ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haketmediğim şeyler yaşadım ve o günlerde çok içten ettiğim ona sığınarak ettiğim dualarım kabul olmuştur,hatta öyle günlerim olduki varlığını yanı başımda dibimdeymiş gibi hissettim yardımını!

medet ya rasullullah ve elhamdulüllahi ala kulli hal bu duaları sürekli tekrarlarım ve dua edrim stediğim şeyleri söylerim ve hep allah yardım eder bu duaların faydasını gören birçok kişi tanırım mucizelere bile şahit olmuşumdur tavsiye ederim.

Çok samimi söylüyorum yüce rabbimden imkansız olmasına rağmen (ki dostuk ve asla dostuna aşık olmayacağını söylemişti) tüm kalbimle aşkımı diledim. Gecelerce ağladım. Ve Allahım onu bana yazdı hayırlısıyla. Şimdi düğünümüze gün sayıyoruz... :asigim:
O yüzden ben kalpten dilenen şeyin gerçek olacağına çok inanıyorum...

Ertesi gün ödenecek çekim vardı ama maalesef bir kuruş paramız yoktu, çeki verdiğimiz kişi başkasına vermiş, o da başkasına falan.. O işten o kadar çok zarar etmiştik ki zaten isteyebileceğimiz kimse de kalmamıştı. O gece çok dua ettim, çekim takastaydı. Sabah çeki verdiğim kişiyi arayıp hiçbir ödeme şansımın olmadığını anlattım. O da en son takasa veren kişiyi bulmuş, hiçbirimizin tanımadığı başka bir şehirden birisi. Adam bizim yerimize çeki ödeyeceğini söyledi ve ona 1 hafta ileri tarihli yeni bir çek göndermemizi istedi.. Ve o adam gerçekten bizi hiç tanımadan, diğer kişiyi de tanımadan o çeki ödedi, bize güvendi. Biz de kendisine postayla yeni çeki yazıp gönderdik ve ödedik 1 hafta sonra.. Bu tam anlamıyla bir mucizeydi benim için, o kadar çok dua etmiştim ki. Hala da o tanımadığım şahsa hep Allah razı olsun derim.. (Bu arada rakamda birkaçbin lira vardı, yani azbuz değildi..) Gerçekten kul sıkışmadan hızır yetişmez dediklerini çok yaşattı Allah'ım bana.. Bu yüzden sürekli şükürler olsun diyerek dolaşıyorum..

bir gün kapanmayı namaz kılmayı ve kuran okuyabilmeyi isterdim hep ama gözle görülür adımlar atamazdım bunun için..o kadar içten istemişim ki ALLAH bunları bana nasip etti.hepsi bir anda olmadı tabi.şimdi de RABBıM den eşimin namaza başlaması bana eşimle birlikte maddi manevi hacca gidebilecek seviyeye gelmeyi nasip etmesi için dua ediyorum.

şuan oturduğumuz evi almak bizim için çok büyük hayaldi,hatta imkansızdı...ama çok dua ettim ve aldık şükürler olsun...

hayatinizin bir doneminde veya su anda cok cok istediginiz birsey var miydi? Ve bunun icin dua ettiniz mi, kabul oldu mu? Ornek verebilir misiniz? Dualarinizi ne kadar surdurdunuz, istediginiz sey olmayinca dua yi biraktiniz mi?
ıstedigim üniversiteyi kazandım
Eşimle evlenmeyi yıllarca diledim.Çok dua ettim.
Bir kızım olmasını çok istedim.Bu da oldu.Allah'a şükürler olsun:Saruboceq:
Şimdi de memur olmayı okudugum bölümün hakkını vermeyi diliyorum.Çok dua ediyorum.Umarım bu da kabul oluralkisalkisalkis

rabbim bana mükemmel bir hayat sundu,dileklerim kabul oldu...
tek eksiğimiz bebek eşimi ikna edince bebişimede kavuşucam inşallah...

bir çok kere oldu bir defasında da gördüğüm rüya aynen gerçek olmuştu çok şaşırmıştım

Olmadı arkadaşım..
Üniversitede okumak istediğim bölüm bir türlü olmadı..
Kazandım başka bir bölüme girdim ama yine de o bölüm için her sene sınava girdim,sonuç hüsran..
Belirli aralıklarla 7 kez ÖSS'ye girdim,yıllara yayacak olursak 10 yıldır..
Çok ama çokkkk dualar ettim adaklar adadım artık saplantı haline geldi,inada bindi ama olmuyor..
Belki hep hayırlısını istediğimden olmuyor nasip işte..
Sınava çalışmıyor muyum hazırlan mıyor muyum,deli gibi çalışıyorum ama akıl almaz bir biçimde olmuyor işte..
Nasip ne diyeyim..
Şimdi ünv. bitirdim güzel bir işim var ama yine de gönlüm o bölümde illa..

yıllardır sevdiğim erkek için dua ediyorum,daha önceleri çok içtenlikle dua edince bikaç kere kabul edilen dualarım oldu, ancak son yıllarda ne yaparsam yapayım ne dua edersem edeyim kabul olmuyor bununla ilgili,benim için hayırlı olan dualarım kabul oldu ama bu olmuyor,bende arkadaşın dediği gibi demekki olması benim için hayırlı değil o yüzden Allah'ım kabul etmiyor diye düşünüyorum.

canim, bende arkadasina katiliyorum.mutlaka bir hayirli sebebi olmali.

Asla duanız kabul olmuyor düşüncesiyle dua etmekten vazgeçmeyin. Çünkü duası geç kabul edilenler, Allah'ın dua etmesinden en cok hoşlandığı kullarıymış a.s

oldu... rabbimden hep hayırlısını istedim
gönülden inanarak yalvardım rabbime ve ne itediysem hayırlısıyla oldu çok şükür
şimdide bebeğim olmasını istiyorum :Saruboceq:

hep hayırlısı istedm Rabbimden..
o da verdi..
olmayan dualarımda oldu ama demek ki hayırsızdı..
dua etmek insanın sahip oldugu mucizelerden biri..

Evet hayatımda iki imkansız gii görünen şey için çok gönülden ve sabırla dua ettim ve ikiside gerçekleşti
Birincisi eşimle evlenmekti daha liseyi bitirmemiştim ve çok seviyordum bir çok sebepten dolayı imkansız gibi görünüyordu ama hep allahım hayırlısyla ver diye çok dua ettim çok şükür oldu.
İkincisi ise evlendikten sonra hala okumayı çok istiyordum ve evli çocuklu üniversiteyi kazansam bile eşimin okumatsı izin vermesi imkansız ötesi gibiydi ama o kadar çok istedimki rabbim sanki eşimin ağzını dili bağladı ve okudum öğretmen oldum .
Sözün özü çok samimi bir şekilde istediğim herşeyi bana nasip etti allah'ım çok şükür...

olmayınca olmuyor. ben bi tek bunu öğrendim..

bızler hayatta herseyı ıstıyoruz ama cogu zaman hayırlısını ıstemeyı unutuyoruz :olmaz:allah cok buyukkı hep ıstedıgım oluyor ama sureklı dua ederım benım zaten bu hayattan ıstedıgım tek bırsey var oda saglık cunkı ondan baska hıcbırseyın onemı yok bılıyorum sevgılerryerimseniben

şükürki ne dilediysem kabul olmuştur.arada olmayanlar vardı tabi ama sonradan anladım ki benimiçin hayırlı değilmiş.:Saruboceq::lepi:

Back
X