ok pimanmm!!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi revizyon yapan doktorlar var iyi araştırmak lazım..tabi revizyon için ciddi bir parayı da gözden çıkarmak gerekiyor..insanları bu duruma düşüren doktorlara ne diyelim artık. gözün kesmiyorsa yapamam ben bunu de başta

merhaba fnisak eğer biliyorsan iyi revizyon yapan birkaç doktor ismi paylaşabilir misin ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum

kime oldun canım?

bi kere psikolojik olarak çökmüşsünüz zaten, en iyi doktorada gitseniz hep bi soru işareti olacaak kafanızda ve bu iyileşme sürecini etkileyecek. Moralinizi düzgün tutmaya çalışın

merhaba fnisak eğer biliyorsan iyi revizyon yapan birkaç doktor ismi paylaşabilir misin ben de revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum

revizyon icin dr. baris cakiri tavsiye ederim.cok iyi revizyon sonuclari gördüm-

herkesin hakkında hayırlısı olsun

herkesin hakkında hayırlısı olsun

arkadaşlar kusura bakmayın 25 yorum şeyini doldurmam lazım

Canim icin nasil rahat edecekse oyle yap, tekrardan olman gerekiyorsa olmalisin. Bir sure daha bekle, baktin icin rahat etmiyor ver kararini...

Ben de 18 Ocaka olacağım,ama benimki estetik sayılmaz,13 yaşımdayken burnumu kırmıştım onu düzelttirirken hafif bi kavis verdiricem,sizce çok şişlik ve morartı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…