öldürmek istiyorum onu...

Dostlar boyle kotu gunlerde beraber olmalı canım ama gercekten laf olsun dıye soylemıyorum.. Giderim eger yagmur ısterse.. Ihanet bu ya ne kadar zor dakıkalar gecırıyordur suan ..kıı hıc bunu haketmeyen melek gıbı bı kıza ..

İşte anlamadığım nokta da bu zaten..
Adam seni istemiyorum git bu evden diyor.Ailemi arıyor,abimi arıyor..Çantamı alıp çkıyorum.Davayı açıyorum..Sonra kapıda yatmalar,çıldırmalar,öldürürümler,araya ünlü işadamlarını,siyasetçilerini sokmalar başlıyor..Kafamı kesip sokaklarda süründürseler de boşanmam diyor.Ya manyak mısın be adam? Hani beni istemiyordun? Hani bu evlilik bitmişti? Aileme haber vererek iyi b.k yediğini mi zannettin.Bak def ettim seni hayatımdan.Allah razı olsun iyi ki ortalığa saçtı sorunlarımızı.Yoksa ben hala saklamaya ve kahrolmaya devam edecektim :)

bence sen anneni düşünme çünkü akla zarar bir mantığın var
bencede......
annesine değer veren evlatlar annesini alır yanına kardeşiyle. babasından ayrılır. bir ev tutarlar ,anne kız kardeş çalışırlar o anneye o acıyı yaşatmadan güzel, mutlu bir hayat sağlarlar. ve o annen bir gün tekrar yuva kurmak istediğinde ona destek olurlar.

herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir

Ben de anneyim hem de ıkı cocuğum var genç yaşta aldatıldım ve boşandım .Çocuklarım küçük sayılır ama büyük de olsalar benim hayatıma karışamazlar .Bu demek değil ki ben onları mağdur ederim asla .Her zaman yanlarındayım,başlarındayım benim için dunyanın en önemli varlıkları onlar her anne gibi..Ancak sizin bu düşünceniz çok büyük bir haksızlık anneniz 41 yaşında genç sayılır hala ..Siz nasıl onun hayatına karışabilirsiniz ?Tekrar evlenmek kötü bir şeymidir ?Annenizin mutlu olmaya hakkı yok mu?

saol bitanemmmmmmmmmm sizlerde ölesiniz siz olmasanız zaten kendi kendime konuşur büyük bir ihtimallede aglayamadığım anlatamadığım için patlardır sinir krizi falan geçirirdim iyiki varsınız

Şurda o kadar aldatma hikayesi okudum ama sizinkinden çok etkilendim belki de eşinizin pişkinliği yüzünden
Ben İzmirdeyim arkadaşım bir şeye ihtiyacın olursa yardıma hazırım

şurda o kadar aldatma hikayesi okudum ama sizinkinden çok etkilendim belki de eşinizin pişkinliği yüzünden
ben izmirdeyim arkadaşım bir şeye ihtiyacın olursa yardıma hazırım
saol canım sölemen yeterli
pişkin ki nasıl
ya en ufak bir tartışmamız bile yok son bir aydır okadar iyiydikki anlatam sana
niye bu erkekleraldatır
burda bir arkadaşım var erkek onda sordum
abi neden aldatırsınız
ben brokoliyi çok severim ama her gün her gün bıktıtır bi süre ara verip bi de çileki pasta yeyim derim ama brokoli ilkimdir ondan vazgeçemem ama pastada caziptir arada yerim dedi bunu diyen adam karısına tapıyor o aryınca esas duruşa geçiyo düşünün

tekrar evlenilince ikinci koca ille kadının çocuklarına sapıkça yaklaşacak diye bi kaidemi var nice adamlar var babadan çok babalık yapan, Yekta arkadaşımıza en büyük kötülüğü babası zaten yapmış insanlara olan güvenini sökmüş kalbinden babana bile güvenmiceksin lafının canlı örneği olmuş, bal böceği ile evlenecek ve içten içe hep şüphe duyacak

babanın gayriresmi dost hayatları normal ama annen resmi bi evlilik yapsa olmaz, kız çocuğusun bide, babanla aran nasıl

Yazdıklarımı iyi okusaydınız söylemek istediklerimi anlardınız ben ne babamın yaptığına doğru dedim nede burdaki bayanın eşini takdir ettim.Hepsi yanlış o onların karaktersizlikleri bekara karı boşamak kolay die bir söz vardır boşuna söylenilmedi bu söz.Ben bir kız çocuğuyum yabancı bir erkekle aynı ortamda bulunamam ve baba demem sizin mideniz kaldırırsa bilemem.Aynı ortamda yaşıyacam ben o evde soyunacam duş alıcım ve aynı evde yabancı bir erkek olacak ben kabul etmiyorm size rahat gelebilir bana gelemez.Kimi zaman o adamla yanlız kalacağım babaya güvenilmiyor elin adamınamı güvenecem.Cinayetler oluyor baba kıza tecavüz etmiş vs. Eğer bu bayanın çocuğu olmasaydı boşanır evlenirdi yada benim annemde ama ortada çocuk var ayrıca boşanma sorası çocuk psikojisi çocuğun hayatını etkileyecek..He diğer bir konuya gelince ben eşini kazanmalısın derken git eşine yalvar demedim.Tabikide ona suçunu söyleyecek cezasını çekecek ama bu ceza boşanma olmamalı bu ceza her iki tarafa patlar bunu öyle yapmalıki eşi pişman olmalı eşinin değerini anlamalı ki eşi ilgisiz değil kendisine karşı sevgisi var oyüzden eşinin pişman olması daha kolay bu şekilde kazanmalı dedim siz söylemek istediklerimi çarpıttınız biz sevgiyide görmedik ayrıca banim babam normal biri olmadığı için onunla oturup normal konuşulmuyor o bulaşmış bir şekilde kopamıyor.Şuan dönse evine eşine bağlı olsa annemde bizde affeder yani ister annem kadınlar yumuşak kalplidir.Allah o şekilde yarattı.

Hiç çekinme cidden avukata ihtiyacın olur, kalıcak yer lazım olur bişey olur
Zaten bunlar hep yediği haltları kapatmak için
O brokoliyi tıpa niyetine takıcaksın bi tarafına...

onlarida alin!!! Facetede adini biliyosunuz, sifreyı kirmayi deneyin, dogumtarihi, tuttugu takim, soyisim falan...
face adını biliyorum ama hotmailini bilmiyorum eskisinden alamaz bir daha çünkü bilsem kırardım

hiç çekinme cidden avukata ihtiyacın olur, kalıcak yer lazım olur bişey olur
Zaten bunlar hep yediği haltları kapatmak için
O brokoliyi tıpa niyetine takıcaksın bi tarafına...
güldürdün beni canım çok saol

valla bende brokoliyi severim ama arada bir de canım çikolatalı pasta ister e napayım yani bu durumda? namus sadece kadına ait bi kavram mı? adama bak ya bu erkeklerin harbiden beyni ufak!

Eşiniz sizin herşeyi farkettiğinizi anlayıp tüm delilleri yok edebilir bence zor da olsa rol yapın arayın hemen eşinizi müsait değildim soğuk değilim herşey yolunda filan deyin ve delilleri toplayın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…