HİS cim.. Hep konuşuyoruz ya.. Okunacak kitaplar listemiz yeterince kalabalıkken, gözümüz hala dışarıda diye.. yerimsenibenBakıyorum da çok hızlısın püsküütüm...
HİS cim.. Hep konuşuyoruz ya.. Okunacak kitaplar listemiz yeterince kalabalıkken, gözümüz hala dışarıda diye.. yerimseniben
Ben de tempomu arttırmaya karar verdim.. Günlük okuma sayfamı arttırdım.. Sonra bir baktım.. Okuduğum sayfa sayısı arttıkça ruhum dinleniyor..
Hani fazla uyku aslında yorar ya..
Ama fazla okumak iyi geliyor be! :asigim:
"Derviş ve Ölüm" biraz kalınca bir kitap.. Ama hakkından gelirim.. gamyoncuiremsu
Bu arada bugün yeni bir kitaba başladım. Viki Myron dan DEWEY. Epey okudum şimdilik beklediğim tatta gidiyor ama bitirince yine paylaşırım sizinle...
"Kedi"
"Kütüphane"
Senin için, iki büyülü sözcük özenle bir araya getirilmiş sanki.. Keyifli bir okuma macerasına başladığından hiç şüphem yok..
Mezuniyet işlerin için de kolay gelsin.. Daha sonrasında artacak olan tempondan korkmadım değil.. vereliniortak İki arada bir derede, bir günde 100 sayfa okurken, müsait olduğunda sanırım günde bir kitap bitireceksin demektir.. Şimdi bile arada Günde bir kitap falan olursa liste diye bir şey kalmayabilir..
Ama bize de gün doğdu demektir.. Hızlı okuyan ve okudukları için dolu yorumlar yapan birisi ne de olsa bir hazine günümüz ortamında..
Bu arada bugün yeni bir kitaba başladım. Viki Myron dan DEWEY. Epey okudum şimdilik beklediğim tatta gidiyor ama bitirince yine paylaşırım sizinle... Aşağıda kitabın arkasındaki yazıyı aktarıyorum.
:asigim: Hisçim, Dewey şu anda raftan bana bakıyor. Henüz okumaya başladım, Ocak-Şubat gibi eski listemle yaptığım toplu kitap alımında garantiye aldığım kitaplardan kendisi sengözlerimebaksanab Gazetenin hafta sonu ekinde tanıtım yazısını okuyunca :asigim: tereddüt etmeden listeme eklemiştim. Kedi ve kütüphanenin bir arada olduğu bir kitabı bitirmeden rahat edemeyeceğimi çok iyi bildiğimden, o da evde olacağım bir hafta sonunu bekleyenlerden
Ama şimdi sen başlayınca, öne alasım geldi, hani hazır taze taze sıcak sıcak okumuş biri olacakken cokacimcoook alkisalkisalkis
Bende Charles Dickens-İki şehrin hikayesini okuyorum................
M.E.B.tavsiyeli 100 temel eser arasında bir roman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?