Okumakta Olduğunuz Kitap?

Olasılıksıza başladığımda yeni bir Dan Brown olduğunu düşünerek vakit geçsin diye başladım ama fikrim değişti sonra tabi liseden beri tiksindiğim fizikle bile yeniden ilgilenmemi sağladı.Empati yi okumadım boşuna okuma diyenler oldu.Ayrıca kitabın ingilizce den önce türkçe baskı yapması tuhaf geldi.Hazır ikisini de okuyanı bulmuşken sorayım çok şey kaçırdım mı?

yüreğim seni çok sevdi canan tan bitti ve güzel bi kitap akıcı özelikle üniverste hayatı yaşamış kişiler kendilerinden bi parça bulacaklardır çok akıcı tavsiye ederim. şimdi the secret (sır) umarım güzeldir.zihniniz açık olsun güzel keyifler.....

Bu ayrıntıyı bilmiyordum, paylaşım için teşekkürler..
Fırsatları değerlendirme konusunda iyiyizdir.. Konu; sanat değil emtiadır buralarda..

..ve cevap veriyorum;
"Çok şey" değil, bence "hiçbir şey" kaçırmadın sevgili löliz.. yerimseniben

Bir doz Olasılıksız, Adam Fawer için yeterli..

Bahsettiğim mesajı yazdım.
Gözünden kaçma ihtimaline karşın linki buraya kopyalıyorum.. a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/5436601-mesaj5.html

benim okuduğum şu an sır oda güzel bir kitap en çok etkilendiğim kitap yılar önceokuduğum yüreğimin götürdüğü yere gir kitabıdır

Sessiz Ev- Orhan Pamuk'u okuyorum. Pamuk'un okuduğum ilk romanı, değişik bir anlatım tarzı var, alışık değilim bu anlatıma. Ama kötü değil.

Orhan Pamuk'a keşke sessiz ev le değil de başka bir kitabıyla başlasaydın Yeni Hayat ya da Cevdet Bey ve Oğulları gibi.Çünkü sen de farketmişsin farklı bir üslubu var sessiz evin.CADIARZUBen sıkı bir Orhan Pamuk hayranı olarak şunu söyleyebilirim Sessiz Ev 'i sevdiysen hepsini seversina.s

bu akşam yeni başladığım Yalınayak -Elin Hilderbrand adlı kitabı okuyorum.

bende şu an eski bir kitabı okuyorum. ama bitti biticek. trevanian- infazcı

En son Twilight serisini okudum
Alacakaranlık... Yeni ay... Tutulma.. üçüde birbirinden güzel.. şimdi 4. kitabı bekliyorum
mutlaka okuyun ve filmi izlemenizi öneririm.. çok farklı bir konu. vampire aşık olacaksınızkaydirigubbakcemile

Ben de şu anda ADAM FAWER - OLASILIKSIZ okuyorum.Gerçekten hoş bir kitap :)

Emily Bronte - Uğultulu Tepeler okuyorum vakit bulabildikçe

Sen vatan haini misin baba? Deniz Kavukçuoğlunun kitabı..siyasal düşüncesi ve çabası dolayısıyla memleketinden ayrı yaşamak durumunda bırakılmış bir aydının acı-tatlı anılarını anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…