Evet var. 32 ne ki? Benim zamanımda sınıfımda 56 yaşında olan vardı. Ayrıca o sene 66 yaşında biri hukuktan mezun oldu.
Yani olur, olmaz diye bir şey yok. Siz o çevreye bakmayın. Yarın bir gün avukat olduğunuzda size gelecek o çevre.
Neden olmasin kuzenimin esi evli iki cocuklu iken egitim fakultesi okuyup 38 yasinda ogretmen oldu
Okunur neden okunmasin ama meslegi yapmayip sadece hobi icin okuyanlara karsiyim.Baskasinin haklarini ihlal gibi geliyor bana.
32 ne ki gayet gençsiniz
Çocuklar okuldayken rahatça çalışırsınız
Etrafınızdan kimseye bir şey söylemeyin valla ya haset ya dedikodu. Elalemden kem gözden laftan sözden başka bir şey gelmiyor. Kendileri yapamazlar üstüne de nazar değdirirler
ben varım ikinci üniversitemi okuyorum hem de çalışıyorum
çoluk çocuk da mevcut
hedef edinin çalışın ama tüm hayatınızı da ona bağlamayın
DGS ile geçiş zorlaştı zira
Sayısal cikisliyim..matematik ve türkçe en sevdiğim iki ders..su adalet bitsin dgs yi yaparim Allahım izniyle..dgs nin tek zorluğu rakiplerimin iyi oluşu..cunku artık öğretmen doktor herkes adaletle hukuka geçmenin peşinde.. bakalım hayirlisi..nasipte varsa olur insallah
Okunur neden okunmasin ama meslegi yapmayip sadece hobi icin okuyanlara karsiyim.Baskasinin haklarini ihlal gibi geliyor bana.
Calisirken okuyanlara sozum yok ikinci ucuncu bir diploma isiyle alakasiz bile olsa daima iyidir maas olsun yukselmek olsun.Benim soyledigim evde asla calismayi dusunmeyip okuyanlara.bunu ben de düşünmüştüm geçen sene tercih yaparken
sonra okula bir gittim ki
sınıftan bir çok kişi daha okul başlamadan okulu bıraktı
18 yaşındakiler bunu yapanlar bilemedik, ailem yazdırdı vs vs gibi gerekçeler
ben henüz bırakmadım bazı derslerim kaldı ama yine de yoğunluğuma rağmen bir kısım dersin sınavına vs giriyorum
O zaman super 32 yas hic gec degil kazanirsan bu konuya yazarsin Insallah.Hobi değil benimki..ailede hukukcu çok kişi var..birde yapabilecegim bir meslek..is imkanımda var..cocuklar büyüdükçe bir boşluk oluştu..niye evde pinekleyeceksin keeping deyip giriştim bu ise..alnimin akıyla çıkarım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?