- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Helal olsun sana o bakışları boşver çünkü insanlar mal tobe tobe ya oku tabi çok taktir ettim seni maşallah sanaSelam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
Helal olsun sana o bakışları boşver çünkü insanlar mal tobe tobe ya oku tabi çok taktir ettim seni maşallah sana
32 nedir ki? Ben çok gurur duyuyorum sizin gibi kadınlarla. Bastırkeping :)
ALLAH KİRPİ İYİLİĞİNİ BİR KEZ DAHA VERSİNBizim sinifta 60 yasinda master yapan teyzeler amcalar vardi su an bask bir egitim aliyorum yine var 50-60 yas grubu. Rahat ol yaparsin. Cevren cekemiyor. Esin de biraz ilgilensin cocuklari disari falan cikarsin sen calisirken
Helal olsun sana maşallah sana tuhaf bakan gözlere de Sen tuhaf bak ayyy siz okumuyor musun Falan değil hiç bir zaman pes etme lütfen tamam mı tatlım sıkıldıkça yaz asla vazgecmeSağol canım.. inan bana su 1 yılda ne zorluklar çektim.. gecen sene annem vefat etti..ben evlenene kadar annemin her türlü ihtiyacini gördüğüm için okuma fırsatım olmadi..iyiki olmamış iyiki okumamisim.. anacigimin sağ koluydum..icim cok rahat yani..kardeslerim hep avukat öğretmen oldular.. neyse annemin vefatindan 2 ay sonra ygsye girdim..oturup konu calismis degilim..14 yil once olan bilgimle girdim..puanlar almis basini gitmis..adalet yazdim ama gelmedi..birde ek tercihten deneyeyim dedim ve geldi.. sanki hersey benim disimda gerceklesiyordu..bir guc vardi..icimden bir ses bu olanlarin annem sayesinde oldugunu soyluyordu..okumak yerine anneme bakmayi tercih etmistim zamaninda..neyse sonra aofun sinavlari basladi..sınav merkezi oturduğum yere 2 saat uzaklıkta.. kışın kardan dolayi 4 saate cikiyor bu uzaklik..yeri geldi birgün öncesinden öğretmenevinde gidip kaldım.. yeri geldi karda kışta otobüs ucuruma sürüklendi.. sınavdan 1 gün önce cocuklarimin yemegini yapipta gidiyorum..hele ders çalışmak işkence oluyor bazen..eşim doktor sürekli nöbet halinde..cocuklar evde durmuyor ya kavga ya bitmek tükenmek bilmeyen istekleri..es dost akraba desen kimsemiz yok çünkü mecburi hizmetteyiz..simdi 1.sinifin son final sınavı kaldi..cocuklari uyutup calisiyorum gücüm bitene uykum gelene kadar..
Biliyorum seneye buraya kızlar kazandım yazacağım insallah..seneye kadar yine zorluklar olacak ama biliyorum annemin bir gücü var üstümde Allahın izniyle..benimkide böyle bir hikaye..zamaninda okumadım diye üzülmedim.. çünkü birşey olmuyorsa ya hakkımda hayirlisi böyledir yada daha iyi olacağı içindir dedim..
Bence yaparsın,gazeteye cıkmıştı,bir çaycı,sanırım senin yaşlarında hatta daha fazlaydı.Kendini küçük gören bir avukata kızmış,sınava girerek hukuk kazanmış.Başarıyla bitirerek o avukatın karşısına büro açmış.Yaparsın bence.Kazanınca buraya.yine yaz,sevincini paylaşalım.Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Ben 26 yaşında açık liseye başladım.abimler teyze olmuşsun bu saatten sonra okusan ne okumasan ne olur.lise bitti üniversiteye hazırlandım babam boşuna masraf etme okuyup ne olacan dedi.ben tezgahtarlık yaparak kendi paramla okumaya çalışmama rağmen babam engel olmaya çalıştı kendi paramı bana kiymadi.simdi 32 yaşındayım 2 önlisans bir lisans bitirdim bu süre içind e.dgs ye hazırlanıyorum Allah nasip ederse hukuka geçiş yapmak istiyorum.simdi babam kimi görse benim üzerinden hava atıyor.3 üniversite bitirdi koca dosyayla sertifikası belgesi gitmediği kurs kalmadı diyor şuan asgari ücretle özelde çalışıyorum ama her yerde diplamamin olması karşıma çıkıyor faydasini görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?