• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiye kadar çoğu duam kabul oldu çok şükür... ve olmasını canı gönülden istediğim her duamda, her dileğimde olan bir isteğim var. olması biraz imkansız gibi görünüşte ama okadar çok inanıyorumki olucağına inşşş olurr..ıNŞALLAHH RABBıM bana gösterir o günleri..

duanın gücüne çok ama çok inanıyorum hem isteklerimi Allah'tan istemek manevi yöndende rahatlamama sebep oluyor...dualarım kabul olduğunda onun Allah'tan geldiğine inanır şükür ederim eğer olmazsada isyan etmem çünkü bilirimki benim için hayırlısı değilmiş...

şükür ve hamd olsun Allahıma oldu...
yaşadıgım ortama,soyledıgım sozlere,ettıgım yemınlere verdıgım beddualara baglıyorum duaların uzak olmasını...
hıcbır yemın etmesekte ahlanmasakta (ımkansız gıbı bırşey) sınav dunyasındayız ımtehan edılıyoruz...
Allahım affetsin beni,bizi cümle müslüman alemini...

bence inanarak taa içten dua edilmeliki Rabbim de karşılık versin
herzaman dua ederken
"Allahım ben aciz bi kulunum,sen bağışlayan affedensin ,Alemlerin Rabbisin,sen rızk verensin,sen sana açılan elleri geri çevirmezsin" diye dua ederim
çok şükür inanrak (onun büyüklüğüne yüceliğine) etiğim dualarım kabul oldu
özellikle çok sevdiğim bi insan için ağlayarak ettiğim dualar vardırki
sonunda görmüştüm kabul olduğunu
öyle tuhaf oldumki gördüğüm gün heryerim diken diken olmuştu şok olmuştum resmen
asla olamaz denen bişi tam tersi değişmişti :)
he şu sıralar ettiğim dua dileğim varki pek oluyo yada yolunda gibi değil
bunun sebebi de yine bende :(
varki eksiğim Rabbim kabul etmiyo
sımsıkı sarılabilsek onun ilmine olucaktır ama işte nefis :(

Son düzenleme:
16 senedir rabbimden hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklısıhhatli bir bebek için dua ediyorum.şu ana kadar duam kabul olmadı.olurmu olmazmı onuda bilmiyorum ama ben bıkmadan usanmadan yinede duamı ediyorum ve hiç ümidimi kesmiyorum

ben bigün kuran kurstayken okadar içten dua ettimki annemin gelmesi onu görmek için aradn 5 dakka sürdü geldi.annemden ayrı yaşıyorum ve çok özlemiştim.gerçektende bişeyi çok içten istersen oluyor .

duanın gücüne o kutsal maneviyata çok inanırım...ve dualarımı hiç eksik etmem....kabul olur veya olmaz ama Allahdan istemek ona sığınmak onla konuşma rahatlatıyor insanı...hayırlısıyla istemek de çok önemlidir...inanıyorum ki Allah herkesin kalbine göre verir...

ıçten, inanarak duanın gücüne inanıyorum.
Yer gök dua üstüne kurulmamış mı?
Pek çok kez en olmayacak durumlarda bile Cenabı Allahım şu aciz ,kötü kulunun dualarını kabul etmiştir.Çok içten, ağlayarak ,yakararak Allahıma sığınmışımdır.Mucize denecek nitelikte şeyler yaşadık.
Gerekeni yaparım, tevekkül Allahtan.
Ama birisi de olmazsa bilirimki benim hakkımda hayırlı değildir.

İçten, inanarak duanın gücüne inanıyorum.
Yer gök dua üstüne kurulmamış mı?
Pek çok kez en olmayacak durumlarda bile Cenabı Allahım şu aciz ,kötü kulunun dualarını kabul etmiştir.Çok içten, ağlayarak ,yakararak Allahıma sığınmışımdır.Mucize denecek nitelikte şeyler yaşadık.
Gerekeni yaparım, tevekkül Allahtan.
Ama birisi de olmazsa bilirimki benim hakkımda hayırlı değildir.

Aynı BeN

dualarımın çoğu kabul olmuştur ama ben o şevkimi kaybettikten sonra.en çok istediğim şeyde kabul olmadı,ya kabul olmaz yada benim umutlarım bitince olur gibi geliyo.hiç bi isteğim istediğim zaman kabul olmadı.buna şükür ama insan bazen bazı şeyleri zamanında yaşamak istiyo.inşallah herkesin duaları kabul olur diye dua etmek istiyorum ama hadi bu da olmazsa.. :1no2:

Ben Allah'a bir şeyin olması için dua edip sonrada o şey olsun diye çaba harcarsam,mutlaka birgün bi şekilde o istediğim şeyin olduğuna inanıyorum.oluyorda.henüz olmayan tek bi duam var,ama onu da Allahım yaşamayı bana nasip edecek,inanıyorum.en zor zamanlarımda,en kötü günlerimde bile inancımı yitirmedim.

dualarımın çoğu kabul olmuştur ama ben o şevkimi kaybettikten sonra.en çok istediğim şeyde kabul olmadı,ya kabul olmaz yada benim umutlarım bitince olur gibi geliyo.hiç bi isteğim istediğim zaman kabul olmadı.buna şükür ama insan bazen bazı şeyleri zamanında yaşamak istiyo.inşallah herkesin duaları kabul olur diye dua etmek istiyorum ama hadi bu da olmazsa.. :1no2:

oyle duşunmeyın...
herşeyın zamanını bılen Allah ımızdır...
umıt kesmeyın hıcbır zaman...

oyle duşunmeyın...
herşeyın zamanını bılen Allah ımızdır...
umıt kesmeyın hıcbır zaman...

allahtan ümit kesilmez canım ama insanoğlu adından belli açtır doymaz,hep daha fazlasını ister belkide öyledir yada benim için hayırlısı olmamasıdır.ama insan genede kendince bazen dertleniyo niye olmuyo diye.benimkide öyle bir serzeniş işte..

genellikle kalben ve ruhen tam bir konsantrasyon ile o an hemen bu duayı kabul edecek olan yaradanının hemen yapabileceğine içten ve tereddütsüz inanarak, senin isteklerinin gerçekleşme şartları sana imkansız gibi gelse bile O'nun için "OL" emri kadar basit ve gerçekleştirilebilir olduğuna tam kanaat getirerek, yalvararak, acizliğini tam hissederek, gözyaşları içinde ve bilinçli ve sürekli (belki aylar belki yıllar boyunca pes etmeden) ederseniz Rabbim hiç duyarsız kalmıyacaktır...
Ya size istediğinizi istediğiniz şekilde verecek, ya size istediğinizden daha hayırlısını verecek ya da ahirette verecektir.
Yapılan hiçbir dua Allah katında boşa gitmez...

"ısteklerinize ulaşmak istiyorsanız, yarım kalple, tereddüt içerisinde "Acaba istesem mi?" anlayışı içerisinde olmayacaksınız. Güvenle ve çılgınca isteyeceksiniz." Muhammed BOZDAĞ-ıstemenin Esrarı

Benim de oldu...Ama her gece yatmadan önce,gerçekten gönülden diledim bunu Allah'tan.Gerçekten isteyince oluyor.

"Sular gibi çağlasan,
Eyyub gibi ağlasan,
Ciğergâhi dağlasan,
Ahvalini (halini) sormaz mı?

Sen Hakk'ın kapısında
Canlar fedâ eylesen,
Emrince hizmet etsen,
Allah ecrin(mükafatını,sevabını) vermez mi?"

Alvarlı Efe Hz.

duadan başka bişeyim yok zaten..
duamı eder duaya sıgınırım
inşallah kabul olur hepimizin duaları..
şimdiye kadar olanlar oldu..

o kadar çok şey var ki mesela en basitinden birinden hoşlanıyodum ben o bilmiyordu tabi zaten çok da muhabbetimiz yoktu adı yağız dı bende bi havalar bir şeyler böyle sanki çocuk benim sevgilimmiş gibi :) olmycağını da biliyordum aslında hiç uymuyordu yaşam tarzlarımız bir de ben Allah'a çok inanır ve güvenirim hayatımda ki tek gerçek o dur.neyse böyle dua ediyorum ben falan derken bıraktım bi süre sonra çoook eskilerden aynı okulda okuduğum biri girdi hayatıma hiç tahmin etmiyordum birşey olsun aramızda falan diye derkeeen şimdi 6 ayımızı doldurduk tek bi günümüz ayrı geçmiyor sabah gözümü mesajıyla açıp mesajıyla kapatıyorum imrenek bakılan bi ilşki yaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun hakeden herkese yaşatsın inşallah veee sıkı durun kızlar onunda adı yağız :) ben hep bu kadar güzel bi ilişki yaşamamızı dualarıma karşılık olarak görüyorum

ıcten dıledıklerım hep zor zamanlarımızda bu sefer bıttık dedıgım zamanlarda oldu Allaha sukur a.s

bazı şeyleri geç elde ettim ama hayırlsı bu dedim..şu anda işşizim evde oturmaktan kendime sarar oldum..umutsuzluk var birde ailem üstüme geliyor..haliyle etten kemiktenim isyan bayraklarım açılıyor...ama tövbe ediyorym ben acizim dayanamıyorum affet diyorum çok ağlıyorum kızlar..imtihanın gereği bu ne kadar ağlarsan o kadar sevineceksin oyüzden rabbimden güzel sevinçli günleri bekliyorum...geçtiğimiz sene kuraklıktan boğuluyordu..bende evimizin az yukraında yürüyüşe çıktığım bir yer var..orada yanlız kalıyorum aciziyetimden bahsediyorum ve içtenlikle yalvarıyorum...su benim için azizdir vee bir saatlik su kesintisinin bile benim içni ne lduğunu biliyorum..dua ettim yalvardım rabbmi bizi susuzlukla terbiye etme diye..bu sene izmir şakır şakır yağdı...hatta havalar sıcak ama geçen senelerdeki gibi dğeil rüzgarlar sert esiyor.acaba duam kabul olmuşmudur..rabbim affetsin şimdi çıkmazdayım ağzımdan bilerek bilmeyerek kötü şeyler çıkıyorsa tövbe estağfurullah..o kadar çok kendimle başbaşa kaldım ki kızlar...iç sesimi dinliyorum artık..ve bana şeytanın dürttüğü anlarda öyle güzel şeyler söylüyor ki...

Back
X