Okumakta Olduğunuz Kitap?

Jean Cristopher Grange-Koloni.
Dört gözle bekliyordum sonunda çıktı kitabı

bittiğini yazmayı unutmuşum
Grange gene seri cinayetlerle uğraşıyor ..
ama bu sefer sonunu tahmin edebildim ..
okunulası bir kitap ama diğerlerinde ki tadı alamadım ..

Elif Şafak-Aynalar şehrine başladım..

Eski bir kitabı..Ama okumamıştım..

ayşe kulin vedayı
bitirdim bugün.....ortalara doğru kitap
beni daha çok sardı....daha hareket geldi.....
güzel romandı beğendim....devamı olan Umutu da alıp
okuyacağım.....devamını merak ediyorum.....çünkü
bazı şeyler yarım kaldı gibi....

KESıNTıSıZ ÖĞRENME-mümin sekman
öğrenmeyi nasıl sevebileceğimizi
öğrenmeyi nasıl öğreneceğimizi anlatan kişisel gelişim kitabı herkese tavsiye ederim ayrıca;
AŞK-elif şafağın kitabını da öneririm:))

iki kitaba başladım biri ahmet ümil babı esrar diğeri mustafa islamolu tavsiyeler

ruhlar senı cagırıyor son 3 sayfam kaldı dun resmen dayanamayıp kıtapla uyumusum o kadar sayfa kaldı yanı sevdım kıtabı 2 gunde bıtrdım ıkı gun oda gunde 3 sat flan okumusumdur ole 2 gun yanı tavısye ederım

bu konuyu açan ve paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.bende son okudugum ve şuan elimde olan kitabı yazayım.
son okuduklarım
ayşe kulin-umut
Khaled Hosseini-uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş
Philippa Gregory -boleyn kızı
bu kitapların hepsi çok güzeldi.akıcı ve sürükleyiciydi.hepsini tavsiye ederim
ve şuan elimde olan
adam faver-olasılıksız
bu kitabın ortalarındayım daha.ilk sayfaları biraz sıkıcı gelmişti.ama şimdi baya sürekleyici.tamamen bitireyim.yorumumu eklerim yine.

bir hafta önce Canan Tan'dan Yüregim Seni Cok Sevdi adli kitabi okudum ve cok begendim...
simdi Iclal Aydin'dan Adin Bile Gecmedi'yi okumaya baslicagim...

Olasılıksız, Adam Fawer kitabın kurgusu süper

olasılıksız a elim gitmedi bir türlü meraktan ölüyorum. piraye çok akıcı ama öyle edebiyat parçalayan düşündürücü derin bir roman değil. çerezzlik bir kitap. yüreğim seni çok sevdi çok benziyor buna. sanki güncelleme yapılmış halini okumuşum gibi geldi

PETER JAMES==== ÖLÜME BAKMAK

inanılmaz sürükleyici bi kitap 4 gün oldu bitmek üzere hatta okuyamaıyorum iş güç bi tarafdan

polisiye gerilim sevenlere tavsiyemdir.......

erkekleri kullanma sanatı/ilhan m. uçkan :1ninca:

maave binchy le devam şimdide yıldızlı ve yağmurlu geceler ktabına başladım yazarın :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…