Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Sizdende Allah razi olsun, ne demek. Siz mutlu olursaniz yavrularinizla bizde mutlu oluruz. Insallah kaya gibi bi anne gorucek o prensesler siz azimle ve askla buyuttukce onlari Allahin yardimini hep ardiniza alip.
Kizlariniz ilerde babalarini sevgiyle anan, guzel bi birey haline gelince sizden mutlusu olmaz, ve bizden mutlusuda olmaz kendi adima konusur olursam. Babalarinida anmak adina nazicane benim fikir, ardindan bi fatiha okumalari. Ben bi sehit haberi aldigimda ruhuna bi fatiha gonderirim o aziz kahramanlara. Ilk isiniz fatihayi ezberletmek olsa nasil guzel fayda saglar esinizin ruhuna. " her babanizi hatirladikca bi fatiha gonderin yavrularim". Yukarda nazicane fikrimi belirttim ben, umarim haddimi asmamisimdir.

Bizi haberdar etmek icin arada yine konu acin olurmu? Guzel haberleriniz bekliyoruz. Bir derdim var bolumune acin(haliyle en kalabalik yer burasi olunca), cok cok sevinirim guzel haberlerinizi aldikca. Selametle kalin.

Başın sağolsun,Allah kat kat sabır versin arkadaşım.Evlatlarına ve sana hayırlı uzun ömür nasip etsin.Şu an ki düşüncemle sanki ben bakarım,vedalaşırım gibi geliyor,ama bulunulan şartlar çok farklı olabilir.Örneğin bir hastalık sonucu vefat olsa insan düşünmek istemese bile yine de ölüm aklına gelir süreç boyunca.Ama böyle ani vefat Allah korusun elbette şok eder insanı.Ve belki de çoğumuz senin gibi davranırız.

Öncelikle başınız sağolsun. allah size ve sevenlerine sabırlar versin.. Çok acı ve çok normal ağlayamamanız. Yalnız destek almazsanız patlaması çok ağır olur ağır yaralar alırsınız bence en iyisi bir yardım almak.. Son kez görme konusuna gelince. Sizi üzmek istemem ama keşke son kez görseydiniz tarafındayım ben. 3 sene önce çok sevsiğim yengemi kaybettim. Onun ellerinde büyüdüm diyebilirim. Yıkamaya kızı ve ben girdim. Annem girmek istemişti ama ben son kez görücem dedim ve girdim. Onunla vedalaşmadan son kez içimdekileri dökmeden gitmesine izin veremezdim. Doğumda karşılamak kadar ölümde vedalaşmaya inananlardanım. İçeri girmek istediğimde herkes beni engellemeye çalıştı ama eğer ben içeri girip onu görmeseydim asla öldüğünü kabul edemeyecektim. Çünkü ben küçükken ölen abimi hala yaşıyor hafıza kaybı yaşadı bi gün bizi bulucakdiye düşünüyorum ve o psikolojiden çıkamıyorum. Çokağır depresyonlar geçirdim abimin vefatından sonra.. O yüzdeniyiki yengemi gördüm diyorum. Ve emin olun asla o haliyle hatırlamıyorsunuz. Evet o anıdüşününce her detayı hatırlıyorsunuz ama ondan bahsedince aklınıza hep o gülen yüzü güzel yüzü geliyor.. Keşke görseydiniz belki kabuşşenip acınızı yaşamak sizi dha çok hafifletirdi ama iş iiten geçmiş artık bu sözlerin bir anlamı yok. Dilerim rabbim yüreğinizde yanan acının mumlarını birbir söndürsün dayanma gücü versin.. Tekrardan başınız sağolsun. Üzgünüm.

Öncelikle başınız sağ olsun..
Böyle durumlarda nasıl vefat ettiğide önemli tabi. Hastalıktan vefat edince zaten durumu bilirsiniz ve kabullenmesi belki biraz daha kolay olur (ölüm her şekilde çok zor yanlış anlaşılmak istemem) ama böyle aniden gidince şoka girip gerçekten kopmamak adına bakmak sanki biraz daha mantıklı geliyor.
Benim babam aniden kalp krizi sonucu vefat etmişti ve ben bakmıştım ona tabutta
Yine de Allah ne eylerse güzel eyler. Bakmadıysanız vardır bundada bir hayır. Sabrınız bol olsun inşallah..

Allah rahmet eylesin, Allah size bolca sabır ve çok güzel bir ömür versin inşallah.
bence bakmadığınız daha iyi olmuş, ben veteriner kliniğinde ölen kedime bile bakmak istemedim. o psikolojiyi az çok anlıyorum. zamanında babamla bunun konusu geçmişti, Allah babama uzun ve güzel ömür versin tabi ama babaannemi son kez görüşünü anlatmıştı, hatta bir akrabamız bakmak istemiş, göstermişler ve görünce çok kötü olmuş, kötü etkilenmiş falan... o konudan sohbet ediyorduk, ben de şey demiştim keşke bakmasaymış falan... babam da biraz rahatsız olduğunu söylemişti, ona da dedim bakmasan daha iyi olurdu belki baba dedim. annem o benim sonuçta dedi. ama iyi hatırlamak da önemli dedim... sonra kalktı bana dedi ki ben öldüğümde sen bana bakmaz mısın? dedi. şaşırdım, Allah gecinden versin ama bilmiyorum dedim. bozuldu resmen, nasıl bakmazsın bakman lazım dedi. en son dedim ki ya konuştuğumuz şeye bak... bilmiyorum bazı insanlar mutlaka bakılmalı diyor ama ben katılmıyorum. iyi bir haldeyse bakılabilir ama kötüyse bakılmamalı. bir de belki buna katılmaz insanlar ama can çıktıktan sonra bedenin ne önemi var ki? inancına göre gömersin ya da gerekeni yaparsın, biter. yani ona baksak ne olur bakmasak ne olur... ben daima canlı haliyle hatırlamak isterim bir insanı. tabutta görmek bile insanı rahatsız ediyor, düşüncesi bile.

Basınız sağolsun acınız daha çok taze hala atamamişsiniz şoku.

Işın peşini de bırakmayın cezasını alsın o her kimse

Başınız sagolsun. Ben kardesimi kaybedeli 3 yila girdi hala tam algilayabilmis degilim. Hala ruyalarimda yasiyor hala hayatta görüyorum. Uyaninca ayni aciyi tekrar yasiyorum. Kahroluyor insan. Sizin aciniz daha cok tazeymis Allah sabir versin. Ben kardesimin yuzune son kez baktim, bakmadaydim pisman olurdum. Son kez yüzünü gormesem olmazdi. Zaten gulumser gibi hali vardi, o bir nevi beni rahatlatiyor. Ama baskasini bilemem tabii. Tekrar basiniz sagolsun.

Biz nasil bi millet olduk.insan canina nasil bu kadar kolay kiyilabiliyor oldu.ne zaman bu hale geldik.insanlarin yaninda bicak silah tasimadaki amaclarini bir turlu anlayamiyorum.allah sabir versin kardesim.hissettiklerin normal bencede.rabbim yar ve yardimcin olsun.dilerim yapan kisi hakettigi cezayi alir.

Başınız sağolsun bende o yüzden bakamadım hep gülen yüzüyle hatırlamak istedim kızlarım hiç hatırlayamayacak malesef.
Eşinizin mekanı cennet olsun.Allah size sabır versin.Ani ölümlerde şoka giriyo insan zaten görünce daha iyi kabullenirdim belki deniyo ama bakmamak en iyisi.Başa dönsek yine aynısını yapardım.

Başınız sağolsun. Acı ama kabullenmek ve yüzleşmek için yapılması gereken bir durum. Ama herkes bunu kaldıramayabilir de. Kendinizi bu konuda lütfen sorgulamayın artık. Rabbim sabırlar versin size.

Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun insallah ..
Bilmiyorum ölüm sebebine göre değişir mi , ben yatakta uyurken kaybettim babamı, son kez baktığımda da normal halinden farksız uyur gibi geldi.. iyi ki bakmışım , aksi halde inanamıyordum öldüğüne..sanki yanıt verecekmiş gibi , az sonra doğrulacakmış gibi.
Çok büyük sabır diliyorum size , insallah kızlarınız baba eksikliğini en en az şekilde hisseder ve yetişir güzel yerlere gelirler... başınız sağolsun ..

ÖLEN EŞİNİN YÜZÜNE SON KERE BAKAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM; BAKMAMANIZ EN İYİSİ OLMUŞ. ...Allah im sevgisi kadar sabrini versin...gercekten o hali ile hatırlamamak belki en iyisi....Rabbim size güç versin. ..Dayanılmaz bir acı gibi görünse de inanın oyle değil. ..geçecek. ....

Tanirim sizi kkda, ama bunu bilmiyordum hakkinizda. Basiniz sagolsun sizinde. Ilk kocaniz vefat etmis olsa gerek. Peki nasil oldu olay?

En dogrusunu yaptınız yakınımı kaybedince terapi aldim sadece defnedilgiini gör, öldüğüne inan dedi doktor. Ama aklimda güzel kalsın istedim. Ne denir ki tarifsiz bir acı sizinki eşiniz yol arkadaşınız . Sabır dilerim. Ayrıca hala soktasiniz kendinizi bir kalıba sokmayın niye ağalmadım falan demeyin bırakın ruhunuz yolunu bulur. Sabırlar dilerim

Yoksa fotoğraftaki eşiniz mi Allah korusun çok güzel bir ailesiniz

Başın sağolsun. Allah sabır versin.

Bakmaman bence de iyi olmuş. Ruh gitti beden kaldı sadece. Asilasılirlaman gereken hayattaki hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…