir.
Son düzenleme: