ok pimanmm!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
1 sene önce oldum burun amelıyatı ve hayatımın en kötü günlerını yaşadımmm begenmedım alçi cıktıgında ve hala begenmıyorumm resimlerım var... 6.ayımdaydım burnumda şişlıkler hala vardııı şimdi tekrar olacagım ama aynı şeyler yaşamak istemıyorumm sizlerın de yardımıyla bu durumu nasıl atlatabilirımm tekrar olmalımıyım yoksa bu burunlamı yaşamalıyım kii bu cok zor benım için olmak isteyenlere tavsiyem iyi araştırın .........acil yardım kızlarrr

azracum resimlerine baktımda sanırım deviasyon var. bu durumda tekrar kemiklerle oynanacak ve tekrar şişlikler, morluklar, nefes alamama yaşayacaksın. keşke sorun sadece kıkırdakta olsaydı o zaman bu süreçler daha kolay olurdu. daha önce söyledim yine tekrarlıyorum burnun sandığın gibi kötü değil. aynaya bakarken yüzünü bir bütün olarak gör sadece burnuna bakma. bir burun yüzünden psikolojinden olma. kendine dikkat et olur mu? bende revizyona giricem ama eskisi gibi takmıyorum kafama.

elimde dgil inan.... cnm sen tekrar tugrul maralamı olacaksın

mrb,resimlerinize baktım,yandan iyi görünüyor ama sanırım sıkıntı önden,bu kadar psikolojinizi kötü etkiliyorsa olmamanız için bir sebep yok bence;ama sizinde belirttiğiniz gibi çok iyi araştırmak koşuluyla.kardeşim ikinci estetik operasyonunu geçirdi,şu an gayet mutlu ve sandığımızdan daha kolay geçti.ne kadar yardımcı olur size bilmiyorum ama ya bu şekilde hergün üzülerek yaşamak,ya da doğru doktor seçimi yapıp,bir hafta ya da on gün sıkıntı çekip sonrasında mutlu olmak.bence ikincisi:))

ewt cnm benım sorunum önden hele gülünce daha bi buyuk gözüküyor cok takıyorum .amelıyat olmadan once ne hayaller kurdum ama sonu hüsran istedıgım gıbı olmadıı öncesiyle bi farkı yok.. inş ınanıyorum iyi olacak araştırmadayımmm.. kardeşin kıme oldu cnmm ?

dr la konuşmadım belki ben yapamam diyecek seninki gibi. 6 ayımı bi doldurayım da yaş tahtaya basmaya niyetim yok artık.

kesin der ... Daha 6 ay olmadımı benım 6. Ayımda şişlıkler vardı burun ucunda zorlandı cünkü...gözümdekı kanlanma 1 aya geçmiştıı.. 6. Ayında gıttıgın doktor sana 1 sene bekle der cnm

daha önce bir problemmi vardı burnunuzda ....birde yüzünüz net olmayınca ben tam olarak birşey söyleyemicem

azracum, kesinliklee depresyona gircek kadar kötü bi burun asla olmamış profilden hele gayet hoş duruyo. kendi doktorunla konuşmayı denedinmi önden olan problemin için doktorn sana revizyon ameliyatı yapar. çok aşırı hayallerler ameliyata girmek sonuçta husrana uratıyo benim burnuma çogu insan bayılıyo ama benim aklımdaki istedgm başka bi burundu bazen kafama takılmıyo diil. bu hayal kırıklıgı alışamama yadırgamaa herr burun ameliyatı olan insanda mutlaka olur buna eminim ben ilk aylarrr evden çıkmıyodm o kdr yadırgadm burnm bir yılda ancak oturdu. ne burunlar ne hale getiriliyo güzelleştiriliyo senin çözülmicek bi problemin yok. iyi bi doktor seçip acele etmeden güzel bi revizyon ameliyatı ile hoşnut olrsn diye düşünüorm. bana sorarsan hiç olma ama sen tamamen burnuna odaklanmşsn her an onu btn yüzünden ayırıp milimetrik olarak inceliosn takıntı oluyo bi yerden sonra. msla benim eski burnumda burun deliklerim simetrik diilmiş ama ben ameliyat olana kdr bunu farketmemiştm:)

ewt canım doktorumla konuştum revızyon yapamam ben bu buruna dedı elımden bukadarı gelıyor daha kotu olur dıye yapamam dedı..aynen oyle takıntı yaptımm her ılk olarak burnuma bakıyorum elımde degıl bu amelıyatı olmayı ıstıyorumm korkuda var tabıkı zaten kımse anlamıyor estetık oldugunu kocaman gelıyor bana ...cok tşkr ederım cnm cokk güzel anlattın

Bu burunu yapan doktorda benı cok korkuttugu ıcınde amelıyattan tırsıyorumm ...ama taktım ya olucamm ne olursa olsunn .. Baska doktorlada gÖrÜŞtumm ben onlarda burun ucun buyuk olmuŞ dedı.. Delıklerde cok farklıı

hmm üzüldüm böyle olmasına bence olmalısın bukadar kafaya koyduktan sonra olmamak seni hergün mutsuz edicek gibi yazılarından öyle anlaşılıo..ama öncelikle gercekten ii bi doktora gitmelisin yoksa bu işin 3.süde olmasın..doktorun nasıl elimden gelen bu der ozman dokunmasaydı hiç..her burun her şekle girebilir sen ne istiosan onu yapabilirm diyen doktorlarda var onlar nasıl yapıo..forumda arkadasların yorumlarına bakarak en azından doktorlar hakkında bi fikrin olabilr bu arada benim tavsiyem doktor araştrması yaparken operasyon fiyatlarına göre bi seçim yapma..sonuçta burun çok önemli yüzün tam ortasında..bu arada arkadas olarak ekliorum benmde burnuma bakmış olursun kolay gelsinn:)

Son düzenleme:
azracum burnunun profili muhteşem çok beğendim benim de tereddütlerim hep ön..korkuorum arada farklılık olcak die o yüzden ufuk bilkay ın yaptığı ameliyatları çok merak ediorum önden arkadan sağdan soldan..ona olmayı düşünüorum da napsam bilmiorum ama vallahi profil harika!

ben ufuk beye ameliyat oldum.. memnun da kaldım özellikle önden görünüşünü herkes beğeniyo. ama üst kısmnda hafif bi tümsek var... zamanla geçicekmiş merkla bkliyorum. geçmesse ufak bi operasyonla hallederiz dedi. bu yüzden içim rahat... en azndan güvenilir bir doktor diye düşünüyorum...

operasyonu hangi doktor gerçekleştirmişti ?
nerede oturuyorsun?

canım baktım resimlerıne burnun cok güzzel ucu incecık benım oyle degıl işte 11 ay oldu şişi gııbı duruyorrr yanı ben o eziyetı cekmeye meraklı degılım ama önden cekilmiş fotoma bakarsan baya delıler küçük digerı buyuk .... en cok ta pişman oldugumm fiyata göre secim yaptımm hem şöyle düşündüm cok para veririsem cokmu iyi olcak dedım..cok safmişim yaa bide kampanya diye gittim ya böyle bişeyın kampanyası olurmu yaa benim amelıyat oldugum gün doktor tam 6 burun amelıyatı yapti rekorrr.. neyse olan oldu bu da bana ders olduuu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…