Okumakta Olduğunuz Kitap?

Phılıppa Gregory Boleyn Kızı herkeze tavsiye ediyorumm..biraz kalın bi kitap amaa elinizden düşüremiyosunuz

'' Başlı başına bir dünyadır aşk...Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde.'' Elif ŞAFAK____AŞK...kitabını yeni bitirdim ve herkese tavsiye ederim...

Bugün R.Kağan Kurt' un Evanjelizm kitabına başladım..

Phılıppa Gregory Boleyn Kızı herkeze tavsiye ediyorumm..biraz kalın bi kitap amaa elinizden düşüremiyosunuz

çok güzel bir kitaptır..
geçen yaz yazlıktayken okumuştum ve 3 günboyunca dünyayla ilişkim kesildi resmen :)
tarihi olayların bu şekilde masalsı anlatımlarını çok seviyorum..
osmanlı dönemine ait kitaplar var yine bu tarz , safiye sultan mesela..
bir hürrem masalı..
birkaç tane daha var adını hatırlayamadığım şimdi onlarda da aynı üslup kullanılmıştı..

Sophie Kinsella / Beni Hatırladın mı ? pazar günü trende gelirken bitirdim sonunu o kadar çok merak ettim ki 2 günde bitirdim kitabı zemuszemuszemuszemus
Cem Yılmaz Turan /Aşkın Sen Hali bu gün de bu kitaba baslıycam bırazdan hihoyyyt
bu bıttıkten sonrada Elif Şafak ın kitabını okıycam herkes cok begenmıs

ben de en son boleyn kızı nı okudum sonra da filmini izledim ama filmle kitap alakasızdı. kitabı ben de tavsiye ediyorum. çok sürükleiyici. şimdi devamı olan kraliçenin soytarısı var elimde, başlicam bu aralar inşallah ona da..

ızninle, senin "üçü bir arada" açılımını, kendim için köpek-kitap-kahve olarak değiştirmek istiyorum.. kaydirigubbakcemile2

Son cümlene de katılmamam mümkün değil.. Okuyan birileri hele hele de benim ilgimi çeken kitapları okuyan birileri aynı etkiyi bende de yapıyor..

Pazartesi günü daha fazla dayanamadım.. Bekleyenler rafta dizilirken, şimdiden 10 adet olmuş alınacaklar listesine daldım..Çok üzgünüm çoook
Onları da kaptım geldim rafa dizdim..
Elimdeki bitince (sanırım yarına bitmiş olur) bir bekleyenler, bir yeni alınanlardan şeklinde okuma günlerine devam edeceğim.. içim kıpır kıpır.. hihoyyyt

esim bana bir kitap almis..hep okumak isterdim ama bi türlü firsatim olmamisti,eski bi kitap...icinde ask ve italya oldugunu görünce begenirim düsüncesiyle almis sagolsun:asigim:
italyanca ask baskadir...:asigim:
ona basladim..cok güzel bakalim simdilik...

şu aralar Metros-Sadık Yemni okuyorum. Kalınca bir kitap (660 sayfa). Sadık Yemni bu sıralar ıhsan Oktay Anar'la birlikte favori yazarlarımdan. Esasında bir toparlasam her ikisi için de başlık açma niyetindeyim (yoksa tabi, araştırmadım henüz). Bence özellikle de fantastik (çok doğru bir tanımlama değil esasında ama tam tabiri bulamadım) türünden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken yazarlardan. Metros ise Sadık Yemni'nin tarzına sadık kaldığı ama mekan değiştirdiği bir kitap olmuş. Doğrusu onun ızmir'de geçen ve bizden daha fazla öğe içeren kitaplarını daha fazla sevmiştim.

Limon Ağacını okuyorum. Sandy Tolan

Bir Arap, Bir Yahudi ve Ortadoğu'nun Kalbi

Çok beğenerek okuyorum, tavsiye ederim

alacakaranlık serisinin 2. kitabını okuyorum...
1. kitaptan daha da güzel herkese bu seriyi okumalarını tavsiye ederim...
stephenıe kıng - yeniay

Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden=Bahar Özdemir

Sitemizin yazarı Püsküüt ...Okumaktan ayrı bir haz aldım. Sıkılmadan bir solukta bitmesini hiç istemeden bitirdim...Ona çok teşekkür ediyorum.

Bana kitabı arayıp bulan, yollayan Talinciğime ayrıca teşekkür ediyorum

Akıcı bir dille yazılmış, çok beğenerek okudum...Tavsiye ediyorum.

köpek-kitap-kahve : He bak o da olur no problem... yerimseniben

Bu alıp alıp getirme huyu bende de var diyorum ya aç gözlüyüm aç... Önce oku sonra al değil mi? Yok hali hazırda duracak ne olur ne olmaz... Stoklamam lazım illa... Hani belki sokağa çıkma yasağı sıkıyönetim filan yaparlar evde okunacak bişiler olsun boş durmayalım değil mi? delikafadulden

Maeve Binchy --bir dilek tut benim için --- adlı romanını okuyorm daha 100 sayfa falan okudum başları sıkıcıydı ama malum her kitapta oldğu gibi şimdi çok sewerk okuyorumm

Canan Tan_En Son Yürek Ölür..

Kesinlikle Tavsiye Ederim..

uğur koşar
hayat uzun bir rüya

bu kitabı 1 gecede hatta sadece 2 saatte filan bitirdim ben
gerçekten de bana çocukluğumun saflığıyla,içimdeki ben'le yüzleşmemi hatırlatan harika bir kitap oldu
kütüphanemde olmasından dolayı gurur duyduğum bir eser
okumanızı şiddetle tavsiye ederim
kişisel gelişime meraklı olanlara

yüreğime dokunmayı bana bir kez daha hatırlattığı için sevgili uğur koşar'a sonsuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…