bazı şeyleri geç elde ettim ama hayırlsı bu dedim..şu anda işşizim evde oturmaktan kendime sarar oldum..umutsuzluk var birde ailem üstüme geliyor..haliyle etten kemiktenim isyan bayraklarım açılıyor...ama tövbe ediyorym ben acizim dayanamıyorum affet diyorum çok ağlıyorum kızlar..imtihanın gereği bu ne kadar ağlarsan o kadar sevineceksin oyüzden rabbimden güzel sevinçli günleri bekliyorum...geçtiğimiz sene kuraklıktan boğuluyordu..bende evimizin az yukraında yürüyüşe çıktığım bir yer var..orada yanlız kalıyorum aciziyetimden bahsediyorum ve içtenlikle yalvarıyorum...su benim için azizdir vee bir saatlik su kesintisinin bile benim içni ne lduğunu biliyorum..dua ettim yalvardım rabbmi bizi susuzlukla terbiye etme diye..bu sene izmir şakır şakır yağdı...hatta havalar sıcak ama geçen senelerdeki gibi dğeil rüzgarlar sert esiyor.acaba duam kabul olmuşmudur..rabbim affetsin şimdi çıkmazdayım ağzımdan bilerek bilmeyerek kötü şeyler çıkıyorsa tövbe estağfurullah..o kadar çok kendimle başbaşa kaldım ki kızlar...iç sesimi dinliyorum artık..ve bana şeytanın dürttüğü anlarda öyle güzel şeyler söylüyor ki...
buraya daha önce yazmıştım,şimdi bi kere daha aynı şey oldu.olmadı kabul olmadı gene.olmuyor ve olmayacak.gönülden istemiyormuyum istiyorum ama olmuyor.demekki ben hiç hayırlı dualar edemiyorum yada iyi bi insan değilim.yada daha önce allahımı kızdıracak bişey yaptım oda böyle bi ömür dualarımı kabul etmemekle cezalandırıyo beni..
her zamn dua edrdim ancan
son üç yılımın ilk iki yılını daha içten daha yoğun dua ederk geçirdim
duam mutlru olmaktı kenetlenmekti
ama anlamadım tam tersine hergeçen gün hayalii kurduğum şey daha da uzaklaştı
ve iki yılın sonunda ip koptu
sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
en azından günahlarımı affet dedim
arındır beni pislikten
en azından kızım sağlık sihat ver dedim
inş bu duam kabul olmuştur
galiba ben kötü bi insanım ondan dileklerim olmuyo....
canım dua insanı 3 yerde bulurmuş ya dünyada _istediğin başına gelirmiş
ya daha hayrlı bir şey olurmuş ya da öteki dünyada sevap olarak sana yazılırmış
el açmaktan hiç bir zman alıkoyma kendini inatla diret insan istediğini kendine çeker böyle düşün bir şey olmuyorsas daha iyi bir şey olacağı içindir böyle isyan etmek sadece ruhunu köreltir lütfen umutlu ol inşallah Rabbim kalbini ferahlatır en kısa zmanda
her zamn dua edrdim ancan
son üç yılımın ilk iki yılını daha içten daha yoğun dua ederk geçirdim
duam mutlru olmaktı kenetlenmekti
ama anlamadım tam tersine hergeçen gün hayalii kurduğum şey daha da uzaklaştı
ve iki yılın sonunda ip koptu
sonra hiç dua etmedim
isyanlardaydım sanırım
en son kandilde
en azından günahlarımı affet dedim
arındır beni pislikten
en azından kızım sağlık sihat ver dedim
inş bu duam kabul olmuştur
galiba ben kötü bi insanım ondan dileklerim olmuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?