- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
ee erkek o. her haltı yer. ama kadının onuru varmı yokmu düşünmez. kadının duygusuz bir yaratık olarak görür.Kocası beni aldatırsan öldürürüm diyormuş baksana
Akşam eve 5 te gelmesi meziyet mi
Almayın içeri o zaman
Yani bi tepki verilecekse babana verilmeli, suçlu olan o
aaa çok haklısın adamı ne kadarda yeriyorlar dimi ama ? ah bu yağmur ne kadar kötü bi kız. adam ne güzel kaybetmekten korkuyor ama yağmur hiç korkmuyor. ne ayıp
aldatıp da yakalanmaktan korkan erkekleri koruma derneği açıcam. yazık günah onlara eşlerini ne kadar çok seviyorlar halbuki
babamızı ikna edememe sebebimiz anlama kapasitesi normal insanlar gibi değil şikayet dahi edilse biz haksız çıkıyorz hukuki boyutlarda.Normal olmadığı için onunla o şekilde iletişim kuramıyorzBu kadar eminken keşke babanızı pişman ettirseydiniz
Demek ki bazı şeyler, karşı tarafla ilgili. Olmayınca olmuyo
Adam zaten kaçmaya yer arıyor bu adam normal değil gitselerde paralar bana kalsa modunda.Hadi bıraktık gitti neolacak gitcek sürtcek sonuçta paralar bitecek yaşta bitecek kullundığı ilaçlar perişan edecek elden ayaktan düşecek kim bakacak ailesinin umrunda olmaz yine biz uğraşıcaz ilgilenicez biz evlatlarıyız çünkü.Oyüzden gitmesini istemiyorz.Yine çok evine geliyo 20 bin tlye oturma odası takımı aldı daha yeni bişeylere heves ediyor.Bizde elimizden geldiğince döndürmeye çalışıyoruz.Annemde bunca zamanki mücadelesini çöpe atmak istemiyor.Bizde yardımcı oluyoruz
anladım olayı. nokta..Adam zaten kaçmaya yer arıyor bu adam normal değil gitselerde paralar bana kalsa modunda.Hadi bıraktık gitti neolacak gitcek sürtcek sonuçta paralar bitecek yaşta bitecek kullundığı ilaçlar perişan edecek elden ayaktan düşecek kim bakacak ailesinin umrunda olmaz yine biz uğraşıcaz ilgilenicez biz evlatlarıyız çünkü.Oyüzden gitmesini istemiyorz.Yine çok evine geliyo 20 bin tlye oturma odası takımı aldı daha yeni bişeylere heves ediyor.Bizde elimizden geldiğince döndürmeye çalışıyoruz.Annemde bunca zamanki mücadelesini çöpe atmak istemiyor.Bizde yardımcı oluyoruz
Ben en çok ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer'' lafına takıldım. Güvenmekte suç oldu. Sürüm sürüm süründüreceksin nefes aldırmayacaksın böylelerine.
anladım olayı. nokta..
yarıldım sen çok yaşa emiiBende anladim acikliyoruum ; Yekta konu sahibesinin KOCASİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?