- 22 Ekim 2018
- 370
- 294
- 53
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Kızlar o konuları parçalarsınız bile. Bilgisayar mühendisliğini bıraktım 25 yaşındayım tekrar hazırlanıyorum 2 gün sonra sınava giricem yaş önemli değil…Bu kadar sene sonra konulara adapte olabilir miyim ve acikogretimde okunabilecek en mantıklı bölümler hangileri acaba
Okuduğum için demek yerine yanlis bölüm Okuduğum icin desen keşke. Okuyan herkes işsiz güçsüz degil. Okul yalnizca meslek de vermiyor insana. Bir sürü artısı var.Okuduğum için çok pişmanım. Ona harcadıgım sürede biyere girer zanaat sahibi olurdum. Yasıtlarım kpss sözlü mülakat uğraşırken ben çoktan yoluna koymuş olurdum herseyi
Kaç yaşındasın yine açıktan okuyabilirsinizO kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
40 yaşından sonra kızıyla birlikte üni sınavına giren bir akrabam var, sonra üniyi kazandı ve okudu, şuan 50 yaş üstü bir kadın ve çok elit bir okulda öğretmenlik yapıyor.28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Hiç geç değil ben üniversiteyken 40 yaşında 3 çocuklu bı abla bizim alt sınıfta okuyordu sonradan öğrendim ki bölüm birincisi olarak mezun olmuş28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Gastronomi okuyor şuanHangi bölüme girdi ne güzel annenize helal olsun
Ben okudum cok iyi bi işim var. Yurtdısında nerde ıstesem calısırım. Ama bende evde kaldım.28 yaşındayım. Benim durum daha kötü28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Uf sacmalama, 28 yasinda ne evde kalmasi :)Ben okudum cok iyi bi işim var. Yurtdısında nerde ıstesem calısırım. Ama bende evde kaldım.28 yaşındayım. Benim durum daha kötü
Ya birini nası bulcam djjdUf sacmalama, 28 yasinda ne evde kalmasi :)
Siz mi söylüyorsunuz gercekten?28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Öyle şey mi olur, ben 33 yaşındayım 3. Uniye başlama niyetindeyim. Üç tane de çocuğum var :)28 artık çok gec küçük çocuğum var birde
Hangi bölümü okumalıydım ?Okuduğum için demek yerine yanlis bölüm Okuduğum icin desen keşke. Okuyan herkes işsiz güçsüz degil. Okul yalnizca meslek de vermiyor insana. Bir sürü artısı var.
Bu saatten sonra konuşulacak konu bu değil ama okudugunuz bölüm kpss ile ufacik puanlarla bile alımı olan bir bölüm. Siz de ağlıyorsanız öğretmenler ne yapsın bilmiyorum.Hangi bölümü okumalıydım ?
Kpss + dhbt + sözlü mülakat demek istediniz galibaBu saatten sonra konuşulacak konu bu değil ama okudugunuz bölüm kpss ile ufacik puanlarla bile alımı olan bir bölüm. Siz de ağlıyorsanız öğretmenler ne yapsın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?