Okumanın yaşı olur mu?

o zaman bir tüyo

mantık soruları çokkkkkk önemli

mantık sorularına gömülün

zaman kaybetmeden onları geçince çok rahat edersiniz

Tesekkur ederim..1.sinifin finali kaldi..onuda vereyim yazın full konuları bitireceğim.. sonra 2.sinifla birlikte soru cozmek niyetindeyim..yazi iyi degerlendirmem lazim..liseden mezun olalı 14 yıl oldu..konulari bir elden geçireyim sonra sadece soru çözeceğim insallah

evet çok acı

hepsi bana öcü gibi baktı

zira şu an okuduğum bölümden çok daha forslu bir bölüm mezunuyum ve bu işi yapıyorum

kadın deli mi ne dediler

hocalar bakın bölümünüz kıymetli imiş vs dedi zira birkaç tane daha var ikinci üniversitesi olan

İnsanın içini karartıyorlar yahu
Valla tüm motivasyonu öldürüyorlar
Boşverin söylemezsiniz olur biter

ben 18 yıl sonra LYS ile üniversite kazandım

bölümüme 4. olarak girdim ki büyük şehirde bir bölüm puanı da yüksek sayılır

çalışınca olur

ben hiç din kültürü felsefe psikoloji bilemeden bu bölüme girdim

yani o konular bizim zamanımızda sınavda müfredatta yoktu hatta edebiyat konuları da yoktu bir kızım matematiği de unutmuşum formül vs vs

ama hiç çalışamdan bu kadar oldu diyorum

:)
Bolumu merak ettim acikcasi.

azminizi tebrik ediyorum..bir işi başarmak insanın kendine olan guvenini arttırıyor..ne güzel 18 yıl sonra böyle bir ise girismek..basarilariniz daim olsun

Neden olmasin kuzenimin esi evli iki cocuklu iken egitim fakultesi okuyup 38 yasinda ogretmen oldu
ben de yapacagım bunu insallah bu sene ygs ye gırdım ve lys ye de gırecegım
cocugum var 6 yasında o da okula başlayacak onu da dusunuyorum cunku ben çalışıyorum ve okulu kazanırsam ısı de bırakmadan ıkıncı ogretım okumak ıstıyorum nasıl olur bılmem
kımse bılmıyor kazanırsam soyleyecegım sımdılık sadece esım bılıyor
ıngılızce dıl ve edebıyat kazanmak ve sonrada formasyonla ogretmen olmak ıstıyorum
yasım 31
keping insallah sız de yaparsını
ben cocugumu dusunuyorum annem bakıyor ama o ders calıstıramaz ıkıncı ogretım eve cok mu gec gelıırm acaba nasıl olur falan dıe dusunuyorum gercı kazanmıs degılım ama dusunuyoru
bakalım lys ye de gırınce puanım ne olacak

Anlıyorum sizi..benim rahatlığım hukukta devam zorunlulugu yok..sizinkinde vardır.. cocugunuz için kaygılanmayın.. okulda iyi bir eğitim alacaktır şüphesiz.. sizde haftasonları güzel bir tekrar yaptirirsiniz..benimde okula baslayacak oğlum var..ben adaletin derslerine calisirken anne ne zaman avukat olacaksın diyor..hatta geçen anasınıfında öğretmen anne baba mesleklerini sormuş..babam doktor annem avukat olmaya çalışıyor demiş.. bu lafın üstüne acaip gaza geldim desem yeridir..siz kazanin insallah herşey herkes bu yolda size yardım edecektir

evet bende devam zorunlulgu olur
ben calısıyorum
aldıgım para cok cazıp degıl bırakılamayacak bır para degıl ama ıyı kotu bızı ıdare edıyor
bırde ben 9 -4 calısıyorum hafta sonu calısmıyorum ısım de rahat o yuzden okulla goturulecek bır ıs bırakmak ıstemıyorum
bırde hanı sımdı 2 seneyı gectı burada calısıyorum bırden ben okula gıdecegım deyıp işi bırakmam daha buyuk spekülasyona neden olur ama calısırken okumam goze batmaz gıbı gelıyor

işte cocugu dusunuyorum cunku sımdı bıle hayatım cok zor
ısım anneme yakın ben hafta ıcı annemde kalıyorum cunku cocugum anaokuluna gıdıyor ama annemden servısle gıdıyor kendı evımızden saatler uymadı cocuga annem bakıyor yanı esım evde yalnız hafta ıcı hafta sonuda ben cumadan cocugu alıp evıme gıdıyorum pazar aksamdan tekrar anneme gelıyoruz ertesı gun ıs okul var dıye
yanı suan bıle cok zor ne yapacagımız bellı degıl 2 senedır boyleyız ve bu sene okula nereye yazdıracagımı bıle bılemez haldeyız , kendı evımzıın orda yazdırsak cocugu kım okula getırıp goturecek annemın orda yazdırsak ben yıne bole esımden ayrı gayrı devam olacak
bu sıkıntıların içinde soyleyemedım kımseye
ama ıcımde kaldı ıngılızce ogretmenı olmak hergun mutsuzum boyle de
bu seneler son sansım omur boyu mutsuz olabılırım yoksa
öle işte bakınca sizin işiniz daha kolay gıbı geldı

keping benım bu konu ile ilgili konum vardı
ama kimse bana olumlu yaklaşmadı herkes sacma buldu
sizi en azından yüreklendiriyorlar :)
belkıde siz aöf de oldugunuz ıcın ben okula gıdecegım dedıgım ıcın

esım de dahil saçma buluyor bılıyorum ama eşim bir şey demiyor içten içe öle düşünddüğünü biliyourum
31 yasına girdim daha bır kaç gun önce
bu sene kazansam ve sene kaybetmeden bıtırsem 35 olur yasım ve atanma meselesı var hatta sımdı atandıgın yerden 6 sene tayın ısteyememe olayları cıktı sagolsun brdakı arkadaslar onu da hatırlattılar :)
ben cok dusundum 6 sene olayı tabıkı benım ıcın kötü ama devran olur dönr birşey olur dıye dusunuyorum , sonucta kimlerin devranı dönmedi ki ? bir zamanlar en iyi olanlar şimdi sürünmüyorlar mı ? ya da kötü olanlar şimdi devranları döndü sefa sürmüyorlar mı ?
bunları şimdilik unutmak istiyorum
yaş meselesini de söyle düşündüm yanı seneler zaten geçiyor
eğer ömrüm varsa yaşayacak , ben okusam da 35 yaşına geleceğim okumasam da 35 yaşıma geleceğim

yani senelerdir cesaret edemediğim şeyi bu sene gözümü kararttım
ygs ye gırdım puanım fena degıl dıyorlar lys de cok etkıleycek %60 ı alınıyor bakalım lys ne olacak

Evliyim ,2 çocuğum var ,üniversite öğrencisiyim. .kolay mı ? Fazlaca zor ama çok güzel ,değer yani bu zorluğa ..sabahlara kadar ağladığımı bilirim ama başka kimse bilmez çünkü yeni güne büyük umutlarla başlarım ..bu arada 29 yaşına girdim .çevre hiç de umrumda değil ..sıkıysa birşey desinler de duyursunlar :))) herkes çok takdir ediyor .çocuklarımın biri miz miz diğeri çok yaramaz ..gördükçe dua ediyorlar ,sen bunun da üstesinden gelirsin daughter ,diyorlar ,moral oluyor ..sen de kimseye bakma ..istiyorsan yap ..sadece bu konuda değil her konuda çevre baskısına izin verme ,umursama ..ben inanıyorum ,hukuk kazanacak ve çok da güzel okuyacaksın ...

Bizim sinifta 60 yasinda master yapan teyzeler amcalar vardi su an bask bir egitim aliyorum yine var 50-60 yas grubu. Rahat ol yaparsin. Cevren cekemiyor. Esin de biraz ilgilensin cocuklari disari falan cikarsin sen calisirken

Oncelikle sizin gibi anneleri ayakta alkışlamak istiyorum. o çevredeki cahil cuhela tipler hukuk mezunu olduğunda dalga geçebilecek mi bakalım. kimseyi dinlemeyin okumanın öğrenmenin yaşı olmaz. seneye umarım hukuk fakültesine girdim mesajınızı görürüz.

bir tanıdık bayan evlendıkten sonra tıp fak kazanıyor ve şimdi dr
boyuncada çocukları varken yapıyor bunu ,

sen herkesin alaycı tavrını boşver onlar kıskançlık bakışları aslında ,

bende bekardım ama 30 yaşında üniv. gittim , başarı belgesiyle bitirdim.

32 bnce buyuk yas degil benide cok yadirgadilar mesela yasim yirmilerde fakat bolumun biri bitti digerini okuyorm simdi bi kresde de ogretmenlik yapiyorum cocugumda var ha zor mu zor tabiki ama sirf insanlara bazi seyleri ispatlamak icin oldum hirs da yaptim cocuk engel olmuyormus gozun kararinca sende yapabilirsin ben bas3n cocugu is cikisi parka goturuyorum o kumla falan oynarken bi saate yakin telefondan ders calisiyorum:) bazi seyler zor ama imkansiz deilll hic korkma

yazayım..
ben 1. sınıfa başladığımda ilkokul mezunuydu annem. 1. sınıfı bitirdiğim yaz ortaokul'u bitirdi tek sınavla..
liseye başladı.. ben 4. sınıfı bitirdiğimde liseyi bitirmişti açıktan uzatmadı hic yani 3 senede bitirdi. o sene kardeşim bebek diye üni sınavına girmedi 1 yıl sonra girdi, örgün bazı bölümler tutmasına rağmen aöf 2 yıllık bir bölüm okudu.. ben ilkoğretimi bitirdiğimde önlisans mezunuydu.
lisedeyken ücretli öğretmenlik yaptı..
şimdi yine aöf'de 4 yıllık bir bölüm okuyor.. onu tercih ettiğinde de ist üni 2. öğretim hukuk tutuyordu sıralaması.

Canım benim Allah kimseye yapamayacağı işi aklına getirmezmiş.. yapabileceğine inandigin için bu yollardan geçiyorsun.bu yolda önüne çok taşlar kayalar çıkacak.. sen bunları kendine merdiven yapıp tırmanacaksın zirveye..insallah herşey gönlünce olur..sen yapman gerekeni yap..ona buna yaşa felan takılıp kiymetli zamanini kaybetme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…