Okumakta Olduğunuz Kitap?

cnm sana biraz geç yanıt veriyorum belki alıp okumuşsundur bile ama kitap devam kitabı adı da " günler akıp giderken " ... bence yanlış düşünüyosun kitap tam bize göre :)senınle yaşıt sayılırız ben 28 yaşındayım ve serra da öyle:)) bu serinin kahramanları bizimle birlikte büyüdü şimdi hepsi evlendi ve bebek bekliyorlar... daha çok yazsın ipek ongun :))
lay lay lom :))))

Kafka dün bitti.... Dün gece Şeker Portakalına başladım... Jose Mauro de Vasconcelos - Şeker Portakalı....

dünya klasiklerinden madam bovery var elimde şuan
ama nedense çok sevmedim

Jose Maruo de Vasconcelos un GÜNEŞı UYANDIRALIM kitabına başladım. Şeker Portakalı kitabının devamı tavsiye ederim....

bu aralar hep tekrar gecıyom.
bu gece Latıfe Hanım a başlıcam gene.:lepi:

şu çılgın turklerı bıkac ay once soluksuz okumustum sımdı de yıne turgut özakmanın eserı olan diriliş kitabını okumaya başlıycam ama aynı anda ayşe kulin in umut adlı yenı kıtabını da aldım daha once de onun baslangıcı nıtelıgındekı veda adlı romanı okumustum sanırım ben romanlardan hoslanıyorummmm

Bugün aldığım bi kitap Marıan Keyes yazmış Senden başka yok
6-7 sayfa okudum heyecanla bekliyorum bakalım nasıl bişey a.s

Muhammed Bozdağ ın kitapları çok güzeldir arkadaşlar... kişisel gelişim kitapları... her kitabını okumanızı tavsiye ederim. ruhsal zeka, düşün ve başar, istemenin esrarı, sonsuzluk yolculuğu, sevgi zekası... hepsi birbirinden mithiş... başucu kitabınız olabilecek kitaplar diyebilirim...
"Düşün ve Başar'da Neler Bulacaksınız
Yaşama sevincini yitirenlerin, karamsarlığa kapılanların ve enerjilerini tüketenlerin mutlaka okumaları gereken bir kitap... Sessiz sedasız on binlerce insanın okuduğu, başladığınızda bitirmeden bırakamayacağınız bir kitap..."

stendal kırmızı ve siyah süper gidio walla bi solukta okuorum tawsiye ederim

Ben hala Kafka'dayım arkadaşlar..
Hikaye (-ki bana göre Kafka'nın en başarılı olduğu tür) seçkilerinden oluşan iki kitap daha bitirdim bu geçen sürede.. Şimdi de "Şato"yu yeniden okumaya başladım..
Bu yeniden okuma işi beni çok sardı..
Geçenlerde bir başlık altında sevgili HıS le Vedat Türkali konuşuyorduk.. Onun yazdıklarını okuyunca heyecanlandım. Kafka'dan nasıl ve ne zaman çıkarım diye düşünüyordum ki HıS, bana bir kapı gösterdi..

Keskin bir viraj olacak ama "Şato" dan sonra "Bir Gün Tek Başına" kitabıyla da bilmem kaçıncı kez yeniden buluşmak üzere randevulaştık.. yerimseniben

Sonra da Dostoyevski var aklımda.. yine..

Yeni-nin riskine girmek istemediğim bir dönem yaşıyorum.. Eski-nin sıcaklığına sarılıp uyumak yi geliyor galiba.. Eskinin, bilinenin, tanınanın... Sürprizlere ve/ya hayal kırıklıklarına kapalıyım bu aralar..

Hepinize keyifli okumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…