öldürmek istiyorum onu...

Nasıl asil bi şekilde affetti özelden yazarmısınız merak ettim.

İnanın tüm yorumları okumaya ne sabrın ne de vicdanım izin verdi, yaşadığınız şeyi anlıyorum demek yalan olur ama anlamaya çalışıyorum. Empati yaparak, ben olsam ne yapardım diyorum ama inanın objektif bir sonuca varamıyorum. Öncellikle Allah yardımcınız olsun.

Ahkam kesmek benim haddime değil, öncelikle bunu söylemek isterim. Vereceğiniz karar her ne olursa olsun umarım ileride pişmanlık duymayacağınız bir karar olur.

Benim belirtmek istediğim nokta ise, evinizde bilgisayar var mı? Eğer varsa ve bu bilgisayarı da kullanıyorsa, neyi silerse silsin hiç fark etmez, geçmişe ait bastığı her tuş bulunur. Bilgisayarın hard diski yanmadığı sürece tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Tabi ki bunun için uzman birinden yardım almanız gerekebilir.

Eğer ki, boşanma yönünde bir karar verirseniz, mahkeme zaten tüm bu yazışmalara bilişim bölümü sayesinde ulaşır. Silinmiş dahi olsalar bu fark etmez bu konu da endişeniz olmasın.

Bir de nacizane fikrim, çocuğunuzu tüm bu olayların dışında tutmayı başarabilmenizi umuyorum. Çünkü bayanların çoğunun yaptığı en büyük hata çocuğu kullanarak ceza vermeye çalışmak.

Allah yardımcınız olsun.

cinsellik kadın içinde sürekli ve düzenli olması gereken birşey fakat toplum yapısı erkeği pofpoflayıp kadına sen sus otur dediği için ortaya bu durum çıkıyor.. bizler ister istemez içimizde birşeyleri bastırıyoruz ve böyle alışıyoruz. birde konu sahibine şunuda söylemek istiyorum. Siz aynı şeyi eşinize yapsanız o ne yapacaktı..?? Bizler gerçekten olaylara çok duygusal yaklaştığımız için bu kadar aldatmalar vs oluyor. Düşünsenize kadın aldatınca o.... oluyor erkek aldatınca olur ya böyle şeyler kaçamaktır falan deniliyor ve kadınların büyük çoğunluğu affederken veya şöyle diyeyim sineye çekerken erkeklerin büyük çoğunluğu affetmiyor.. konuyu okuyunca gerçekten çok üzüldüm ve böyle olaylar beni çok etkiliyor insan evlilikten soğuyor umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Aldatan erkekler (akıllı olanlar) karılarına daha çok özen gösteriyor, çaktırmamak için elinden geleni yapıyorlar. Ama eninde sonunda yakalanıyor.

Aldatan erkekler (aptal olanlar) Aldatıyorum diyor gözünün içine içine sokuyor, sonunda bu da yakalanıyor.

Sonrası olan; yalvarmalar, dil dökmeler, araya tanıdık sokmalar, kendimi öldüreceğim diye tehdit etmeler... niye? neyi toparlayacak bu yaptıkların?

Şimdi öfkeyle konuşuyorsunuz, belli zaman geçince eşiniz eminim pişman olacaktır, ve gerçekten değişmek isteyecektir. Belki de yuvam dağılmasın çocuğum babasız kalmasın sineye çekmek isteyecek ama hayatınız boyunca bu leke ile yaşamayı tercih edeceksiniz. Sonuç ne olursa olsun, sağlam delilleriniz elinizde bulunsun, akıllı davranın, avukat sağlam delil istiyor özellikle yazışmalar çok önemli! elinize bu delilleri geçirdikten sonra, karşısına geçin istediğinizi yapın.

Geçmiş olsun. Rabbim sabır versin, çok zor.

Nobody boş ver
Ben kaç yorum yazdım ama nafile, o yüzden bıraktım
Yekta'nın yaş 23 ama zihniyet bayağı eskilere dayanıyo
Annesine anne babamı boşa diyeceğine, bize 20 binlik oturma grubu aldı akşm 5 te geliyo yeter
O kadın ben kız çocuğuyum başımıza bi iş gelir mantığında, hayır öz babandan daha beteri gelir mi diye düşünür insan ama neyse

Herkesin görüşü kendine deyip geçesim var
Ama lütfen bu kadar kişi yanlış konuşuyo da bi ben doğrucyum , huu yağmur beni dinle demesin bari

Ne gerek vardı ki buna. Okudukların yeterli değil miydi? Kendine olması gerekenden fazla acı yüklüyorsun.

Ne gerek vardı ki buna. Okudukların yeterli değil miydi? Kendine olması gerekenden fazla acı yüklüyorsun.

Katılıyorum. Şimdiki eylem planınız ne? Eğer boşanacaksanız ve delil topluyorsanız bence ne kadar delil gerekli bir avukatla konuşmalısınız. Avukatla illa boşanmak için de değil ama opsiyonlarınızı öğrenmek için de konuşabilirsiniz.

Yok boşanmayacaksanız kendinize daha fazla eziyet etmeyin.

Ne için delil toplayacak, bu tarz arkadaşla yapılmış planların konu sahibi için de mahkeme için de bir faydası yok.

Ki zaten adam şüphelenmiş olabilir, eklememesi daha olası bence...

canımm Allah yardımcın olsun gerçekten zor ve kabullenilmeyecek bir durum bunu kabul edenleride anlamış değilim sen dik dur rabbim yardımcın olacaktır

Ne için delil toplayacak, bu tarz arkadaşla yapılmış planların konu sahibi için de mahkeme için de bir faydası yok.

Ki zaten adam şüphelenmiş olabilir, eklememesi daha olası bence...

İnanmak istemesek de var Kadişcim, ama malum üyenin ısrarla konuya gelip sürekli yuvanı yıkma pişman olur eşin demesinden burnuma farklı kokular geldi...

yorumlari bende okumuyorum

ama bence bir sakin ol. ilk once ne olup bittigini ogrenin, gaza gelip de bosanmayin. gercekten bittigine inandiginiz icin bosanin. yoksa bekara kari bosamak kolaydir.
ikincisi sapik falan demissiniz, buna gerek yok. esiniz neden baska bir kadinla sanal fantezi yasamak istedi? aranizda cinsel anlamda problem oldugu belli. belki bunlari konusup. yardim alarak evliliginizi kurtarabilirsiniz. dedigim gibi, hayat sizin hayatiniz. incindiginizin, caninizin yandiginin farkindayim, ama intikam mevzulariyla ugrasacaginiza acikca konusun. neden boyle olduk diye?

2012 den beri ilişkide yapmış sadece cinsellik değildir bence cinsellik olsa tekgecelik olurdu

Evliliklerde şiddet ve aldatma affedilmeyecek hatalar arasında bana göre.

Sizin durumunuza da çok üzüldüm, çocuğunuz ve sizin hakkınızda en doğru kararı alırsınız inşallah.

Kızlar sözlerimi çarpıtmayır aldatamaz derken uygun bulunmaz erkek gibi değil erkeğinki bir nebzede olsa belki sineye çekilinebiliniyor ama kadınınki daha iğrenç ikisinede yakışmaz ama kadına hiç

İkisi de aldatma değil mi? İkisi de yanlış, ikisi de zina yapmıyorlar mı? Kimi belki evli, belki ikisi de evli? Erkeğin suçunu hafifleten ne bu durumda?

Aldatma eylemi karşı cinsle gerçekleşirken zaten nasıl olur da kadının ki çok çok çok kötü olabiliyor? :44:

Siğneye genel de ataerkil düşünce biçimini barındıranlar çekebilir kocasının hiç suçu yoktur, bütün suç baştan çıkaran diğer kadındadır. Biz aslında bu düşüncelerle kendimizi eze eze bir hal oluyoruz çoğu kişi farkında bile değil. Bir taraftan erkeklerin doğasında vardır, yaratılış olarak bizlerden farklıdır, iki göz süzmeye tav olurlar diyerek sanki beyinleri olmayan mahluklardan bahsediyoruz. Çocuklarının anası, yuvasının dişi kuşu ne yapsın hal böyleyken? Bize çırpınmak, mücadele etmek düşer sadece..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…