- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
- 103
Ailemin yanındayım oturduğumuz ev kiraydi eşyalarımı da buraya getirdim kızlarım biraz büyüyene kadar ailemin yanında kalırım sonra inşallah kendi evimize geçeriz atanamamis Türkçe öğretmeniyim bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum kendime bir hedef belirlersem amacım olursa daha iyi olurum gibi geliyor böyle isteSu an nerdesiniz? Ailenizin evinemi dondunuz? Allahim sabrinizi versin baska diyecek bisey bulamiyorum sizin satirlarinizin ardindan.
Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Allah razı olsun sagolun çok şükür olaydan 20 gun sonra yakalandı ama kabul etmiyor iddianame hazırlanıyor insallah hak ettigi cezayi alirCok uzuldum, Rabbim sabir versin, acinizi dindirsin..
Bunu yapan cezasini bulacak degil mi insaAllah, yakalandi mi?
Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Ailemin yanındayım oturduğumuz ev kiraydi eşyalarımı da buraya getirdim kızlarım biraz büyüyene kadar ailemin yanında kalırım sonra inşallah kendi evimize geçeriz atanamamis Türkçe öğretmeniyim bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum kendime bir hedef belirlersem amacım olursa daha iyi olurum gibi geliyor böyle iste
Allah razı olsun çok teşekkür ederim işte bu yüzden burayı çok seviyorum hiç tanimadigimiz birinin acısına ortak olabiliyoruz ne kadar güzel yine mart anneleri topiginden arkadaşlarım desteklerini hiç eksik etmediler sağolsunlar iyiki varsinizInsallah bundan sonra cok guzel olur hayatiniz iki,sevdiginizden kalan prenseslerinizle. Sizin icin dua ettim ve simdi namaza durucam tekrar dua edicem. Allahim tum kapilari acsin insallah hayirlisiyla.. diger tarafta tekrar gormek nasil olsun esinizi.
Sizinde başınız sağolsun olaydan sonra sürekli netteki haberleri okudum videoları izledim sanki başka birinin haberini okuyor gibi.. insan nasıl böyle soğukkanlı olabiliyor sonra düşünüyorum nasıl yapmıştır o cani adam bile diyemecegim varlık nasıl bıçaklamıştır çok zor cok
Ilginiz için çok teşekkür ederim çok ısrar ettiler bakmam için en son erkek kardeşi çok uğraştı ikna olmuştum bu defa da yetişemedik üstünü kapatmışlar tabutla yanimdan geçti öyle dokundumTekrar yazmak istedim.O anki psikolojin sana yapman gerekenin en dogrusunu ve hayırlısını emretmiş.Bazi arkadaşlar aa bakilmaz mi hic bakardim tabi sen nasil bakmadin gibisinden çok vurgulu konusmuş gibi hissettim. Bu psikolojinizde ters etki yapmaz umarım.Onlarin kayıpları başka.
Her insanın duygusu, hüznü, kederi,acıyla baş edebilme yöntemi bambaşkadır. Ölümler bile kıyaslanamaz.Bakmamanız sizin için en doğru olanıydı.Sabirlar dilerim.Hayatta her zaman yolunuz açık olsun.Bazi arkadaslara da acılı bir insana yorum yaparken kırk bin kere düşünmelerini tavsiye ediyorum.
Başınız sağolsun sizinde .. evet bir taraftan hiç ölmemiş her an gelecekmiş gibi geliyor bir taraftan da hiç bu dünyada olmamış gibi geliyor kendime teselli veriyorum biz görmesek de o bizi görüyordur diye nasıl olsa bir gün kavuşacağız diyeAllah rahmet eylesin kardeşim.Allah evlatlarına ve sana uzun ömürler versin.ben babamın cenazesine bakmistim.sabaha kadar odanın ortasında yatirdik.yaninda oturduk annemle elini tuttum.yuzune baktım.iyi gelmişti.ama yine de insan bir süre kabullenemiyor.sonra ozlemeye başlıyorsun.sonra,o sanki hiç bu dünyada olmamış gibi geliyor.Allah sabrını veriyor işte..
Teşekkür ederim canım. Ben de korkarım derdim ama Allah sabrını veriyor. Ben babamla konusurak, sehadetini getirterek göz göze bakarak uğurladım. Şuanda da bir parça toprağını sol gogusumde taşıyorum.Ayrica seninde başın sağolsun canım Allah sabır versin.Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahkeşke ben de sizin kadar güçlü olabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?