E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
azracum burnunun profili muhteşem çok beğendim benim de tereddütlerim hep ön..korkuorum arada farklılık olcak die o yüzden ufuk bilkay ın yaptığı ameliyatları çok merak ediorum önden arkadan sağdan soldan..ona olmayı düşünüorum da napsam bilmiorum ama vallahi profil harika!
operasyonu hangi doktor gerçekleştirmişti ?
nerede oturuyorsun?
ciddi misin yaaa....o doktorun yaptığı burunları genelde çok beğenirim ben...ama seninki biraz talihsizlik olmuş galiba...hep söylerim bu işler birazda şans.....gerçi yandan kötü diil...önden biraz problem var gibi.....
hayır kendi yapamıyosada masrafını karşılayarak güvendigi başarılı bir doktor arkadaşına yönlendirsin ne rahatlık
acıkca dedi başka dr gıt ben bu burunu yapamam haklısın burun ucun buyuk ama elımden bukadarı gelıyor dedı benı ortada bıraktı anlıcanız . ınannınn oncekı burnun kotu degıldı yanı boyle nasıl yaptı bu burnunu anlamadımmm .. zaten 2 aemlıyatı olcam güzelde olacak ınanıyorum...azarcum bence böylesine önemli bir ameliyatta parasına göre seçmek hiç dogru diil doktorun eski hastalarıyla konuşman onların burunlarını görmen şikayetlerini bilmen ve tam olarak nasıl bi burun istedigin çok önemli. doktorunda maşallah ne doktormş yok daha bişey yapamamda burun estetiginde kampanyada günde 6 ameliyatta şaka gibi. dava açsan kazanırsın bence böle bi hakkı yok hastasını memnun etmek zorunda ayrıca gözle görülür diger doktorlarn farkettigi bi bozukluk var ileride bir gün sen onu şikayet ettiginde kendini nasıl savunmayı düşünüyomuş ... Şaka gibi.. Moral bozucu! En iyisi sen bu halini belgele ve daha sonra çok iyi bir doktora ameliyat ol sonrada yapamam diyen o doktora yeni halinle hesap sor beceremicekse insanların morallerini yıkmasın
böyle insanlar hakkında söylenicek çok sey var ama burası yeri degil..şimdi evet dava açsan kesinlikle kazanırsın ama bu dava sürecinde hep bu olayın içinde olmak seni moralman zor bi döneme sokabilr..bence senin önceliğin doktora haddini bildirmektense kendine güvenebiliceğin bi doktor bulmak..ben yakup avşarın kliniğine gittiğimde orda bi hastası vardı daha önce 2 kre ameliyat olmuş annesiyle gelmişti yakup beye geldiğinde burnunda kemik kalmamış artık okadar feciymiş durumu yapan doktorlar nasıl yaptıysa artık yakup bey yoktan varetmiş resmen kulaktan kıkırdak almış falan..ve görsen inanamzdın bumu o burun derdin cok başarılıydı..bikere doktrla görüşmeye gittiğinde orda hastaların burunları nasıl ne derece memnunlar konusup görmek lazım ..yani sen öncelikle doktor seçimine odaklan bende ii bi tercihle cok hoş bi buruna sahip olucağını düşünüorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?