- Konu Sahibi evarologlu
-
Üzülme canım konu sahibi haksız çıkınca çekip gitti, cevap bile vermedi. Biz burda tartıştığımızla kalıyoruz.Ben evli değilim ve 22 yaşındayım.Sadece düşünerek yazdım bunları yaşadığım için değil.Aynı şekilde ben davranamazdım.Evime karısılmasını bende ıstemem bunu söylemesi felan yanlış değil.Kendi evi ve istedigi gibi yaşamak hakkı.Fakat bayanın tüm anlattıkları hep yaşam tarzlarıyla ilgili.Yoksa kayınvalidesinden yana kötü bir duruma maruz kalmamış.Bende o nedenle biraz kırıcı olduğunu dile getirdim.Sonuçta orası oğlunun evi ve gelmek istediği halde içeri alınmaması çok çok yanlış.Ben kesinlikle böyle düşünüyorum
Öyle söylemeyin gerçekten görülmüyor ben 3 sene flört ettim ve bu kadar fark olacağını tahmin etmemiştim,
bir de insan okuldan mezun oluyor çalışıyor ayakları yere basıyor o kadar karışacaklarını tahmin edemiyorsun,
ben hep derim benim eşimle kurduğum hayallerde ailesi ve akrabaları yoktu diye.
En basitinden zaten herşeyi kendimiz yapıyoruz, öyle bilezik altın istemiyoruz, düğünü kendimiz yapıyoruz,
bir bakıyorsun hayatında ilk defa gördüğün bir akrabası yapacağın şeye karışıyor o zaman fıttırıyorsun tabi.
Ayrıca içlerine girmeden kültür farkını anlamak zor, anlasan da nişanlanmışsın ayrılıyorsun niye diye soruyorlar aramızda kültür farkı var o yüzden saçma geliyor o yüzden insan sabrediyor.
kimse hayatina mudahele edilsin istemez tabiki.
ama kultur farkindan bahsedilirken okumamislik,yemek yeme bicimleri soz konusuysa bunlar zaten onceden farkedilebilecek seyler.
kızlar başka bir şehire evlendim daha 20 günlük evliyim ama 3ay önce geldim iş değişikliği için.ailelerimiz arasında çok kültür farkı var yaşam tarzlarımızda çok farklı kayınvalidem de çok düşüncesiz ve cahil bir kadın ondan mesafeme koydum ki çalışmam benim için çok büyük avantaj sürekli görüşemiyoruz bir hafta sonu sadece gittiğimdede 2,3 saat oturup kalkıyorum ,daha evliliğim 15.günüydü bir davete gitmiştik hep birlikte eşim yoktu akşam dönüşte beni eve bırkatılar pazar günüydü saat 10 olmuş ve sabah erken kalkıp işe gidicem o gün gezmeye gititğim içinde çamaşır ve ütülerimi geceye bırakmıştım,ben arabadan indim evime çıkıcam herkeze iyi akşamalr dedim kayınvalidem eeeee sana çıkmıcakmıyız dedi,ben de hiç düşünmeden kusura bakmayın evde işim çamaşır ütüm var ,yarın sabahta işe gidcemdedim tavrımı koydum,ayıp olmuştur belki ama kendisi düşünmesii lazımdı,sonraki hafta sonu yani bu pazar günüde genede bir davete gittik dönüşte eşim annesine dediki anne istersen bizde kal ve biz daha 20 günlük yeni evliyiz ben o an çok bozuldum birşey demedim kayınvalidemde siz sabah işe gideceksiniz dedi ben bunu değilde daha yeni evlisiniz ne işiniz var benim ilerde tabiki gelirim demesini beklerdim , benim ailem rahatsız olmayalım diye akşamları tel açmıyorlar,annem gelmek isityor ama eylül olsun daha yenisiniz diye düşünürken kayınvalidem düşünmüyor bende hemen eve gititğim gibi annemi aradım ve geliyorsun dedim demekki evliliğimiz bu pozisyona gelmiş hemen geliyorsun dedim annemde gene olmaz ayıp olur dedim temmuzda olsun bari dedi ama gerçekten çokmu büyütüyorum çok sinir oldum
siniflandirmayi yapan hep bol kulturlu insanlardir
bol kültürlü insanlar değil bol kültürlü olduğunu sanan insanlardır bence
bu tip insanlar görünmeyen bilinmeyen bi kulubun üyeleri gibidir zaten, onlar süper diğerleri tü kaka, onu yansıtırlar pek kimsenin umrunda olmasada
başlık sahibi arkadaş için demiyorum yanlış anlaşılmasın genel bi yorumdu bu
bol kültürlü insanlar değil bol kültürlü olduğunu sanan insanlardır bence
bu tip insanlar görünmeyen bilinmeyen bi kulubun üyeleri gibidir zaten, onlar süper diğerleri tü kaka, onu yansıtırlar pek kimsenin umrunda olmasada
başlık sahibi arkadaş için demiyorum yanlış anlaşılmasın genel bi yorumdu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?