o zaman bir tüyo
mantık soruları çokkkkkk önemli
mantık sorularına gömülün
zaman kaybetmeden onları geçince çok rahat edersiniz
Calisirken okuyanlara sozum yok ikinci ucuncu bir diploma isiyle alakasiz bile olsa daima iyidir maas olsun yukselmek olsun.Benim soyledigim evde asla calismayi dusunmeyip okuyanlara.
Gencler adinada uzuldum malesef ulkemizde puana gore tercih ediliyor universiteler bolumler.
Aynen doğru söylüyorsunuz.. yapabileceğimi bildikleri için sürekli bir karamsarlık sergiliyorlar..nazara bende inanırım..eşim doktor,şimdi benim hukukçu olmamı bunyeleri kaldirmayabilir..herseye inat insallah olur..
Tesekkur ederim..1.sinifin finali kaldi..onuda vereyim yazın full konuları bitireceğim.. sonra 2.sinifla birlikte soru cozmek niyetindeyim..yazi iyi degerlendirmem lazim..liseden mezun olalı 14 yıl oldu..konulari bir elden geçireyim sonra sadece soru çözeceğim insallah
:)evet çok acı
hepsi bana öcü gibi baktı
zira şu an okuduğum bölümden çok daha forslu bir bölüm mezunuyum ve bu işi yapıyorum
kadın deli mi ne dediler
hocalar bakın bölümünüz kıymetli imiş vs dedi zira birkaç tane daha var ikinci üniversitesi olan
Kesinlikle yazarım.. bu öyle birseyki..okumak isteyipte etrafin baskisiyla şevki kırılanlar,çoluk cocuktan zorlanip vazgeçenler var..insallah kazanırsam buraya yazip örnek olmak isterimO zaman super 32 yas hic gec degil kazanirsan bu konuya yazarsin Insallah.
ben 18 yıl sonra LYS ile üniversite kazandım
bölümüme 4. olarak girdim ki büyük şehirde bir bölüm puanı da yüksek sayılır
çalışınca olur
ben hiç din kültürü felsefe psikoloji bilemeden bu bölüme girdim
yani o konular bizim zamanımızda sınavda müfredatta yoktu hatta edebiyat konuları da yoktu bir kızım matematiği de unutmuşum formül vs vs
ama hiç çalışamdan bu kadar oldu diyorum
ben de yapacagım bunu insallah bu sene ygs ye gırdım ve lys ye de gırecegımNeden olmasin kuzenimin esi evli iki cocuklu iken egitim fakultesi okuyup 38 yasinda ogretmen oldu
ben de yapacagım bunu insallah bu sene ygs ye gırdım ve lys ye de gırecegım
cocugum var 6 yasında o da okula başlayacak onu da dusunuyorum cunku ben çalışıyorum ve okulu kazanırsam ısı de bırakmadan ıkıncı ogretım okumak ıstıyorum nasıl olur bılmem
kımse bılmıyor kazanırsam soyleyecegım sımdılık sadece esım bılıyor
ıngılızce dıl ve edebıyat kazanmak ve sonrada formasyonla ogretmen olmak ıstıyorum
yasım 31
keping insallah sız de yaparsını
ben cocugumu dusunuyorum annem bakıyor ama o ders calıstıramaz ıkıncı ogretım eve cok mu gec gelıırm acaba nasıl olur falan dıe dusunuyorum gercı kazanmıs degılım ama dusunuyoru
bakalım lys ye de gırınce puanım ne olacak
evet bende devam zorunlulgu olurAnlıyorum sizi..benim rahatlığım hukukta devam zorunlulugu yok..sizinkinde vardır.. cocugunuz için kaygılanmayın.. okulda iyi bir eğitim alacaktır şüphesiz.. sizde haftasonları güzel bir tekrar yaptirirsiniz..benimde okula baslayacak oğlum var..ben adaletin derslerine calisirken anne ne zaman avukat olacaksın diyor..hatta geçen anasınıfında öğretmen anne baba mesleklerini sormuş..babam doktor annem avukat olmaya çalışıyor demiş.. bu lafın üstüne acaip gaza geldim desem yeridir..siz kazanin insallah herşey herkes bu yolda size yardım edecektir
Evliyim ,2 çocuğum var ,üniversite öğrencisiyim. .kolay mı ? Fazlaca zor ama çok güzel ,değer yani bu zorluğa ..sabahlara kadar ağladığımı bilirim ama başka kimse bilmez çünkü yeni güne büyük umutlarla başlarım ..bu arada 29 yaşına girdim .çevre hiç de umrumda değil ..sıkıysa birşey desinler de duyursunlar :))) herkes çok takdir ediyor .çocuklarımın biri miz miz diğeri çok yaramaz ..gördükçe dua ediyorlar ,sen bunun da üstesinden gelirsin daughter ,diyorlar ,moral oluyor ..sen de kimseye bakma ..istiyorsan yap ..sadece bu konuda değil her konuda çevre baskısına izin verme ,umursama ..ben inanıyorum ,hukuk kazanacak ve çok da güzel okuyacaksın ...Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
eşimden baska kimsem yok yanimda
Oncelikle sizin gibi anneleri ayakta alkışlamak istiyorum. o çevredeki cahil cuhela tipler hukuk mezunu olduğunda dalga geçebilecek mi bakalım. kimseyi dinlemeyin okumanın öğrenmenin yaşı olmaz. seneye umarım hukuk fakültesine girdim mesajınızı görürüz.Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
keping benım bu konu ile ilgili konum vardı
ama kimse bana olumlu yaklaşmadı herkes sacma buldu
sizi en azından yüreklendiriyorlar :)
belkıde siz aöf de oldugunuz ıcın ben okula gıdecegım dedıgım ıcın
esım de dahil saçma buluyor bılıyorum ama eşim bir şey demiyor içten içe öle düşünddüğünü biliyourum
31 yasına girdim daha bır kaç gun önce
bu sene kazansam ve sene kaybetmeden bıtırsem 35 olur yasım ve atanma meselesı var hatta sımdı atandıgın yerden 6 sene tayın ısteyememe olayları cıktı sagolsun brdakı arkadaslar onu da hatırlattılar :)
ben cok dusundum 6 sene olayı tabıkı benım ıcın kötü ama devran olur dönr birşey olur dıye dusunuyorum , sonucta kimlerin devranı dönmedi ki ? bir zamanlar en iyi olanlar şimdi sürünmüyorlar mı ? ya da kötü olanlar şimdi devranları döndü sefa sürmüyorlar mı ?
bunları şimdilik unutmak istiyorum
yaş meselesini de söyle düşündüm yanı seneler zaten geçiyor
eğer ömrüm varsa yaşayacak , ben okusam da 35 yaşına geleceğim okumasam da 35 yaşıma geleceğim
yani senelerdir cesaret edemediğim şeyi bu sene gözümü kararttım
ygs ye gırdım puanım fena degıl dıyorlar lys de cok etkıleycek %60 ı alınıyor bakalım lys ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?