Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Çok teşekkür ederim inşallah güzel konular açmak nasip olur gözümü kapatsam 10 15 yıl geçmiş olsa kızlar büyümüş olsa tabi o zamanın da farklı zorlukları olur inşallah Rabbim bundan sonrası için güzel şeyler yazmıştır
Büyük kızım 2 yaşında şu an tam öğrenme zamanı ne söylesem tekrar ediyor sureleri öğretmeyi ben de istiyorum Fatiha dan başlayayım o zaman

Çok sağolun evet şu an gerçekten iyi görünüyorum ama ben de daha sonra patlama yaşamaktan korkuyorum buraya yazınca yardım alma fikrine daha sıcak bakmaya başladım belki kabullenme süreci daha kolay olur

Yaşadıklarımdan anladım ki şu hayatta dayanamam yapamam denebilecek hiçbir şey yokmuş bir şekilde dayanıyor insan. Mecburen yaşıyoruz keşke böyle şeyler olduğunda zaman dursa ama durmuyor işte yine sabah oluyor yine akşam oluyor yemek yiyoruz aynı şeyleri yapıyoruz.. sizin de basiniz sağolsun Rabbim cennette kavuştursun insallah

Bana normal gelmedi boyle bir olumle hayat arkadasinizi kaybedip 1.5 ayda kendinizi iyi hissetmeniz . Psikologla mi konuşsanız bilemedim sonradan patlak vermesin. Ben de duygusal bir insanım, bir arkadaşımi 8 ay kadar önce kaybettim 1 ayda değil iyi hissetmek ilk aylar sürekli ağladım. Yeni yeni gittiğini idrak edebiliyorum. Ölum haberinde şok inkar ,öfke ,kabullenme sırasi olur ya hani o yuzden saglikli görmedim durumunuzu.

Banada normal gelmiyor çünkü tanidigim günden beri hep kaybetme korkusu vardı sarji bitmiş olsa ulaşamasam çok korkardım 1 buçuk ay değil ilk andan beri böyleyim tabiki ağladığım zamanlar da çok oldu ama genel olarak hiçbir şey olmamış gibiyim yardım almaya karar verdim

Basiniz sagolsunsun, Allah sabir versin.

Ben olsam bakardim ve hayatimin geri kalanini kendime zehir ederdim. Siz iyiki bakmamissiniz. Son gordugunuz gibi hatirlayacaktiniz. Cok iyi olmus.

Başınız sağolsun bende yakın zamanda kuzenimi kaybettim çok gençti ve yüzüne bakmak istedim çünkü öldüğüne inanamadım çok ani oldu ne zaman gördüm o zaman artık geri gelmeyeceğini anladım

Başınız sagolsun öncelikle,
Kişinin öldüğünü kabullenmek icin bakması istenir diye biliyorum.hele ki beklenmeyen ölümlerde..
kalanların öldüğünü kabullenmesi için..
Genc bir arkadasimin eşi şehit olmuştu gostermediler,
Senelerce ya ölen o değilse, bir gün çıkar gelirse diye beklemişti.en iyisi psikiyatrik bir tedavi bu süreçte.
Allah yardımcınız olsun

Basınız sağolsun bende asla bakmazdim güzel hali ile hatırlamak varken neden buz gibi suratını hatirlayayim ki gülümseyen yüzü kalsın isterim aklımda Rabbim sabrını bol versin çok büyük acı

Başınız sağolsun çok üzüldüm..
Ölümü kabullenmek için bakın görün derler ama bakmamanız daha iyidir sanırım.

Yavrularınızla güzellik dolu bir ömür dilerim.

Sağolun ailesinden görenler olmasa bende öyle düşünürdüm insan konduramıyor kendi başına gelmez zannediyor

Ben 10 yaşında annemi son nefesini verirken gördüm malesef güzel hiçbi anı aklıma gelmiyo hep o an bakmamakla iyi yapmışsınız bence başınız sağolsun allah sabır versin

biz bebeğimizi kaybettiğimizde eşim bakmak istemedi, ben de ısrarla bakmak istedim. eşim şimdi pişman niye son kez bakmadım diye ben zaten bakmadan kesinlikle duramazdım.

Yok hayır canım ikinci eşim. ..kızım var ya fotoğraf ta onun babasini kaybedeli 9 yıl oldu...hayat....Dusersin 7 kez Kalkarsin 8 kez denmis. ..Bu işte. ..
kızınız da çok küçükmüş esiniz vefat ettiğinde benim büyük kızım 2 yaşında küçüğü 6 aylık tabiki babasız büyümelerini değiştiremem yokluğunu mutlaka hissedeceklerdir ama inşallah onlara iyi bir gelecek sağlayabilirim

çok çok acı bir durum içim sizladı... Başınız sağolsun kızlarınızla güçlü ve mutlu bir gelecek diliyorum size.
Bakıp bakmama olayı kişiden kişiye değişir ama onu güzel haliyle hatırlamak daha iyi sanki...
Allah sabırlar versin düşünürken patlıyor gibi oluyor insan yaşamak nasıldır kimse bilemez.

Bu arada bir psikolog olarak ben de terapiye gitmenizi öneririm. Şuan acıyla başa çıkma şekliniz iyi hissettirse de sonradan kızlarınıza etkileyecek şekilde farklılaşabilir. Önlem almanız faydalı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…