öldürmek istiyorum onu...

cnm o abiye birde şunu sor

biz kadınlar yaparsak aynısınıı

bizde sıkılırsak brokoli yemekten

bizde o pastanın tadına bakarsak ne olurmuş

deliriyorumm yaaaaa

Adam hergün evine geliyor saat 5te dışarlarda değil yani ama iş çevirdiği parasal olarak anlaşılıyor birde yatak kısmında zaten bizim masraflarımız kalktı artık bende kardeşimde çalışıyorz oyüzden bizden sora daha rahat olurlar.Kaldıki annemde evlilik vs istemiyor.

Babanizin yaptiklarini mideniz aliyor ve annenizin ic firtinasiyla neler cektigi umrunuzda degil... Ayrica kimse anneniz illa evlensin yine demiyor, eminim babanizla evli olmaktansa yanliz yasamak daha mutlu edecektir ama maalesefki siz evlatlari ellerini bagliyorsunuz, sirf kendinizi düsündügünüz icin... Eminim bigün esiniz sizi aldatirsa,ki düsmanim bile yasamasin insallah, siz aninda bosarsinz....
Dediginiz gibi bekara kadin bosamak kolay, sizde bekarsiniz ve anne degilsiniz yani annenizi anliyamazsiniz ozaman

Son düzenleme:

Arkadaşın konusu bölmek istemem ama düşüncelerin şok etkisi oluşturduğundan cevap vermek durumunda kalıyorum
Seni yargılamıyorum, hatta üzüldüm de Yekta
Ama ben bu durumun annene haksızlık olduğunu düşünüyorum, ısrarla

İhtimallere bakarsak, 5 yaşında çocuğa öz babası da tecavüz etmişti
O zaman bizler hiç çocuk doğurmayalım, belki babası tecavüz eder diye
Böyle devam edemez ki hayat
Bazı şeyler kaderdir

Tamam baban adam değilmiş, aldatmış size de kötü davranmış ama bunu tek yaşayan maalesef siz değilsiniz
Bu durumda hayata karşı daha güçlü olmanız lazım, ben kız çocuğuyum annem kadın o zaman evlenmesin başımıza bi iş alırız diye bakmaman lazım olaya
Ben nişanlıyım, evlenecem
Benim annem dünyanın en fedakar annesi, o da mutlu olsun artık demek lazım bence

ya kendi işinize geleni nie anlıyorsunuz türkçenizde problem var galiba yazdığımın bir kısmını alıp onla bana bişeyler anlatmaya çalışma tümüyle anlamaya çalışın annemin neler çektiği benim umrumda olmadığımı ne biliyorsun burda annemin dışında bizde yandık kardeşim ve ben bize sebep oldular herşeyi tek başına yaşamadı ikiside bize sebep oldu ben lisedeyken annem terkedip gitti neler neler burda herşeyi anlatmak zorunda değilim

yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.

ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)

Akşam eve 5 te gelmesi meziyet mi
Almayın içeri o zaman
Yani bi tepki verilecekse babana verilmeli, suçlu olan o

Herkes bişiler yazmış çizmiş kimi beddua etmiş kimi boşan demiş. Bunları bi kenara koyup olaya biraz daha bilimsel yaklaşmakta fayda var.
anladığım kadarıyla eşinizin cinsel anlamda bir açlığı var, duygusal bir ilişkiye değil de, cinsel içerikli bir ilişkiye ihtiyaç duyuyor. bu adam yatakta sizinle mutlu olamıyor olabilir, gençliğinde bir şeyler yaşamadığı için bunun açlığını duyuyor olabilir, hormonal olarak cinsel isteği fazla olabilir. bunu da ancak prof. biri çözebilir. sevgili olsanız bırak bu sapığı derdim ama çocuğum var diyorsun, o çocuğun hatırına bana susmak düşer.

aaa çok haklısın adamı ne kadarda yeriyorlar dimi ama ? ah bu yağmur ne kadar kötü bi kız. adam ne güzel kaybetmekten korkuyor ama yağmur hiç korkmuyor. ne ayıp
aldatıp da yakalanmaktan korkan erkekleri koruma derneği açıcam. yazık günah onlara eşlerini ne kadar çok seviyorlar halbuki

aha sayfa 20 küsür ahanda ilk yorumumda dediğim yerdeyiz yaşasın dişi kuşlar

Ne kadar benziyoruz..

Allah korkusu yokmu bu erkeklerde, kandirilmanin, aptal yerine konulmaninda boylesi,,,,,, rabbim yardmcinz olsun

bu arada eğer eşinin fb'de eşinin kullanıcı adını biliyorsan profil linkini al. daha sonrada şifremi unuttum diyip kullanıcı adı kısmına linkini kopyala.
mail adresinin kaç harfli olduğu ilk ve son harfi çıkıyor.
buradan gerisi sana kalmış tahmin yürütüceksin maalesef

Adamin ödü patliyor, kaybetmekten korkuyor ama yedigi alttanda vazgecmiyor!!
Üstelik biran heves falan degil düzgün okuyun konuyu , adam 2012 den beri yiyormus bu halti!!
Son karari konusahibi verecektir biz niye gaz verelim ama görünen köyde kilavuz istemez!!
Bi adamin ödü kopuyosa, kaybetme korkusu varsa esini aldatmaz, nerdeyse iki senedir yedigi haltlarda biranlik heves degildir!!!

okurken dehşete kapıldım. kaba saba, terbiyesiz, anlayışsız erkekler aldattığında bu kadar üzülmüyorum. ama bu tip içten pazarlıkçı sinsiler midemi bulandırıyor. Allah yardımcın olsun..

çok güzel tespitlerde, önerilerde bulunmuşsun elmayra. aynen katılıyorum

Son düzenleme:
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.

altına imzamı atmak istiyorum.

yazdıklarına gülüyorum.
umarım sevgilin seni aldatmaz.

Kendileri çok zeki ya ondan bu laflar türüyor hep özgüven tavan şerefsizlik diz boyu!!
Engin fantazilerimi açmak istemiyorum burda !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…