Okumakta Olduğunuz Kitap?

Zülfü Livanelinin Leylanın Evi adlı kitabını okuyorum
Mutluluğu sevmemiştim , bu kitabı daha güzel..

elizabeth gilbert / sert erkekler

arada dan brown da vinci şifresini elime alıyorum :)

Son düzenleme:
ben suan safak vakTini okuyorum (aLacakaranLık serisinin en sonuncusu) bitirmek üzereym ama nedense kitap beni tatmin etmedi.. ben doga üsTü seylere pek alısık deqılm sanırım ondn kaynakLanıo :)) boleyn kızı- kralicenin soytarısı- mahkum prenses- bakirenin aşıqı serisini okumustum.. cok beqendim.... yne o tarzda oLsun diye düşes'i aldm( yazarı: Amanda Foreman) yarın basLarm heraLde:) okuyanLar varsa bna kitap hakkındaki dusuncelerinizi yazarsanız sevırınırm.. :))))

Buket Uzuner den Gelibolu Uzun Beyaz Bulut u okuyorum bitmek üzere... Çanakkale Savaşları sırasında yaşanmış değişik bir olayı anlatıyor... Aynı adamın aynı savaşta iki düşman ülkede nasıl savaş kahramanı olduğunu okuyoruz. ınsana farklı heyecan ve okuma isteği katıyor kitap... Tavsiyelerimi sunarım...

2003 yazıydı sanırım... tatilde elimden bırakamadığım kitaplardandı

Dün bitirdim Ölüme bakmak kitabını

Yarın hatta az sonra

CRAIG RUSSELL=== KANLI MASALLAR (brother grimm) isimli kitaba başlıyorum yine polisiye-gerilim

charriere - kelebek
kaç zamandııııır okıcam başka kitaplara dalıyodum.. bu sefer inşallah bunu okıcamm

2003 yazıydı sanırım... tatilde elimden bırakamadığım kitaplardandı

Buket Uzuner, Ayşe Kulin ve Elif Şafak a karşı bir antipatim var nedense... Hiçbir kitabını okumamıştım onların... Neden böyle bir antipati olduğunu da bilmiyorum ha... Öylesine işte... Sadece Elif Şafak a karşı olan antipatimi biliyorum... Bu kötü izlenimi kırmak için aralarında kendime en yakın hissettiğim Buket Uzuner in kitaplarını okuyarak başladım. Daha bu ilki ve açıkcası anlatım tarzından dolayı beni kazanmayı başardı.. Bakalım bundan sonra ve diğerleri için ne olacak durum? yerimseniben

Son düzenleme:

Ayşe Kulin ve Buket Uzuner'in birer kitabını okudum ..
Sevdimde ..
Nedense bir daha okumadım ..
Ama Elif Şafak ona karşı olan antipatimi asla yok edemeyecek ..
İlk defa bir kitabı yakmayı düşünmüştüm ..
Kitablara olan saygımdan yakamadım o ayrı ..

cezmi ersöz-şizofren aşka mektup
bu kaçıncı okuyuşum bilmiyorum ama bu kitaptan bıkmama imkan yok

slm bende kitap okumayı çok severim daha sitede yeniyim benide aranıza alın
bu arada buket uzuneri elif şafakı ve ayşe kulini okurum neden onlardan hoşlanmadınızgerçekten çok şaşırdım. elif şafağın baba ve piç çok etkilendiğim bir kitaptı ona keza siyah süt aye kulinin füreyayı iki defa okudum. antipatiklik uyandırmadım dimi yoksa çok üzülürüm sadece sizin ön yargılarınızı aşmanızı isterim çünkü kitap okuyanların kitaptan önce önyargıları oluşmamalı kitaptan sonra yargıları oluşmalı
şu aralar limon ağacı nı okuyorum. çok güzel bir kitap bence yazarı sandy tolan tavsiye ederim yakın tarihten hoşlananlar için

bu arada gerilim kitaplarına bayılırım bu kitabı bitirince ALACAKARANLIK serisine başlıycam.

khaled hosseni- bin muhteşem güneş. harika gidiyor. çeviriyi de anlatımı da beğendim

boleyn kızı serisinin 4. kitabı, mahkum prenses. birazdan başlıcam kızlar :)

boleyn kızı serisine bende başlıycam, sadece ilkini okumuştum boleyn kızı ama sardı baya :)
şu andada pandora yı okuyorum anne rice kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…