Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah benim dışımda annesi kardeşleri herkes bakti onunda uyuyor gibi olduğunu soylediler
Teşekkür ederim ilginize..evet 9 yıl evvel kaybettik emboli atağı yüzünden. ..zor çok zor bir surecti. 44 gün yogunbakim sürdü sonra da kaybettik. ..kızım 3.5 yaşındaydı. ..severken kaybetmek ve toprağa vermek...evladinin yüzüne bakıp bakıp aglamamak için dişini kirasiya sıkmak. ..Rabbim yine de evlat acisiyla sinamasin. ..9 yıl oldu...sonra toparlandim ve hatta aşık olup evlendim. ..fotoğraf taki eşim ve ona doya doya BABA diyen kızım. ..çok çoook mutluyum (nazarlardan korusun Rabbim )isteyen herkese Rabbim yuva kurmayı nasip etsin. .hatta bebek istiyoruz artik:))Tanirim sizi kkda, ama bunu bilmiyordum hakkinizda. Basiniz sagolsun sizinde. Ilk kocaniz vefat etmis olsa gerek. Peki nasil oldu olay?
Evet canım benim sanırım şurada en çok ben ve benim gibiler anlar şu anda sizi...İnanın hayat gailesi ile Rabbim desteğini de veriyor ...Bu gün yaşadığınız acı sadece sizi olarak kalıyor. ..Rabbim evlat acisiyla sinamasin ...istersen özelden yazabilirsin. .ve hatta tel.de de teselli edebilirim acı ortağı kardeşliği bu...sevgiler kardeşim. ..Rabbim sabırlar versin sevgisi kadar. ..kızınız da çok küçükmüş esiniz vefat ettiğinde benim büyük kızım 2 yaşında küçüğü 6 aylık tabiki babasız büyümelerini değiştiremem yokluğunu mutlaka hissedeceklerdir ama inşallah onlara iyi bir gelecek sağlayabilirim
Ne kadar kötü niyetlisiniz..1,5 ay geçmiş olay üzerinden öldüğü gün yazmamış.hayat devam ediyor konu sahibi ve çocukları için bir yerlerden tutunup başlamak lazım.ayrıca insan kk da kafasını dağıtıyor konu sahibinin senden benden daha çok hakkı var buna...Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Başınız sağolsunIyi ki bakmadınız. Ben babama bakdm ve baba dignce 20 sene gecsede o kanlı hali aklma gelyor .hic iyi digl .
Çok teşekkür ederim inşallah güzel konular açmak nasip olur gözümü kapatsam 10 15 yıl geçmiş olsa kızlar büyümüş olsa tabi o zamanın da farklı zorlukları olur inşallah Rabbim bundan sonrası için güzel şeyler yazmıştır
Büyük kızım 2 yaşında şu an tam öğrenme zamanı ne söylesem tekrar ediyor sureleri öğretmeyi ben de istiyorum Fatiha dan başlayayım o zaman
Aynen...böyle bir kederin üzerine yemek yemeyi bile yadirgayan insanlar car ve acısı yetmiyormus gibi bir de böyle vijdansiz eleştiri yapılıyor. ..Bu kadincagizin kızları var naaspsin diri diri toprağa mi girsin değil mi ...böyleler de var arkadaşım işte. ...Ne kadar kötü niyetlisiniz..1,5 ay geçmiş olay üzerinden öldüğü gün yazmamış.hayat devam ediyor konu sahibi ve çocukları için bir yerlerden tutunup başlamak lazım.ayrıca insan kk da kafasını dağıtıyor konu sahibinin senden benden daha çok hakkı var buna...
Teşekkür ederim ilginize..evet 9 yıl evvel kaybettik emboli atağı yüzünden. ..zor çok zor bir surecti. 44 gün yogunbakim sürdü sonra da kaybettik. ..kızım 3.5 yaşındaydı. ..severken kaybetmek ve toprağa vermek...evladinin yüzüne bakıp bakıp aglamamak için dişini kirasiya sıkmak. ..Rabbim yine de evlat acisiyla sinamasin. ..9 yıl oldu...sonra toparlandim ve hatta aşık olup evlendim. ..fotoğraf taki eşim ve ona doya doya BABA diyen kızım. ..çok çoook mutluyum (nazarlardan korusun Rabbim )isteyen herkese Rabbim yuva kurmayı nasip etsin. .hatta bebek istiyoruz artik:))
Niye sen her aklina estiginde konu acinca tuhaf degil de bu mu tuhaf? Insanlar acilarini ne sekilde yasar sen bilemezsin sorgulamak da haddin degil. Su konuda bile insanlari yargiliyorsunuz pes.Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Sagolun sizin de basiniz sağolsun Rabbim cennette kavuştursun insallahBen 10 yaşında annemi son nefesini verirken gördüm malesef güzel hiçbi anı aklıma gelmiyo hep o an bakmamakla iyi yapmışsınız bence başınız sağolsun allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?