Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Tanirim sizi kkda, ama bunu bilmiyordum hakkinizda. Basiniz sagolsun sizinde. Ilk kocaniz vefat etmis olsa gerek. Peki nasil oldu olay?
Teşekkür ederim ilginize..evet 9 yıl evvel kaybettik emboli atağı yüzünden. ..zor çok zor bir surecti. 44 gün yogunbakim sürdü sonra da kaybettik. ..kızım 3.5 yaşındaydı. ..severken kaybetmek ve toprağa vermek...evladinin yüzüne bakıp bakıp aglamamak için dişini kirasiya sıkmak. ..Rabbim yine de evlat acisiyla sinamasin. ..9 yıl oldu...sonra toparlandim ve hatta aşık olup evlendim. ..fotoğraf taki eşim ve ona doya doya BABA diyen kızım. ..çok çoook mutluyum (nazarlardan korusun Rabbim )isteyen herkese Rabbim yuva kurmayı nasip etsin. .hatta bebek istiyoruz artik:))

Evet canım benim sanırım şurada en çok ben ve benim gibiler anlar şu anda sizi...İnanın hayat gailesi ile Rabbim desteğini de veriyor ...Bu gün yaşadığınız acı sadece sizi olarak kalıyor. ..Rabbim evlat acisiyla sinamasin ...istersen özelden yazabilirsin. .ve hatta tel.de de teselli edebilirim acı ortağı kardeşliği bu...sevgiler kardeşim. ..Rabbim sabırlar versin sevgisi kadar. ..

Iyi ki bakmadınız. Ben babama bakdm ve baba dignce 20 sene gecsede o kanlı hali aklma gelyor .hic iyi digl .

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Ne kadar kötü niyetlisiniz..1,5 ay geçmiş olay üzerinden öldüğü gün yazmamış.hayat devam ediyor konu sahibi ve çocukları için bir yerlerden tutunup başlamak lazım.ayrıca insan kk da kafasını dağıtıyor konu sahibinin senden benden daha çok hakkı var buna...

Iyi ki bakmadınız. Ben babama bakdm ve baba dignce 20 sene gecsede o kanlı hali aklma gelyor .hic iyi digl .
Başınız sağolsun kendimden çok kızlarım için üzülüyorum babasız büyüyecek olmalarına küçük oldukları için hatırlayamayacak olmalarina çok üzülüyorum

Allah cennette kavuştursun canım benim..
O pisliğinde iki yakası bir araya gelmez inşallah..
Genelde ölünün yüzüne bakılır ben hem dedemde hemde amcamda bakmıştım hiç unutmam o yüzlerini..
Bi arkadaşımda annesinin yüzünü gördü aradan 7 yıl falan geçti hala annesini anlatır çok tatlı bir yüzü vardı diye..
Ama senin acından bakmadığın iyi olmuş çünkü öldürülmüş bıçak izlerini görünce çok daha kötü olurdun..

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun..

Başlığı okumak bile içimin ürpermesine yetti. Başınız sağolsun Ben de olsam bakamazdım sürekli bi ömür boyu gözümün önüne gelirdi o görüntü, bence doğru olanı yapmışsınız.

Musmutlu olun, mutluluklarda bogulun o iki prensesinizle insallah

Aynen...böyle bir kederin üzerine yemek yemeyi bile yadirgayan insanlar car ve acısı yetmiyormus gibi bir de böyle vijdansiz eleştiri yapılıyor. ..Bu kadincagizin kızları var naaspsin diri diri toprağa mi girsin değil mi ...böyleler de var arkadaşım işte. ...

Kim icin zor olmazki. Nasil guclu bi kadinsiniz maasallah. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz. Allahim nazarlardan korusun sizi

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Niye sen her aklina estiginde konu acinca tuhaf degil de bu mu tuhaf? Insanlar acilarini ne sekilde yasar sen bilemezsin sorgulamak da haddin degil. Su konuda bile insanlari yargiliyorsunuz pes.

Konu sahibi basiniz sag olsun. Mutlaka cocuklariniz ve kendiniz icin destek alin. Son kez bakmamak konusunu unutmaya calisin eski haliyle hatirlamis olursunuz boylesi en iyisi bence. Sabirlar diliyorum.

Öncelikle başınız sağolsun. . Ben olsam görmek isterdim ama 1.5 ay geçmiş. . Artık geri dönüşü yok bunları düşünüp üzme kendini..

Allah rahmet eylesin. Ani olum olmus, şokta olman cok normal. O buzlar aylar icinde cozulur. Ben annemi yikarlarken girip aylarca unutamadim ama yine de onu gormesem oldugune inanmazdim. Tercih meselesi yani o an aldigin karar neyse o, kafana takma

O halini görmediğiniz için ölmüş gibi gelmiyor şimdi size. Zamanla geçer bu haliniz. Başınız sağolsun

Ben 10 yaşında annemi son nefesini verirken gördüm malesef güzel hiçbi anı aklıma gelmiyo hep o an bakmamakla iyi yapmışsınız bence başınız sağolsun allah sabır versin
Sagolun sizin de basiniz sağolsun Rabbim cennette kavuştursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…