Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Allah sabırlar versin canım.Gerçekten tarifsiz bir acı olmalı. Çok üzüldüm gerçekten. O anki ruh hali ile bakmak istememiş olman normal.Bol bol dua et, psikolog yardımı al.

Su an nerdesiniz? Ailenizin evinemi dondunuz? Allahim sabrinizi versin baska diyecek bisey bulamiyorum sizin satirlarinizin ardindan.
Ailemin yanındayım oturduğumuz ev kiraydi eşyalarımı da buraya getirdim kızlarım biraz büyüyene kadar ailemin yanında kalırım sonra inşallah kendi evimize geçeriz atanamamis Türkçe öğretmeniyim bu sene kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum kendime bir hedef belirlersem amacım olursa daha iyi olurum gibi geliyor böyle iste

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
aci seviyesini de biz degerlendirmeyelim şu durumda, değil mi.. Kimin hangi dala tutunmak istedigini nerden bileceğiz?

Insallah bundan sonra cok guzel olur hayatiniz iki,sevdiginizden kalan prenseslerinizle. Sizin icin dua ettim ve simdi namaza durucam tekrar dua edicem. Allahim tum kapilari acsin insallah hayirlisiyla.. diger tarafta tekrar gormek nasil olsun esinizi.

Basiniz sag olsun, allah evlatlariniza hayirli uzun omurler versin

Ben olsam asla bakmazdim, asla!
En guzel sekilde hatirlamak isterdim, cansızlığı asla konduramazdım.
En iyisini yapmışsınız.
Asıl görseniz pişman olurdunuz, aklınıza geldikçe harap olurdunuz.
2 tane kızınız var, metanetinizi korumalisiniz.
Allah sabir versin

Başın sağolsun Allah sabır versin eşinin de mekanı cennet olsun. Yüzünü görmeyince insan öldüğünü kabullenmez içi soğumaz derler. Ben dedeme bakamadım hala sanki ölmemiş gibi. Yıllar geçti. Babaannem de aynı şekilde hiç inanmıyorum.zannediyorum ki hala evinde her zamanki yerinde oturuyor. Kabullenmek istemiyorum sanki.çocukluğum yanında geçtiği için sanki çocukluğum öldü... Hep son halleriyle hatırlıyorum öyle hatırlamak istedim

Allah razı olsun çok teşekkür ederim işte bu yüzden burayı çok seviyorum hiç tanimadigimiz birinin acısına ortak olabiliyoruz ne kadar güzel yine mart anneleri topiginden arkadaşlarım desteklerini hiç eksik etmediler sağolsunlar iyiki varsiniz

Tekrar yazmak istedim.O anki psikolojin sana yapman gerekenin en dogrusunu ve hayırlısını emretmiş.Bazi arkadaşlar aa bakilmaz mi hic bakardim tabi sen nasil bakmadin gibisinden çok vurgulu konusmuş gibi hissettim. Bu psikolojinizde ters etki yapmaz umarım.Onlarin kayıpları başka.
Her insanın duygusu, hüznü, kederi,acıyla baş edebilme yöntemi bambaşkadır. Ölümler bile kıyaslanamaz.Bakmamanız sizin için en doğru olanıydı.Sabirlar dilerim.Hayatta her zaman yolunuz açık olsun.Bazi arkadaslara da acılı bir insana yorum yaparken kırk bin kere düşünmelerini tavsiye ediyorum.

Allah rahmet eylesin kardeşim.Allah evlatlarına ve sana uzun ömürler versin.ben babamın cenazesine bakmistim.sabaha kadar odanın ortasında yatirdik.yaninda oturduk annemle elini tuttum.yuzune baktım.iyi gelmişti.ama yine de insan bir süre kabullenemiyor.sonra ozlemeye başlıyorsun.sonra,o sanki hiç bu dünyada olmamış gibi geliyor.Allah sabrını veriyor işte..

Aslında soğukkanlı değilsiniz şoktasınız çok zor

Ilginiz için çok teşekkür ederim çok ısrar ettiler bakmam için en son erkek kardeşi çok uğraştı ikna olmuştum bu defa da yetişemedik üstünü kapatmışlar tabutla yanimdan geçti öyle dokundum sonra rüyamda gördüm ölmüş halini

Sene 2008 di ilk defa bir cenazeye katildim
(Babam kucukken oldu ve beni goturmemisler)
O yuzden ilk ve "simdilik" son cenazemdir
Olen benim bir kac aylik tanidigim bir kiz arkadas...yurtdisinda oluyor olay ve biliyorsunuz gommeden once acik sergiliyorlar ölüyü...tabi ben bunlari hesap edemedim hem ilk cenazem nedir ne degildir bilmiyorum
Olay yerine varinca ve arkadasi boyle gorunce
Aglamaktak bitap dustum bildigin dizlerim titriyordu ya
Erkek arkadasin ustune cullandim oyle durdum bir sure...ki bu kisi oyle cok bir paylastigim biri de dgildi ama iyilikleri olmustu sagolsun
Nurlar icinde yatsin insallah
Inanilmaz etkilendim yani
Tabi aradan epey zaman gecti ben degistim hayata bakis acim degisti yine boyle mi olurum bilmiyorum
O yuzden emin degilim gormek istermiyim...istemezmiyim diye
Allah kimseye yasatmasin ya....cok cok zor

Başınız sağolsun sizinde .. evet bir taraftan hiç ölmemiş her an gelecekmiş gibi geliyor bir taraftan da hiç bu dünyada olmamış gibi geliyor kendime teselli veriyorum biz görmesek de o bizi görüyordur diye nasıl olsa bir gün kavuşacağız diye

Başın saolsun canım rabbim seni evlatlarına bağışlasın..

Bakmadığın iyi olmuş.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah keşke ben de sizin kadar güçlü olabilseydim
Teşekkür ederim canım. Ben de korkarım derdim ama Allah sabrını veriyor. Ben babamla konusurak, sehadetini getirterek göz göze bakarak uğurladım. Şuanda da bir parça toprağını sol gogusumde taşıyorum.Ayrica seninde başın sağolsun canım Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…