- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
Phılıppa Gregory Boleyn Kızı herkeze tavsiye ediyorumm..biraz kalın bi kitap amaa elinizden düşüremiyosunuz
katre-i matem..
iskender pala..
Phılıppa Gregory Boleyn Kızı herkeze tavsiye ediyorumm..biraz kalın bi kitap amaa elinizden düşüremiyosunuz
Evet iki büyülü sözcük gerçekten... Keyifli gidiyor o yüzden... Zaten kedi ve kitap birbirine iki yakışan nesne... He bir de kahve koyarız arayaüçü bir arada kaydirigubbakcemile3
Evet yoğunluk bitince kuş gibi hafifim zaten araya tatil giriyor epey bir süre... Artık bol bol hobilerime zaman ayırabilirim.. Yaşasın :sm_cool: Zaten listeler kabarık ama her gün bir şeyler ekleniyor belki tempom artarsa yetişebilirim... :Saruboceq:
Okuyan birileri olduğu zaman en önemlisi de teşvik oluyor ya sen de okumak için yanıp tutuşuyorsun... yerimseniben
İzninle, senin "üçü bir arada" açılımını, kendim için köpek-kitap-kahve olarak değiştirmek istiyorum.. kaydirigubbakcemile2
Son cümlene de katılmamam mümkün değil.. Okuyan birileri hele hele de benim ilgimi çeken kitapları okuyan birileri aynı etkiyi bende de yapıyor..
Pazartesi günü daha fazla dayanamadım.. Bekleyenler rafta dizilirken, şimdiden 10 adet olmuş alınacaklar listesine daldım..Çok üzgünüm çoook
Onları da kaptım geldim rafa dizdim..
Elimdeki bitince (sanırım yarına bitmiş olur) bir bekleyenler, bir yeni alınanlardan şeklinde okuma günlerine devam edeceğim.. içim kıpır kıpır.. hihoyyyt
Canan Tan_En Son Yürek Ölür..
Kesinlikle Tavsiye Ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?