E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
azracum resimlerine baktımda sanırım deviasyon var. bu durumda tekrar kemiklerle oynanacak ve tekrar şişlikler, morluklar, nefes alamama yaşayacaksın. keşke sorun sadece kıkırdakta olsaydı o zaman bu süreçler daha kolay olurdu. daha önce söyledim yine tekrarlıyorum burnun sandığın gibi kötü değil. aynaya bakarken yüzünü bir bütün olarak gör sadece burnuna bakma. bir burun yüzünden psikolojinden olma. kendine dikkat et olur mu? bende revizyona giricem ama eskisi gibi takmıyorum kafama.
mrb,resimlerinize baktım,yandan iyi görünüyor ama sanırım sıkıntı önden,bu kadar psikolojinizi kötü etkiliyorsa olmamanız için bir sebep yok bence;ama sizinde belirttiğiniz gibi çok iyi araştırmak koşuluyla.kardeşim ikinci estetik operasyonunu geçirdi,şu an gayet mutlu ve sandığımızdan daha kolay geçti.ne kadar yardımcı olur size bilmiyorum ama ya bu şekilde hergün üzülerek yaşamak,ya da doğru doktor seçimi yapıp,bir hafta ya da on gün sıkıntı çekip sonrasında mutlu olmak.bence ikincisi:))
elimde dgil inan.... cnm sen tekrar tugrul maralamı olacaksın
dr la konuşmadım belki ben yapamam diyecek seninki gibi. 6 ayımı bi doldurayım da yaş tahtaya basmaya niyetim yok artık.
foto nerde var ben görmedim
daha önce bir problemmi vardı burnunuzda ....birde yüzünüz net olmayınca ben tam olarak birşey söyleyemicem
azracum, kesinliklee depresyona gircek kadar kötü bi burun asla olmamış profilden hele gayet hoş duruyo. Kendi doktorunla konuşmayı denedinmi önden olan problemin için doktorn sana revizyon ameliyatı yapar. çok aşırı hayallerler ameliyata girmek sonuçta husrana uratıyo benim burnuma çogu insan bayılıyo ama benim aklımdaki istedgm başka bi burundu bazen kafama takılmıyo diil. Bu hayal kırıklıgı alışamama yadırgamaa herr burun ameliyatı olan insanda mutlaka olur buna eminim ben ilk aylarrr evden çıkmıyodm o kdr yadırgadm burnm bir yılda ancak oturdu. Ne burunlar ne hale getiriliyo güzelleştiriliyo senin çözülmicek bi problemin yok. Iyi bi doktor seçip acele etmeden güzel bi revizyon ameliyatı ile hoşnut olrsn diye düşünüorm. Bana sorarsan hiç olma ama sen tamamen burnuna odaklanmşsn her an onu btn yüzünden ayırıp milimetrik olarak inceliosn takıntı oluyo bi yerden sonra. Msla benim eski burnumda burun deliklerim simetrik diilmiş ama ben ameliyat olana kdr bunu farketmemiştm:)
Bu burunu yapan doktorda benı cok korkuttugu ıcınde amelıyattan tırsıyorumm ...ama taktım ya olucamm ne olursa olsunn .. Baska doktorlada gÖrÜŞtumm ben onlarda burun ucun buyuk olmuŞ dedı.. Delıklerde cok farklıı
hmm üzüldüm böyle olmasınabence olmalısın bukadar kafaya koyduktan sonra olmamak seni hergün mutsuz edicek gibi yazılarından öyle anlaşılıo..ama öncelikle gercekten ii bi doktora gitmelisin yoksa bu işin 3.süde olmasın..doktorun nasıl elimden gelen bu der ozman dokunmasaydı hiç..her burun her şekle girebilir sen ne istiosan onu yapabilirm diyen doktorlarda var onlar nasıl yapıo..forumda arkadasların yorumlarına bakarak en azından doktorlar hakkında bi fikrin olabilr bu arada benim tavsiyem doktor araştrması yaparken operasyon fiyatlarına göre bi seçim yapma..sonuçta burun çok önemli yüzün tam ortasında..bu arada arkadas olarak ekliorum benmde burnuma bakmış olursun kolay gelsinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?