Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çatır çatır hem de.ortaokulda tanıştım kopyayla suan üni son sınıftayım hala çekiyorum.bağımlılık yapıyor insanda.yarın vizem var yine cekicem :)

hic kagıda falan yazmadım hatta bi kere sınıfta fikizten en yuksek not alan ikikisi vardı biri bendim yuksek dedigimde 45:) ikinci sınavda biri kagıt verdi cevabı yazayım diye elim ayagıma dolandı onu hic beceremedim ama bakardım baskasının kagıdınakaydirigubbakcemile3

Hemde ne bicim :lepi:
Bütün Sinavlardaki ogrenmemiz gereken seyleri ses kayit olarak mp3e cekiyordum
Sinavdada saclarim uzun siyah acippp mp3 u takip, tekrara koyup hepsini doldururdum..
Ehh bosu bosuna 1ci olmadik yani :lepi:
Cok kötüyüm yaaa.. sinif arkadaslari görürdüm, ahhhh canim derdim kendi kendiligime.. kendilerini yoruyorlar diye.. (3 sene önceydi) ama bana simdi ne ogrendin derseniz
vallaha bilmiyom.. aklimda 1, 2 sey kaldi =) kafamçokkarıştı

alasını hemde. nedense hiçbir hocada benden şüphelenmezdi.lisedeykendi tabi. üniversitede hiç çekmedim ama inek gibi çalışırdım :sm_confused:

üniversitede çektim lisedede ama zor durumda kalınca çok değil :kedi:

Hem çektim hem de çok verdim.
Bir sınavda kendi kağıdım da dahil 4 tane sınav kağıdı doldurdum.
Üniversitede hesap makinelerine destan yazdım. Ama Allah'tan hiç yakalanmadım.
Hey gidi öğrencilik hey... Bu kadar özleyeceğimi tahmin edemezdim.

cok ilginc ya bende inek gibi calisirdim:ecrin_bebek:kopya ceken aRKADASLAR BENDEN YUKSWEK ALIRLARDI EN SONUNDA bende cekiyim dedim bacaklarima yapstirmistim obnlardan gordugum oydu ilkti sondu yani hocayakaldi baride ceksem haa bakislar olurdu tabiiki ahhhh ögrencilik iste takdiri kaybetmistim sinifta kalmayi engelledikte cunku diger hocalarimasoylemistim kadin direk 0 vermisti galiba unuttum hocalarimiz biz konusuruz demislerdi caliskan bir ögrenciydim kopye cekenler universitew okudu ben evlendim:hulya:acayiup duygulandim zaten bir tuhafim uffff gurbet gelini olmak:gitme::gitme::gitme:

haha ...çekmez miyiz hele lise yılları iyice usta olmuştuk...uçkutularının arkasına mı...küçük kağıtlar yazıp da hırka kolunnun ucuna mı....sıcak günlerde mahsustan çizme postallarımı giyip de kopyaları kimsenin aklına bile gelmeyen o postallarımın içine mi...işim bitince hemen kalem açma bahanesiyle kopyayı çöpe attıktan sonra a salak kızım daha o kopyadan başka soru çıkmış deyip yine çöpün yanına gidip de hoca arkasını döner dönmez "ya Allah "deyip de arkadaşların şaşkın bakışları arasında çöpe kolunu sokup da o kopyayı ordan çıkarmak mı...ön sıralar nasılsa çekmez diye devamlı arka sıraya bakan hocanın tam masanın önünde durmasına rağmen sıra altında kitabı açıp da bakmak mı...kağıtları değişmek mi...kendi kopyayı çekip de bi de millete yardım etmek mi...hoca şüphelenip de yazılı esnasında kopya aramak için ayağa kaldırınca düşen kopyanın üzerine anında ayakkabıyla basıpda ayağını sürükleyerek mi yürümek..hangisini anlatayım fenaydım fena laelaelaelaelae ama işin garip yanı akşam kopya yazdığım yerler yazılıda aklıma gelirdi de bakmazdım sadece emin olmak için bakardım kopyaya çoğu kezsırnaşık şey

oo hemde ne kopya soruşarı çaldığımızı bile bilirim yaşasın kopyalar :sm_cool:

çekmeden okul mu biter be gerçi mezun olacağım sene anca öğrenebildim kopya çekmeyi
ondan önce inektim ve hep benden çekerlerdi şimdi düşününce vahim bir vakaymışım

telefonda mesaj atarak çekioduk gayet rahat kaydirigubbakcemile3

2 kez aynı hocanın dersinde çekmiştim. İkisinde de yakalanmıştım. :bbo:
Tabi bunun dışında da çok çektim fakat yakalanmadım onlarda.
Üniversitede çekmeye korkuyorum ama. eyvahedigeldismile

ohooo...lise ve üniversitede sayısız kopya çektim...
lisedeyken arka sıramda sözeli, yanımda da sayısalı çok iyi iki arkadaşım vardı ( Allah razı olsun çok emekleri geçtikaydirigubbakcemile3 ) sözelci arkadaş mırıl mırıl soruların cevaplarını söylerdi biz de yazardık...tabi şaşkın ben, arada kızı duymayıp: "nea?" "ne dediin" diye bağırıyodum ama hiç yakalanmadık...yanımdaki kızceğiz de matematik sorularını hemen cevaplar, ben de tırrrrt diye kendi kağıdıma yazardım...bi de milli güvenlik derslerinde acaip kopya çekerdik...aaah ah gençlik
üniversitede de sınava girmeden 3-5 dk önce anfiye gelir, kısa kısa yazılar yazardım masaya...

Ben ortaokulda çekmiştim ama sadece din kültürü derslerinde
Lisede de edebiyat öğretmenimiz sınıftan çıkıp giderdi yazılılarda ancak o zaman çekerdim üniversite de hiç çekmedim.
Şimdi öğretmenim ve asla kopyaya göz yummuyorum.Hatta geçen yıl bi öğrencimi yakaladım cep telefonuyla kopya çekiyodu.Bilirler kopyaya müsade etmediğimi ama cahil cesareti işte anında yakaladım kağıdını aldım hemen.

ayy çekmez olurmuyum kaç kerede yakalandım hemde ama çok utanç verici bbişey gerçi yakalana yakalana utanç da kalmıyor ya o ayrı hatta hiç bişe olmamış gibi öğretmenin gözünün içine bakabiliodumsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…