- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Kaç yasındasınız bilmiyorum ama geç kalmış sayılmazsınız,bence çalışın işinizde yükselin bu arada da açıktan okuyun yada üni sonavına hazırlanınO kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
28 artık çok gec küçük çocuğum var birdeKaç yaşındasınız?
Okumanın yaşı yok şimdi de hazırlanabilirsiniz ne güzel içinizde okuma isteği var.
Üzülmek yerine harekete geçin.
Eşiniz destek olursa çocukla insanlar neler neler yaşıyor okuyor atanıyor28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Yaşınız 70 bile olsa okuma isteğiniz varsa bence geç değil.O kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
Hangi bölüm okudunuz acabaOkuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Niye geç olsun geçen gün gördüm 30 lu yaşlarda bir annemiz kucağında bebeği ve küçük oğluyla diş kazanmış :)) Okumanın yaşı yok ayrıca mesleğini sevmeyen herkes 2.bölüm vs okuyor.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
İlahiyatHangi bölüm okudunuz acaba
Yine de elinizde mesleğiniz var öğretmenlik yaparsınız istemezseniz çalışmazsınız bence kadınların okumadı çok önemliİlahiyat
O kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
Şimdi o konuya girersek parmaklarımız yorulur. En iyisi susalım :)Yine de elinizde mesleğiniz var öğretmenlik yaparsınız istemezseniz çalışmazsınız bence kadınların okumadı çok önemli
35 imde biri 9 diğeri 3 yaşında çocuklarımla kpss çalışıp atandım ben. Önümüzdeki ay dgs ye giriyorum. Yaş oldu 38 ve hedeflerim bitmedi. İçinizde varsa ve gerçekten istiyorsanız hayıflanmak yerine harekete geçin.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Yaşlı bakim mezunuyum28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?