öldürmek istiyorum onu...

burdakileri takmıcaksa konu açmasın ha sen kardeşsin biz kötü karakterleriniz öyle mi??
kardeşim bi kere aldatılan kadın ya kocasını boşasın boşamıyosada buraya konu açıpta kocasına sövdürmesin ben şu an baya baya giydiriyorum adama yazık değil mi milletinde sinirini zıplatıyo, herkes ille konu açmak zorunda değil aldatıl affet işine bak bu kadar basit yani insan kocasına niye sövdürür böyle bi konu açıldıysa ben o adama ohhhh afferim yiğidime demem yani

Iğreniyorum artık böyle erkeklerden güzel bir eşin huzurlu mutlu bir yuvan var beyninin değilde şeyinin önderliğinde ne diye yürürsün be adam !!!! Aşkı sevgisi eşinedir tamamen kullanılıp atılcak mal gibi görür diğer kadınlarıda yaa işin kötüsü her iki taraftada kullanılan kadınlar oluyor (tabi evli bir adamla konuştuğunu bilmediğini varsaymak istiyorum ya aslında bilmesede o muhabbetlere girdiği için utanıyorum bu hemcinslerimizden ) pislikler

ne diyeceğimi bilemedim canım ya ,
ama hesap filan açma sen , sahte de olsa amacın farklı da olsa o durumda olman bence hoş olmaz ,
eve berabermi gidiyorsunuz iş çıkışı bilmiyorum ,sen erken gidiyorsan
eve git ve ona ait birkaç eşya tıkıştır bir valize ama ciddi anlamda tıkıştır kapının yanına bıına bırak valizi
ve eşin geldiğinde kapıyı açıp valizini ver eline ve seni görmek istemiyorum de
kapat kapıyı yüzüne

Sende kocanı sevgilini vs. yatakta bastığın zaman (tabir olarak) sende siz rahatınızı bozmayın benimde işim vardı zaten dersin canım..
Hiç aldırmaz,hatta o iğrenç herifi koynuna alırsın ne olursa olsun yuvan yıkılmaz e güvenini de kazanmaya çalışır daha ne olsun extra ilgide cabası !!!
Yıl 2014 zihniyete bak tanrım yukardan bakılınca çok ezik değil mi?

Kocası beni aldatırsan öldürürüm diyormuş baksana
ee erkek o. her haltı yer. ama kadının onuru varmı yokmu düşünmez. kadının duygusuz bir yaratık olarak görür.
ama o duyguludur,onurludur. bunlar sadece onda olan mefhumlardır. kadınlar robottur. duygu,onur onlarda olmaz. onuruyla bitiremezler. çünkü onlar sadece katlanmalıdırlar.
neden . çünkü erkekleri ilahlık derecesine çıkaracak y kromozomu vardır.
o kromozomu olmayan kadın 2ci sınıf olacaktır ve katlanmayı affetmeyi bilecektir. y kromozomu ise buna gerekeni yapmalıdır. kolundan tuttuğu gibi o zavallı çifte xi sokağa atmalıdır.
çünkü o artık bitmiştir. eş olamazdır.

Akşam eve 5 te gelmesi meziyet mi
Almayın içeri o zaman
Yani bi tepki verilecekse babana verilmeli, suçlu olan o

Adam zaten kaçmaya yer arıyor bu adam normal değil gitselerde paralar bana kalsa modunda.Hadi bıraktık gitti neolacak gitcek sürtcek sonuçta paralar bitecek yaşta bitecek kullundığı ilaçlar perişan edecek elden ayaktan düşecek kim bakacak ailesinin umrunda olmaz yine biz uğraşıcaz ilgilenicez biz evlatlarıyız çünkü.Oyüzden gitmesini istemiyorz.Yine çok evine geliyo 20 bin tlye oturma odası takımı aldı daha yeni bişeylere heves ediyor.Bizde elimizden geldiğince döndürmeye çalışıyoruz.Annemde bunca zamanki mücadelesini çöpe atmak istemiyor.Bizde yardımcı oluyoruz

Bu kadar eminken keşke babanızı pişman ettirseydiniz
Demek ki bazı şeyler, karşı tarafla ilgili. Olmayınca olmuyo

buraya seninle tartışmak için değil fikrimi söyleyip yardımcı olmak için girdim. istediğini açıp üye olabilirsin. istediğinden de istediğin zaman boşanabilirsin.

Bu kadar eminken keşke babanızı pişman ettirseydiniz
Demek ki bazı şeyler, karşı tarafla ilgili. Olmayınca olmuyo
babamızı ikna edememe sebebimiz anlama kapasitesi normal insanlar gibi değil şikayet dahi edilse biz haksız çıkıyorz hukuki boyutlarda.Normal olmadığı için onunla o şekilde iletişim kuramıyorz

Değerden anladığımız şeyler çok farklı
Aldatıyo ediyo, 20 bin koltuk takımı ( hiç görmedim ) alınca sizi ve annenizi seviyo mu oluyo yani

Ayrıca böyle babaya bakmak zorunda değilsiniz
Elden ayaktan düşünce de ilahi adalet denir, kendi haline bırakılır
Amaç para pulsa, bunu tazminatla almanız babanızı da geldiği hatunlara postalamanız mümkün
Yeter ki isteyin.

Yekta61 bir çektir git allasen !

Oldu olacak kocişim deyip kundaklara da sarsın herifi..

anladım olayı. nokta..

Konu sahibinin amacı süründürmek mi yoksa kendisine bunu reva gören eşini hayatından çıkartmak mı?

Ben olsam 2. seçeneği düşünürdüm.
Hiç birşey eskisi gibi olamaz çünkü.
Ne ben unuturum ne de ona unuttururum.
Isıtıp ısıtıp önüne koyarım.
10 yıl da geçse, 20 yılda geçse zamanla aynı öfkem kalmasa bile (bilemiyorum tam olarak o kısmı) bir sabah uyandığım da sanki dün yaşanmış gibi ani çıkışlar, tepkiler verebilirim, kindar değilim ama çabuk kırılırım, kolay unutamam böyle bir huyum var.
Allah sabır versin, inşallah en doğru kararı verirsiniz.

ne kadar iğrenç bir cümle değil mi? karısı onun her çilesini çeksin, çocuklarına, evine baksın, dışarıda çalışsın ama sırf (sinsi, alçak) kocasına güvendiği için APTAL olsun. Allah kahretsin böylelerini..

Karşı balkondaki kadını dikizlediğini yakaladığı eşine ders olsun diye bikiniyi giyip balkonda güneşlenen arkadaşım geldi aklıma eşi ne yaptığını sanıyorsun dediğinde --hiççç sen basşka adamların eşlerine bakıyorsun ya istedimki başkaları da senin eşine baksın ! Diye cevap vermiş işin açıkcası tasvip etmiyorum ama adam birdaha balkona bile çıkmamış bazı hödüklere illa bumu lazım !!!
Yada bunu yapamayacak mizaçta bir insansak kapı dışına atmakmı tek çare
açıkcası bunları bile aklımıza getirip insana ne yapacağını şaşırtan et beyinlilerin suçunu yine bizler ödüyoruz
atsan kolay değil unutsan mümkün değil
allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…