saol canım sölemen yeterli
pişkin ki nasıl
ya en ufak bir tartışmamız bile yok son bir aydır okadar iyiydikki anlatam sana
niye bu erkekleraldatır
burda bir arkadaşım var erkek onda sordum
abi neden aldatırsınız
ben brokoliyi çok severim ama her gün her gün bıktıtır bi süre ara verip bi de çileki pasta yeyim derim ama brokoli ilkimdir ondan vazgeçemem ama pastada caziptir arada yerim dedi bunu diyen adam karısına tapıyor o aryınca esas duruşa geçiyo düşünün
Anneni elbette düşünüyorsundur ama biraz bencillik etmiyor musunuz ? Kardeşinle beraber..
Nişanına az bi süre kalmış senin
İlerde kardeşinde gidecek
Siz hala annemizin evlenmesine izin vermiyoruz diye göğsünüzü gererek söylüyosunuz
Mutlu olmak annenin de hakkı, bi hayat arkadaşını niye çok görüyosunuz kadın diye mi
Baban biri gitsin öteki gelsin modundayken niye kimse söz geçiremiyo, çünkü sizi dinlediği yok dimi
İlle de annende mi sizi kırsın yani
cnm o abiye birde şunu sor
biz kadınlar yaparsak aynısınıı
bizde sıkılırsak brokoli yemekten
bizde o pastanın tadına bakarsak ne olurmuş
deliriyorumm yaaaaa
Yazdıklarımı iyi okusaydınız söylemek istediklerimi anlardınız ben ne babamın yaptığına doğru dedim nede burdaki bayanın eşini takdir ettim.Hepsi yanlış o onların karaktersizlikleri bekara karı boşamak kolay die bir söz vardır boşuna söylenilmedi bu söz.Ben bir kız çocuğuyum yabancı bir erkekle aynı ortamda bulunamam ve baba demem sizin mideniz kaldırırsa bilemem.Aynı ortamda yaşıyacam ben o evde soyunacam duş alıcım ve aynı evde yabancı bir erkek olacak ben kabul etmiyorm size rahat gelebilir bana gelemez.Kimi zaman o adamla yanlız kalacağım babaya güvenilmiyor elin adamınamı güvenecem.Cinayetler oluyor baba kıza tecavüz etmiş vs. Eğer bu bayanın çocuğu olmasaydı boşanır evlenirdi yada benim annemde ama ortada çocuk var ayrıca boşanma sorası çocuk psikojisi çocuğun hayatını etkileyecek..He diğer bir konuya gelince ben eşini kazanmalısın derken git eşine yalvar demedim.Tabikide ona suçunu söyleyecek cezasını çekecek ama bu ceza boşanma olmamalı bu ceza her iki tarafa patlar bunu öyle yapmalıki eşi pişman olmalı eşinin değerini anlamalı ki eşi ilgisiz değil kendisine karşı sevgisi var oyüzden eşinin pişman olması daha kolay bu şekilde kazanmalı dedim siz söylemek istediklerimi çarpıttınız biz sevgiyide görmedik ayrıca banim babam normal biri olmadığı için onunla oturup normal konuşulmuyor o bulaşmış bir şekilde kopamıyor.Şuan dönse evine eşine bağlı olsa annemde bizde affeder yani ister annem kadınlar yumuşak kalplidir.Allah o şekilde yarattı.
Yazdıklarımı iyi okusaydınız söylemek istediklerimi anlardınız ben ne babamın yaptığına doğru dedim nede burdaki bayanın eşini takdir ettim.Hepsi yanlış o onların karaktersizlikleri bekara karı boşamak kolay die bir söz vardır boşuna söylenilmedi bu söz.Ben bir kız çocuğuyum yabancı bir erkekle aynı ortamda bulunamam ve baba demem sizin mideniz kaldırırsa bilemem.Aynı ortamda yaşıyacam ben o evde soyunacam duş alıcım ve aynı evde yabancı bir erkek olacak ben kabul etmiyorm size rahat gelebilir bana gelemez.Kimi zaman o adamla yanlız kalacağım babaya güvenilmiyor elin adamınamı güvenecem.Cinayetler oluyor baba kıza tecavüz etmiş vs. Eğer bu bayanın çocuğu olmasaydı boşanır evlenirdi yada benim annemde ama ortada çocuk var ayrıca boşanma sorası çocuk psikojisi çocuğun hayatını etkileyecek..He diğer bir konuya gelince ben eşini kazanmalısın derken git eşine yalvar demedim.Tabikide ona suçunu söyleyecek cezasını çekecek ama bu ceza boşanma olmamalı bu ceza her iki tarafa patlar bunu öyle yapmalıki eşi pişman olmalı eşinin değerini anlamalı ki eşi ilgisiz değil kendisine karşı sevgisi var oyüzden eşinin pişman olması daha kolay bu şekilde kazanmalı dedim siz söylemek istediklerimi çarpıttınız biz sevgiyide görmedik ayrıca banim babam normal biri olmadığı için onunla oturup normal konuşulmuyor o bulaşmış bir şekilde kopamıyor.Şuan dönse evine eşine bağlı olsa annemde bizde affeder yani ister annem kadınlar yumuşak kalplidir.Allah o şekilde yarattı.
Babanizin yaptiklarini mideniz aliyor ve annenizin ic firtinasiyla neler cektigi umrunuzda degil... Ayrica kimse anneniz illa evlensin yine demiyor, eminim babanizla evli olmaktansa yanlis yasamak daha mutlu edecektir ama maalesefki siz evlatlari ellerini bagliyorsunuz, sirf kendinizi düsündügünüz icin... Eminim bigün esiniz sizi aldatirsa,ki düsmanim bile yasamasin insallah, siz aninda bosarsinz....
Dediginiz gibi bekara kadin bosamak kolay, sizde bekarsiniz ve anne degilsiniz yani annenizi anliyamazsiniz ozaman
Adam hergün evine geliyor saat 5te dışarlarda değil yani ama iş çevirdiği parasal olarak anlaşılıyor birde yatak kısmında zaten bizim masraflarımız kalktı artık bende kardeşimde çalışıyorz oyüzden bizden sora daha rahat olurlar.Kaldıki annemde evlilik vs istemiyor.
yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.
ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)
valla kızlar açıkçası ben bu konularda yorum yapmaya çekinir oldum yağmurla başka sayfalardan ya da özel olarak bi tanışıklığımızda olmadığı için huyunu suyunu bilemem tenzih ederim lakin bu tip konularda olan şu ilk 10 bilemedin 20 sayfa kocaya giydirilir sonra olay boşanmak kolay mı kısmına bağlanır, konuya gelirsek eşinin aradığı şey cinsellik duygusal bişey olmadığı açık hepimiz o konuda hemfikiriz sanırım, adam seni seviyodurda kendi sefil mantığınca, ha sen bu sevgiyi yeterli görür ve bikaç çamaşır ve şuh tavırlarla cinselliğinizi tırmandırırsan ne ala ki o durumda bile başka tatlara bi kere meyil veren adam akıllı durmaz da neyse işte, yok bu tür bi sevgi bana yetmez dersen boşanıcaksın
yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.
ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)
bu gibi durumlarda kimi insan çok sevdiğinden affeder kimiside çok sevdiğinden affedemez ben ikinci gruptayım, çok sevdiğimden affedemem affedip devam etmeyi denesem ne olur: 40 kiloya falan düşerim düşünmekten panik atak alır başını gider lustral falan fayda etmez direk prozac başlarım, her saat her gün her an sevişirken öpüşürken alışveriş yaparken arkadaşlarının yanında ailesinin/ailemin yanında sürekli yüzüne vururum hırsımı çocuğumdan alırım döverim büyük ihtimal çocuğu, eşim telefon kullanamaz nete giremez işyerine sinsi baskınlar düzenlerim gece kalkıp çamaşırlarını daha dikkatli koklarım arkadaşlarını sorguya çekerim telefonunuzdan birini aradımı nete girdimi diye zaten arkadaşlarıyla dışarı çıkması falan hayal olur, insan karşı tarafı %100 tanıyamaz belki ama (ki biz eşimle 11 senedir birlikteyiz ergenlik sivilceli halimizden beri) kendini bilir
çok güzel tespitlerde, önerilerde bulunmuşsun elmayra. aynen katılıyorumBütün ihtimaller değerlendirelim. Boşan vs demek bize düşmez. Cünkü yapmur boşanacak olsaydı buraya konu açmaz sabah avukata giderdi. -Ben de yaptım aynısını ordan biliyorum- Neyse.
-Sakın fake hesap acma ihale sana kalır. Sen yaptın, biliyordum, bilerek yazdım, arkadaşımın hesabıydı diyebilir.
-Ailelere su asamada haber verme ortalık gerilmesin.
-PrntScreen aldığın seyleri suratına at, dün değil de bir hafta önce öğrenmiş gibi davran.
-Ailemi cağırdım hemen gidiyorsun bu evden de. Kararlı dur. Mümkünse cocuğunuzu baska bir yere bırak, bu yasanılanlara sahit olmasın.
-Baktın gitmiyor ailesine haber ver. Yaygara koparmadan, kavga etmeden, "bi gelebilir misiniz" şeklinde.
-Eğer niyetin boşanmaksa avukata gidersin, değilse bir tane arkadaşını avukatınmış gibi kocanı arat. İşin ciddiye bindiğini anlasın.
Sonrası bir şekilde çözülür. Dik dur, ağlama, soğukkanlı ol.
Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Burda boşancılar da var, kır dizini oturcular da.
Adamin ödü patliyor, kaybetmekten korkuyor ama yedigi alttanda vazgecmiyor!!
Üstelik biran heves falan degil düzgün okuyun konuyu , adam 2012 den beri yiyormus bu halti!!
Son karari konusahibi verecektir biz niye gaz verelim ama görünen köyde kilavuz istemez!!
Bi adamin ödü kopuyosa, kaybetme korkusu varsa esini aldatmaz, nerdeyse iki senedir yedigi haltlarda biranlik heves degildir!!!
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
Cinayet sebebi persom
O kadının saçlarını tutucan eline geçiricen çevirip çevirip üstüne sallıcan öyle herifin
Birbirlerine yörüngelerinde çarpışıp dursunlar
Sabah sabah sinirlendim
Artık eşim iyi davransa işkillenicem kötü davransa işkillenicem ya
Ne de olsa güvenen kadın aptal bu lafları çok arıyo mu bu dingiller acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?