Ayy canım yaaa ne güzel kalpli bi forumdayız şuan. Birbrmzi tanımasakta yürekten en saf şekilde birbrmze destek olmak için çırpınıyoruz ne mutlu bizlere. export yazını bilerek alıntıladım ki snn gibi dostlar canlar bi ömür eksik olmasın hayatımzdan. yagmur da yalnız olmadğnı, ardında ona destek kocaman yüreklerin oldğnu anlasın diye. Yürekten selamladım canım hepinizi
Ben de aldatıldım sonra boşandım, eski eşim bana dönmek icin kapımda yatıyordu, aldattığı peynir cinsinin annesi beni arayıp beddua etmişti
Kim kimi aldattı acaba diye düşünmüştüm o zaman :)
bencede......bence sen anneni düşünme çünkü akla zarar bir mantığın var
orda sadece kadınlarla güzelsin hoşsun bel altı muhabbetleri var sevgilisyle faceden yazıyortwit adresinden bahsetmişti oradan alsın madem çıktıları...
herkes kendine baksın benim annemi benden daha çok düşünecek halin yok herkes yaşadığını kendisi bilir
orda sadece kadınlarla güzelsin hoşsun bel altı muhabbetleri var sevgilisyle faceden yazıyor
saol bitanemmmmmmmmmm sizlerde ölesiniz siz olmasanız zaten kendi kendime konuşur büyük bir ihtimallede aglayamadığım anlatamadığım için patlardır sinir krizi falan geçirirdim iyiki varsınızdostlar boyle kotu gunlerde beraber olmalı canım ama gercekten laf olsun dıye soylemıyorum.. Giderim eger yagmur ısterse.. ıhanet bu ya ne kadar zor dakıkalar gecırıyordur suan ..kıı hıc bunu haketmeyen melek gıbı bı kıza ..
saol canım sölemen yeterlişurda o kadar aldatma hikayesi okudum ama sizinkinden çok etkilendim belki de eşinizin pişkinliği yüzünden
ben izmirdeyim arkadaşım bir şeye ihtiyacın olursa yardıma hazırım
orda sadece kadınlarla güzelsin hoşsun bel altı muhabbetleri var sevgilisyle faceden yazıyor
Sizin her mesajınızda kadınları yerme suçlama var
Az önce konu sahibine de kocanı tekrar kazanmalısın diyodunuz da, suçlu olan eş farkında mısınız
Burda da babanız veya diğer kişiler aldatmış, siz hala dışarda kurt gibi kadınlar var diyosunuz
Herkes için var bunlar, kurt gibi erkeklerde vardı annen niye aldatmadı madem ?
Demek ki sorun dışardakiler değil, insanın namusu şerefi karakteri ile alakalı
Yani asıl hayata basit bakan sizsiniz
babanın gayriresmi dost hayatları normal ama annen resmi bi evlilik yapsa olmaz, kız çocuğusun bide, babanla aran nasıl
saol canım sölemen yeterli
pişkin ki nasıl
ya en ufak bir tartışmamız bile yok son bir aydır okadar iyiydikki anlatam sana
niye bu erkekleraldatır
burda bir arkadaşım var erkek onda sordum
abi neden aldatırsınız
ben brokoliyi çok severim ama her gün her gün bıktıtır bi süre ara verip bi de çileki pasta yeyim derim ama brokoli ilkimdir ondan vazgeçemem ama pastada caziptir arada yerim dedi bunu diyen adam karısına tapıyor o aryınca esas duruşa geçiyo düşünün
Onlarida alin!!! Facetede adini biliyosunuz, sifreyI kirmayi deneyin, dogumtarihi, tuttugu takim, soyisim falan...
face adını biliyorum ama hotmailini bilmiyorum eskisinden alamaz bir daha çünkü bilsem kırardımonlarida alin!!! Facetede adini biliyosunuz, sifreyı kirmayi deneyin, dogumtarihi, tuttugu takim, soyisim falan...
güldürdün beni canım çok saolhiç çekinme cidden avukata ihtiyacın olur, kalıcak yer lazım olur bişey olur
Zaten bunlar hep yediği haltları kapatmak için
O brokoliyi tıpa niyetine takıcaksın bi tarafına...
hiç çekinme cidden avukata ihtiyacın olur, kalıcak yer lazım olur bişey olur
Zaten bunlar hep yediği haltları kapatmak için
O brokoliyi tıpa niyetine takıcaksın bi tarafına...
face adını biliyorum ama hotmailini bilmiyorum eskisinden alamaz bir daha çünkü bilsem kırardım
saol canım sölemen yeterli
pişkin ki nasıl
ya en ufak bir tartışmamız bile yok son bir aydır okadar iyiydikki anlatam sana
niye bu erkekleraldatır
burda bir arkadaşım var erkek onda sordum
abi neden aldatırsınız
ben brokoliyi çok severim ama her gün her gün bıktıtır bi süre ara verip bi de çileki pasta yeyim derim ama brokoli ilkimdir ondan vazgeçemem ama pastada caziptir arada yerim dedi bunu diyen adam karısına tapıyor o aryınca esas duruşa geçiyo düşünün
Eşiniz sizin herşeyi farkettiğinizi anlayıp tüm delilleri yok edebilir bence zor da olsa rol yapın arayın hemen eşinizi müsait değildim soğuk değilim herşey yolunda filan deyin ve delilleri toplayın hemenYa yine aradı sen bana neden soguksun bakıyım herşey yolunda güzelken neden böle imalı konuşuyorsun dedi
bende herşey yolunda bişi yok korktuğun bişimi var ki böle ısrarla soruyorsun dedim
ne korkcam aşkım ne olcak dedi panikledi ama
bende kapatıorum dedim kapattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?