Allah razı olsun çok teşekkür ederim işte bu yüzden burayı çok seviyorum hiç tanimadigimiz birinin acısına ortak olabiliyoruz ne kadar güzel yine mart anneleri topiginden arkadaşlarım desteklerini hiç eksik etmediler sağolsunlar iyiki varsiniz
Öncelikle başınız sağolsun. allah size ve sevenlerine sabırlar versin.. Çok acı ve çok normal ağlayamamanız. Yalnız destek almazsanız patlaması çok ağır olur ağır yaralar alırsınız bence en iyisi bir yardım almak.. Son kez görme konusuna gelince. Sizi üzmek istemem ama keşke son kez görseydiniz tarafındayım ben. 3 sene önce çok sevsiğim yengemi kaybettim. Onun ellerinde büyüdüm diyebilirim. Yıkamaya kızı ve ben girdim. Annem girmek istemişti ama ben son kez görücem dedim ve girdim. Onunla vedalaşmadan son kez içimdekileri dökmeden gitmesine izin veremezdim. Doğumda karşılamak kadar ölümde vedalaşmaya inananlardanım. İçeri girmek istediğimde herkes beni engellemeye çalıştı ama eğer ben içeri girip onu görmeseydim asla öldüğünü kabul edemeyecektim. Çünkü ben küçükken ölen abimi hala yaşıyor hafıza kaybı yaşadı bi gün bizi bulucakdiye düşünüyorum ve o psikolojiden çıkamıyorum. Çokağır depresyonlar geçirdim abimin vefatından sonra.. O yüzdeniyiki yengemi gördüm diyorum. Ve emin olun asla o haliyle hatırlamıyorsunuz. Evet o anıdüşününce her detayı hatırlıyorsunuz ama ondan bahsedince aklınıza hep o gülen yüzü güzel yüzü geliyor.. Keşke görseydiniz belki kabuşşenip acınızı yaşamak sizi dha çok hafifletirdi ama iş iiten geçmiş artık bu sözlerin bir anlamı yok. Dilerim rabbim yüreğinizde yanan acının mumlarını birbir söndürsün dayanma gücü versin.. Tekrardan başınız sağolsun. Üzgünüm.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Biz nasil bi millet olduk.insan canina nasil bu kadar kolay kiyilabiliyor oldu.ne zaman bu hale geldik.insanlarin yaninda bicak silah tasimadaki amaclarini bir turlu anlayamiyorum.allah sabir versin kardesim.hissettiklerin normal bencede.rabbim yar ve yardimcin olsun.dilerim yapan kisi hakettigi cezayi alir.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Eşinizin mekanı cennet olsun.Allah size sabır versin.Ani ölümlerde şoka giriyo insan zaten görünce daha iyi kabullenirdim belki deniyo ama bakmamak en iyisi.Başa dönsek yine aynısını yapardım.Başınız sağolsun bende o yüzden bakamadım hep gülen yüzüyle hatırlamak istedim kızlarım hiç hatırlayamayacak malesef.
ÖLEN EŞİNİN YÜZÜNE SON KERE BAKAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM; BAKMAMANIZ EN İYİSİ OLMUŞ. ...Allah im sevgisi kadar sabrini versin...gercekten o hali ile hatırlamamak belki en iyisi....Rabbim size güç versin. ..Dayanılmaz bir acı gibi görünse de inanın oyle değil. ..geçecek. ....
En dogrusunu yaptınız yakınımı kaybedince terapi aldim sadece defnedilgiini gör, öldüğüne inan dedi doktor. Ama aklimda güzel kalsın istedim. Ne denir ki tarifsiz bir acı sizinki eşiniz yol arkadaşınız . Sabır dilerim. Ayrıca hala soktasiniz kendinizi bir kalıba sokmayın niye ağalmadım falan demeyin bırakın ruhunuz yolunu bulur. Sabırlar dilerim1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
Yoksa fotoğraftaki eşiniz mi Allah korusun çok güzel bir ailesinizÖLEN EŞİNİN YÜZÜNE SON KERE BAKAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM; BAKMAMANIZ EN İYİSİ OLMUŞ. ...Allah im sevgisi kadar sabrini versin...gercekten o hali ile hatırlamamak belki en iyisi....Rabbim size güç versin. ..Dayanılmaz bir acı gibi görünse de inanın oyle değil. ..geçecek. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?