• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dualarımdaki adam şimdi nişanlım ve askerde ve 1.5 yılın bitmesine 13 gün kaldı..Hep Rabbim senin rızana ulaştıracak bi eş nasip et diye dua ederdim ..'''Senin''' için seveyim ki farklı bir bag olsun aramızda bir '''Senin''' gücün yetsin ne bizim ne çevremzdeki insanların gücü yetmesin bizi ayırmaya diyordum.. Öyle de oldu en yakın dostum iftira attı çirkin bi iftira 9 ay hastalık çektim adım deliye çıktı..o İffetsiz cehennemine ateşini hazırladı sadece ve ulaşamadı amacına biz şimdi dahada bağlıyız birbirimize ..Ayrılmak için çok sebepler oldu atlatılamayack meseleler..Rabbim dua edin ki duanıza icabet edeyim diyor dualarıma en güzel şekilde icabet edildi..Aramızda farklı bir bag var ne aşk ve sevgi adını bilmediğim ..Sevgiler

4 sene boyunca üniversiteyi kazanmak için dua etmiştim. Dualarım kabul oldu :)

Çok içten bir dua etmiştim. Hem de defalarca.. Olmadı ama..
Sonradan anladım ki olsaymış hayırlı olmayacakmış. Allah her şeyin hayırlısını veriyor.
Ben bunu anladıktan sonra "Hayırlısıyla nasip etsin Allah" diye dua etmeye başladım.

çok sıkıldığım anlarda bunaldığım mutsuz olduğum niye ben niye varım dediğim anlarda dua ederim sabır çekerim hepde içime bi ferahlık gelir..
O halinden içinden bişi alır sıyırır beni rahatlarım..
Duanın gücüne inanıyorum tek sığıncağımız şey yaradan olmalı zaten..

mükemmel biri karşıma çıksın diye dua etmiştim ve o mükemmel insanla şu anda evliyim. eşim askere gitmden hamile kalmayı çok istemiştim ama yine de hayırlısı demiştim. eşim askere gittikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve eşim askerden sağsalim dönsün istemiştim çok şükür döndü sağsalim. ben dua ederim ama en sonunda hayırlısı olsun derim.

Çok çok istediğim tek bir şey vardı ama olmadı
Onun yerine alternatiflerini sundu Allah bana
Olsun böyle hayırlıymış..

Aklı başında saygılı bi insanla karşılaşmak için çok dua ettim kabul oldu :16:

biz istemedik ama Allah verdi değilmi (göz, kulak, mide, aile, çevre, .....................) o kadar çokki. bazen ne çok istiyoruz ama

Allah vermek istemeseydi dua etmeyi bize öğretmezdi. ondan başkasından istememek lazım. o istemediğimiz halde bizi en iyi bilen olduğu için tüm ihtiyaçlarımız için gerekli organları verip. ona uygun hava su güneş gibi ortamı oluşturup, üstüne birde bize çeşit bitki, meyve, hayvan ı kısaca tüm dünyayı bizim hizmetimize sunumuş. ama biz napıyoruz koskoca bir nankörlükle cevap veriyoruz. neden benim eşyam şöyle değil. neden şu arkadaşımın gözleri renkli benimki siyah gibi saçma sapan şeylerle şımarıklık yapıyoruz...

bu zamana kadar ben de ne dua ettiysem hepsi kabul oldu
çünkü siz inandıktan sonra gerisi boş
ayrıca kopan ayakkabının bağını dahi allahtan isteyin diye bi hadis biliyorum
o yüzden çok ama çok şanslıyız:97:

bu zamana kadar ben de ne dua ettiysem hepsi kabul oldu
çünkü siz inandıktan sonra gerisi boş
ayrıca kopan ayakkabının bağını dahi allahtan isteyin diye bi hadis biliyorum
o yüzden çok ama çok şanslıyız:97:
Kesinnikle yeterki yürekten kalpten isyelim değil mi:75:

Benim icimden gecen hersey, her duam kabul olur. Her isim de yolunda gider. :nazar: Ailemin bile dikkatini cekiyor bu durum. Ermis gibi kizim vesselam. :1:
Ben saniyorum ki temiz kalpli oldugum icin oluyor. Ne kimseye kin beslerim, ne kimsenin arkasindan konusurum. Herkese iyi niyetle yaklasirim, insanlari mutlu etmeyi cok severim. Istedigim seyler icin kendim de sonuna kadar cabalarim, gerisini Allah'a birakirim. Sanirim bundan dolayi dileklerim kabul oluyor. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Soylemeyi unutmusum. Ben cok sukrederim. Ufak ya da buyuk seylere, hep icimde sukurlerim vardir yani.

Son düzenleme:
bugüne kadar hiçbir şey için günlerce allaha dua ettiğimi hatırlamıyorum yani hiçbir şey için olsun diye kendimi zorlamadım herşeyi oluruna kısmete bıraktım
sadece şimdi kızımın sağlığı ile ilgili sürekli allaha dua ediyorum.duam kabul olur mu zaman gösterecek tabi inşallah olur:31:

evet oldu..kıymet bilen bir insanla tanışıp evlenmem,mutluluğu yakalamam,berbat bir rahimle üst üste ikizlere hamile kalmam (kız-erkek) bunun en güzel örneğidir..Daima da şükrederim Allah ıma... :nazar: :nazar: :nazar:

evet ettim duam kabul oldu ama keşke kabul olmasaydı
artık benim için hayırlısı ise olsun diyorum çokta kendimi kaptırmıyorum

evet oldu.daha önce istediğim bir şey olsun diye dua ederdim yeter ki olsun diye hiç hayırlısı falan demezdim.
ama artık akıllandım hayırlısı ne ise o olsun diyorum.her gece her ezan saatinde hakkımda ve hakkımızda ne hayırlı ise o olsun

Allahıma binlerce kez şükür çok istediğim şey oldu.ama sürekli dua ettim her aklıma geldgnde

Back
X