Okumadigim icin cok pişmanım

Mesela nerden baslayabilirim her şeyi unuttum üni sınavı falan açıktan okuyabilir miyim ki

28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Okudum, üniversiteyi kazandım, bitirmedim…

İçimde kaldı , önüme çıktı, çocuğum olduğumda nasıl örnek olurum diye düşündüm… öyle yada böyle açık öğretimden 3. Üniversite diplomamı da aldım. 37-40 yaş arasında. 42 yaşında anne oldum. Geç diye bir şey yok. Yaparsın.

Ya ne güzel bende yapabilir miyim ki nerden başladınız ben tüm konuları falan unuttum acikogretim sınavlarına bulunduğumuz yerden girebilir miyiz

Annem de 50 yaşında girdi :) ikinci sınıf şuan.
Yaşın hiç önemi yok zincirleri kırmak elimizde.

Sanki bir mesleğim olsa daha değerli hissederim gibi

Ya ne güzel bende yapabilir miyim ki nerden başladınız ben tüm konuları falan unuttum acikogretim sınavlarına bulunduğumuz yerden girebilir miyiz
Üniversite sınavına girmen gerek ama sanırım zaten puanları alt sınırda. Benim daha önceden üniversite kaydım olduğu için sınavsız kayıt yaptırabildim.
Önce açıköğretim puanlarına bir bak.
Geçen senelerin üniversite sınav sorularını çöz aldığın puana bak. Ne kadar ve nerelerde eksiğin var anlarsın. Sonrada herşeyi çalışmak yerine belirli konulara çalışarak puan tamamlarsın.
Anne olman ve yaşının ilerlemesi avantaj. Çünkü öğrenme sistemini çözüyorsun. Yani sen şuan nasıl kolay öğrendiğini liseden daha iyi bilirsin. Hepsinden önemlisi denedim demek paha biçilmez.

Aslind anadolu unide ilahiyat bölümünde kaydım vardi bitirmdm kaldı öyle o kayıt silinmis mıdır yeniden kayıt yaptirmama engel olabilir mi

28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Benim arkadaşın 30 yaşında eşinden ayrılıp. Öğretmenliğ bitirip atandı. 18 yaşında evlenmiş. Çocuğu daha küçüktür. Deneyin. Daha gençsiniz. İlerde denedim başardım demek için yola koyulmak gerek. Açıktan okul öncesi okuyup anasınıfı öğretmeni olarak atanabilirsiniz. Herkesin hayat döngüsü farklı. Kimi erken evlenip geç işe girer. Kimi erken işini gücünü bulur ama geç evlenir. Hayatın herkes için ayrı bir planı var. Yeter ki umudunuzu yitirmeyin. Önünüze bakın.

Aslind anadolu unide ilahiyat bölümünde kaydım vardi bitirmdm kaldı öyle o kayıt silinmis mıdır yeniden kayıt yaptirmama engel olabilir mi
Ne zaman yaptirdiniz artık 4. Dönem üst üste yenileme yapmadiysaniz siliniyor.

Çok farklı yerden yaklaşıcam ama okumakla okumamanın değersizlikle ne alakası var allah aşkına niye öyle düşünüyorsanız. Ayrıca sözel daha rahat okunacak bölümler var en kötü onları tercih edersiniz ya da açık öğretim okursunuz çocuk engel de olmaz hem öyle olursa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…