Değerden anladığımız şeyler çok farklı
Aldatıyo ediyo, 20 bin koltuk takımı ( hiç görmedim ) alınca sizi ve annenizi seviyo mu oluyo yani
Ayrıca böyle babaya bakmak zorunda değilsiniz
Elden ayaktan düşünce de ilahi adalet denir, kendi haline bırakılır
Amaç para pulsa, bunu tazminatla almanız babanızı da geldiği hatunlara postalamanız mümkün
Yeter ki isteyin.
yahu yağmur soğuk kanlı davranıp boşanmaya yanaşmamak için gayret ediyor. hala nasıl gaza getiriyorsunuz kızı. kolay kurulmuyo o yuva. o çocuk kolay yetişmiyo. adam kaybetmekten korkuyo yakalanmaktan korkuyo ödü patlıyo farkında değilmisiniz. birinin gazına gelmiş olabilir yersiz bi heyecan aramış olabilir. ders verip burnunu sürttürebilirsiniz ama ben hemen ara avukatı ayrılın diyecek cesareti kendimde bulamıyorum.
ayrıca avukatlar defalarca sorar eminmisiniz diye ve sırf boşanma işlemi tamamlandıktan sonra ağlaya ağlaya barışıp pişman olan çiftler yüzünden mesleği bırakan avukatlar tanıyorum.. Allah aşkına kızı gaza getirmeyin yazıktır :)
Kısaca anlatmak istediğim konuyu açan kardeşim sen burdakilere aldırma burda her türlü insan takılıyor.Sana kardeş tavsiyesi yuvanı yıkma eşini karşına al hesabını sor güzelce eminimki pişman olacaktır ve ona üzüldüğün şeyin ençok seni aldatmak değilde onu bukadar sevdiğin ve güvendiğin halde güvenini kaybetmesi ve ona birdaha güvenemeyecek olduğunu söyle .Güven konusuna gelince evet bir zaman güvensiz olacaksın ama eşin yeniden güvenin kazanmaya çalışacaktır.
siz benim herşeyimi biliyorsunuz yalansız riyasız herseyimi paylastım sizinle bak yine gözlerim doldu.evet o gün öle demişti boem demekki kendi yediği için bu haltı şüpheleniyordu
ya ben bırak aldatmayı otobüste yakışıklı bir erkek görünce kafamı çeviren biriyim ben bir anneyim bir eşim nasıl yaparım hiç mi bana acımadı
ee erkek o. her haltı yer. ama kadının onuru varmı yokmu düşünmez. kadının duygusuz bir yaratık olarak görür.
ama o duyguludur,onurludur. bunlar sadece onda olan mefhumlardır. kadınlar robottur. duygu,onur onlarda olmaz. onuruyla bitiremezler. çünkü onlar sadece katlanmalıdırlar.
neden . çünkü erkekleri ilahlık derecesine çıkaracak y kromozomu vardır.
o kromozomu olmayan kadın 2ci sınıf olacaktır ve katlanmayı affetmeyi bilecektir. y kromozomu ise buna gerekeni yapmalıdır. kolundan tuttuğu gibi o zavallı çifte xi sokağa atmalıdır.
çünkü o artık bitmiştir. eş olamazdır.
Bende anladim acikliyoruum ; Yekta konu sahibesinin KOCASİ
Karşı balkondaki kadını dikizlediğini yakaladığı eşine ders olsun diye bikiniyi giyip balkonda güneşlenen arkadaşım geldi aklıma eşi ne yaptığını sanıyorsun dediğinde --hiççç sen basşka adamların eşlerine bakıyorsun ya istedimki başkaları da senin eşine baksın ! Diye cevap vermiş işin açıkcası tasvip etmiyorum ama adam birdaha balkona bile çıkmamış bazı hödüklere illa bumu lazım !!!
Yada bunu yapamayacak mizaçta bir insansak kapı dışına atmakmı tek çare
açıkcası bunları bile aklımıza getirip insana ne yapacağını şaşırtan et beyinlilerin suçunu yine bizler ödüyoruz
atsan kolay değil unutsan mümkün değil
allah ıslah etsin
Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))
Arkadaşlar kimse bana üzülmesin herkes kendi yaşantısına baksıınn.Ben anlamıyorm hadi cahilim doktorlar avukatlar mühendisler onlarıda geçtim gözlerinizin önünde hergün magazindeki kadınlar.Bunlar halatın gerçekleri siz ister kabul edin ister etmeyinn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?